Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ , ΖΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ


   ΓΙΑΝΝΗ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΒΓΗΚΕ Η ΔΗΛΏΣΗ ΣΟΥ , ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ , ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ  ... . ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ , ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΙΤΕ ΦΥΓΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΗΛΙΔΗ ;  ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 6 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ; 

ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ; 

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΤΑΧΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΣΑΝΣ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ 

                                                    Ενας Νεοδημοκράτης





4 σχόλια:

  1. Αγαπητε φιλε, τον φοβασαι τον Γιαννη Βλαχο και τον τρέμεις...!Ο Γιαννης Βλαχος έγραψε την ιστορία του στηριζομενος στην αγαπη της μεγαλης πλειοψηφίας του Σερραικου λαού που΄τον εκλέγουμε συνεχώς περισσότερο από 30 χρόνια !Ο Δημαρχος εκλέχτηκε δύο τετραετίες χωρις χρίσμα ή κομματική στήριξη και η ιστορία το έγραψε -όσο κι αν σε πληγώνουν η λεβεντιά ,η πρωτοπορία της σκέψης, οι ικανότητες και οι διασυνδέσεις του Βλαχου- , είναι σε πανελλαδικό επίπεδο ο μοναδικός ! Φοβάσαι γιατί γνωρίζεις τις άριστες σχέσεις του με τον Σαμαρά, τρέμεις γιατί υποπτεύεσαι την επόμενη κίνησή του , πληγώνεσαι γιατί ξέρεις ότι αργεί πολύ ο καιρός για να συνταξιοδοτηθεί , δυσφορείς για τις άριστες (απρόβλεπτες για σένα) πολιτικές του κινήσεις , φθονείς γιατί διδάσκει πολιτικό λόγο, συμπεριφορά και ήθος ,ζηλεύεις καημενούλη μου γιατί…``οσα δεν φτανει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια ``! Και αν για τον εξευτελισμό που έπαθε ο συνδυασμός της ΝΔ πιστεύεις ότι φταίει ο Γιαννης Βλάχος , τότε ….απλά παραδέχεσαι ότι ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ,ότι ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ή όπως το λεει ο θυμοσοφος λαός …ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΡΑΒΑΕΙ !!!
    ΦΟΡΤΣΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ .
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ … Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ !
    ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ , ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΟΥ !
    -ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΗΛΙΔΗ !
    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΞΩΡΑ`Ι`ΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ,ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ –ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΛΑΧΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ – …
    …ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΗΛΙΔΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!
    –ΓΙ`ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ !
    ΓΙ`ΑΥΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚAN Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ , ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ Σ`ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ !
    --Ενας καταστηματαρχης της περιοχής, ελευθερος φθονου και στραβομαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι φίλε ΝεοΔημοκράτη , συμφωνώ κι εγώ μαζί σου ότι για την ήττα της Ν.Δ. στο νομό Σερρών φταίει ο Γιαννης Βλάχος !
    -4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ολόκληρη ΝΟΔΕ, 15 τοπικές οργανώσεις, δεκάδες ή εκατοντάδες ίσως στελέχη και στελεχάκια του κόμματος μας παντού στον νομό ….όλοι μαζί δεν καταφέρνουν να κάνουν ΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ !
    - Γι αυτό και καταφέραμε να χάσουμε τους 6 από τους 7 δήμους !
    ένας πληγωμένος ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ