Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ



Κρίμα  στο μπόι σου Γιάννη Βλάχο …



Δεν γνωρίζω ποιος ηλίθιος εγκέφαλος από το περιβάλλον σου σε συμβούλεψε να προχωρήσεις προεκλογικά σε αυτήν την απρέπεια και την μικρότητα που μόνο εμπαθείς και μίζερους  ανθρώπους  χαρακτηρίζει.

Φυσικά μιλάω για την αποστολή χιλιάδων επιστολών σε  Σερραίους Δημότες από το Ταμείο Προσόδων του Δήμου Σερρών , με τις οποίες καλούνται να πληρώσουν ΠΡΌΣΤΙΜΑ που αφορούν κλήσεις  της Τροχαίας για παραβάσεις του ΚΟΚ των ετών 2003 ,2004, 2005 και εντεύθεν.

Σε τι αποσκοπούσε κ. Βλάχο αυτή η ενέργεια ;

Στο να πλήξει προεκλογικά τον συνδυασμό του Θόδωρου Μηλίδη, στον οποίο συμμετείχαν και έξι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της δικιάς σου παράταξης ;

Στο «να εκδικηθείς» , τους Σερραίους συμπολίτες σου επειδή σε απαξίωσαν και σε έστειλαν στα αζήτητα , ενώ ονειρευόσουν την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ;

Στο να αποδείξεις το πόσο ανεπαρκής δήμαρχος ήσουν , όταν για μικροπολιτικούς λόγους δεν φρόντισες εγκαίρως ως όφειλες (και εσύ και ο προκάτοχός σου, που τώρα τυχαία προέκυψε Αντιπεριφερειάρχης του ΖΟΡΡΟ ) να εισπράξεις τα έσοδα του Δήμου, ενώ χρωστάτε και της … Μιχαλούς ;

Όταν εκδίδονται σωρεία Διαταγών Πληρωμής από προμηθευτές του Δήμου και μάλιστα πρόσφατα βγήκε στο σφυρί και το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς , από εκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο του Αγγελίδη ; (αλήθεια , παρεμπιπτόντως ο εν λόγω κύριος δεν είχε ασυμβίβαστο εκλογής ;)

Μπάρμπα Γιάννη, αυτό εκτός των άλλων συνιστά και το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, τόσο δική σας, των αιρετών «αρχόντων» όσο και του Ταμία του Δήμου που κρατούσε στο συρτάρι του επί χρόνια τώρα τα εν λόγω πρόστιμα …

Διότι φίλε μου οι αξιώσεις αυτές των ετών 2003, 2004, 2005 , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ και εν γνώσει σας ζημιώσατε τον Δήμο Σερρών.

Μια τρύπα στο νερό έκανες τελικά , έμεινες με την «μουντζούρα»

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ …

ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ … Φεύγεις με το κεφάλι σκυφτό, με τον λεκέ ότι έβαλες πλάτη για την εκλογή Αγγελίδη

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΤΗ Ο ΒΛΑΧΟΣ .
    ΠΛΑΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ , ΠΛΑΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ( 6 ΣΤΟΥΣ 7 ΔΗΜΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ), ΠΛΑΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ , ΠΛΑΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ , Η Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΜΕ ΜΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΙΝΕΙΣ ?
    ΠΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ .
    Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΝΙΑΙΟ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1922 , ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1940 , ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .
    ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ