Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ;

         ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ !!!




Τα παλληκάρια του ΕΒΕΣ, "μας είδανε ο αλευρομένους μας πήρανε για μυλωνάδες" , όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΈΛΕΓΧΟ ΑΥΤΩΝ 

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ...

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ 48/2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ


ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΙΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΕΣ 
  

2 σχόλια:

  1. "Πρώτα πρώτα πρέπει να συγχαρούμε δημόσια την κ. Μαρία Κόλλια. Δε χρειάζεται ασφαλώς να υπενθυμίσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με το κόμμα της Ν.Δ. Αυτό ωστόσο ουδόλως μας εμποδίζει να επαινέσουμε την κ.Κόλλια για την ανυποχώρητη στάση της και για το γεγονός ότι αντιστέκεται εδώ και χρόνια σθεναρά στην προσπάθεια ποδηγέτησης των πολιτικών του νομού μας. Τη στιγμή μάλιστα που η πλειονότητα των πολιτικών του νομού μας έχει προσκυνήσει στην Αυλή εκδοτών και καναλαρχών. Λαμπρές εξαιρέσεις βεβαίως υπάρχουν, αλλά δε θα τις αναφέρουμε, λόγω του κινδύνου να ξεχάσουμε κάποιους.
    Την ιδιαίτερη μνεία ωστόσο στον κ.Μάρκο Μπόλαρη δεν είναι δίκαιο να την αποφύγουμε. Διότι τόσο αυτόν όσο και την κ.Μαρία Κόλλια αδυνατούμε να τους θυμηθούμε συγχρωτιζόμενους με το γνωστό εκδοτικό Όμιλο. Και των οποίων την πανηγυρική επανεκλογή τους ως Βουλευτών δεν μπόρεσε να αποτρέψει η λυσσαλέα μήνις εναντίον τους συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Με διπλό μάλιστα το κέρδος γι’ αυτούς: Και βουλευτές επανεκλέγονται διαρκώς και ακέραιη την αξιοπρέπειά τους διατηρούν. Ας τα βλέπουν αυτά οι παντοειδείς ψοφοδεείς και ουκ ολίγοι οσφυοκάμπτες. Οι οποίοι δεν κατανοούν το ηθικόν δίδαγμα: Αφού οι πολίτες ξεμπέρδεψαν με το «συμμαχικό παράγοντα», ήρθε ο καιρός να τελειώνουμε όλοι με αυτόν» αναφέρει συγκεκριμένα για τον γνωστό εκδότη, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, συνεχίζοντας στην επιστολή του με αναφορά στο νέο δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, ζητώντας του να μην υποκύψει στους όποιους "εκβιασμούς".
    "Τα βιολιά, δηλαδή οι πιέσεις, στον κ.Πέτρο Αγγελίδη και στη νέα δημοτική αρχή άρχισαν κιόλας. Άλλωστε, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Ο στόχος εμφανής, αν και μη διακηρυγμένος: Να υπαχθεί και να υποταχθεί ο νέος δήμαρχος στο « συμμαχικό παράγοντα ».
    Βεβαίως δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια στάση θα κρατήσουν εν προκειμένω ο νέος δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν και οι επιθέσεις εναντίον τους δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι τα μηνύματα που έχει από αυτούς ο «συμμαχικός παράγοντας» μάλλον δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για τις επιδιώξεις του.
    Ως εκ τούτου θα περιμένουμε. Όμως δεν είναι κακό να υπενθυμίσουμε στον κ. Αγγελίδη και στους Δημοτικούς Συμβούλους του ότι είναι οι εκλεκτοί του 61% των Σερραίων δημοτών και ότι κρατούν στα χέρια τους πολλά αποθέματα της εμπιστοσύνης τους. Ότι έχουν δηλαδή στα χέρια τους μια τεράστια δύναμη που θα είναι κρίμα να τη σπαταλήσουν σε συναλλαγές με εκδοτικά συμφέροντα. Και ότι μπορούν, βασιζόμενοι σε αυτή τη δύναμη, όχι μόνο να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αυτές τις πιέσεις, αλλά και να ξεσκεπάσουν και να αποκαλύψουν στους Σερραίους δημότες τους ανομολόγητους στόχους ορισμένων εκδοτών και καναλαρχών".
    Η ανοιχτή επιστολή Κατσάνη, καταλήγει με αναφορές στους βουλευτές Ηλία Πολατίδη και Μιχάλη Τζελέπη, ενώ το υστερόγραφο αφιερώνεται στο Σταθη Κουτεμρίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο και οι τρεις βουλευτές, αντιμετωπίζονται "κολακευτικά" από τον Αθανάσιο Αραμπατζή και τα μέσα που ελέγχει. "Πολλά είναι τελευταία τα κολακευτικά σχόλια και οι επιδαψιλεύσεις συγκεκριμένου δημοσιογράφου προς τους Βουλευτές κ.Ηλία Πολατίδη και κ.Μιχάλη Τζελέπη. Η περίπτωση του πρώτου ουδόλως μας αφορά, λόγω του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί. Στο δεύτερο ωστόσο θα αφιερώσουμε καλοπροαίρετα μια αρχαιοελληνική έκφραση: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας». Και θα του υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην δήμαρχος Σερραίων κ.Ζήσης Μητλιάγκας έλεγε ότι προτιμάει κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι να τον λοιδορούν παρά να τον επαινούν. Το πρώτο το θεωρούσε τιμή και έπαινο, το δεύτερο μομφή και ψόγο. Ας διαλέξει, λοιπόν. Ο δρόμος της αρετής είναι αρκετά ευδιάκριτος .Για το φερέλπιδα και πολλά υποσχόμενο Βουλευτή κ.Στάθη Κουτμερίδη δεν τίθεται θέμα. Σύμφωνα με το «Σερραϊκόν Θάρρος» (03. 11. 2010) λειτουργεί ήδη ως μέλος του «συμμαχικού παράγοντα» και διατύπωσε την επιθυμία του να γίνει και επίσημα μέλος του. Αν έκανε ήδη αίτηση, αν αυτή πρωτοκολλήθηκε και εξετάζεται είναι προς διερεύνηση. Και εις ανώτερα, πατέρα του Έθνους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ