Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ … ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Πρωταγωνίστησαν :  Σωκράτης Ξυνίδης (Υφυπουργός Οικονομικών) Mάρκος Μπόλαρης,  (Υφυπουργός πρώην ΥΠΜΑΚΘΡΑΚ ) Μπάμπης Αποστολίδης (κουμπάρος) , Στέφανος Φωτιάδης, Βασίλης Χρυσανθίδης, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης και άλλοι …

                                   ( κάντε klic πάνω στην εικονα για μεγένθυση)


Δεν γνώριζα ότι η «καλλιέργεια  της Εθνικής Αυτογνωσίας» ως κύριος σκοπός του 16ου Συνεδρίου  των Ποντιακών Σωματείων για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας που διεξήχθη την 17.10.2010 στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙΔΑ RESORT»  της πόλης μας έπρεπε να χρυσοπληρωθεί από τους Σερραίους πολίτες έναντι 15.000 € ή αν προτιμάτε  5.111.250 ελληνικές δραχμούλες.

Τόσα ζήτησαν οι διοργανωτές από το Νομαρχιακό Συμβούλιο , όπου το θέμα εισηγήθηκε ο Αντινομάρχης Βασίλης Χρυσανθίδης αλλά τελικά μπροστά στην γενική κατακραυγή του σώματος εγκρίθηκαν μόλις 3.000 € ή 1.022.250 ελληνικές δραχμούλες.

Βέβαια η εκδήλωση , μεσούσης της προεκλογικής περιόδου αλλού αποσκοπούσε αφού όλοι υποψήφιοι και πολιτευτές έκαναν την «αρπαχτή» τους από την δημοσιότητα του θέματος. Πάνω από 550 σύνεδροι από 220 Ποντιακά Σωματεία ήταν εκεί.

Κύριοι , αφήστε τα προσχήματα και την πατριδοκαπηλία …

«με ξένα κόλλυβα  , μνημόσυνο πήγατε να κάνετε …»  όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Ως Σερραίος πολίτης θα ήθελα να πληροφορηθώ τα φορολογικά παραστατικά βάσει των οποίων δαπάνησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) τα 3.000 € που εμμέσως και εγώ τους διέθεσα.

ΔΙΟΤΙ ΜΕ «ΤΡΩΕΙ» Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 15.000 € ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 3.000 € . 

 ΔΗΛΑΔΗ 12.000 € ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ;

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο  ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΕΥ – καθ ημάς -  ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ , ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ «ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ