Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

"ΑΦΑΝΤΟ" ΤΟ TAMEIO NOΔΕ ΣΕΡΡΩΝ - 03.09.2010

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ....



 Από τον Σεπτέμβριο του 2010 πέρασαν 3 ολόκληροι μήνες και δεν μάθαμε ακόμη εάν βρέθηκε ο αντικαταστάτης του κ. Λιώρα  στην Οικονομική Επιτροπή της ΝΟΔΕ , προκειμένου να γίνει η παραλαβή παράδοση του Ταμείου από την προηγούμενη Διοίκηση.

 Θυμηθήκαμε το θέμα διότι τώρα τελευταία ακούγονται έντονα  φήμες ότι ο ιδιοκτήτης των γραφείων όπου σήμερα στεγάζεται η ΝΟΔΕ Σερρών , έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να προχωρήσει σε αγωγή εξώσεως ... ενώ κάποιοι μιλούν και για διακοπή της τηλεφωνικής σύνδεσης λόγω οφειλών προς τον ΟΤΕ.


  ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΗΜΕΣ ...

 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΝΟΔΕ

2 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ? ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΠΑΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ