Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ... ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


Όργιάζει πάλι η κατά Αθανάσιο Αραμπατζή , "χαμηλοταβανία"
Ο Γραμματέας Διοικητικής Αποκέντρωσης, Θύμιος Σώκος, δήλωσε ότι για 6 μήνες να λειτουργήσει το κύτταρο στο Παλαιόκαστρο ως ΧΥΤΑ και κατόπιν ως ΧΥΤΥ !!!
Ο επαΐων σύμβουλός του, ο καθ’ ημάς ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ, ανησυχεί για την απορρόφηση των κονδυλίων (;) ...
Και ο Υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης, τους αδειάζει και τους δύο δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «θα γίνει ΧΥΤΥ στο Παλαιόκαστρο, εάν δεν γίνει δεν θα λειτουργήσει. Υπάρχουν μάλιστα εγκεκριμένες οι σχετικές πιστώσεις»
 Μάρκο, τι "Μπαλταφάν" είναι αυτό που στήσατε με τον τύπο από το Αγρίνιο , που μας θυμίζει συνταξιούχο ταξιτζή και τον δασκαλάκο από το Καβακλί  ... Άνοιξε νωρίς το Τριώδιο
Αυτά παθαίνει όμως κανείς όταν προσπαθεί να βολέψει τα ρετάλια και τα αζήτητα της πολιτικής σκηνής.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛ@...ΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.
    ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΥΤΥ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ - ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ- ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΑΡΑ ΤΖΕΛΕΠΗ? (ΕΡΜΙΟΝΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ