Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ...



Ο Ευάγγελος Μπεξής , εκδότης που περιοδιοκού ΙΧΩΡ , αποκαλύπτει  τον Διπρόσωπο Προδότη, Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΚΛΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ COCA COLA ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ  ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΑΡΤΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ

3 σχόλια:

  1. Όταν κάποιος συμμερίζεται το άρθρο κάποιου ενδεχομένως φανατικού εθνικιστή, θα πρέπει πρώτα να εξετάσει, ερευνήσει, μάθει το ποιόν, τον χαρακτήρα, την προσφορά και το ήθος αυτού που κατηγορείται.
    Στην προκειμένη περίπτωση μιλούμε για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο όπου το γεγονός πως είναι Οικουμενικός Πατριάρχης με έδρα την Κωνσταντινούπολη οφείλεται πέραν των δυνατοτήτων του, ΚΥΡΙΩΣ στο ότι είναι Τούρκος υπήκοος.
    Δεν επιτρέπεται σε Έλληνα υπήκοο να γίνει Οικουμενικός Πατριάρχης.
    Ο Βαρθολομαίος γεννήθηκε ως Τούρκος υπήκοος στην Ίμβρο, ένα νησί που τότε αποτελείτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Έλληνες.
    Η πολιτική όμως των τότε Ελληνικών κυβερνήσεων επέτρεψε στην ήδη απο τοτε Τουρκική επικυριαρχία στο νησί να αλλοιώσει τον πληθυσμό του και έτσι σήμερα υπάρχουν μερικές δεκάδες Ελληνικές οικογένειες ως μόνιμοι κάτοικοι.
    Τι θα έπρεπε λοιπόν να δηλώσει ο Βαρθολομαίος; ότι η πατρίδα του δεν είναι η Τουρκία;
    Ο άνθρωπος έχει τεράστιες Οικουμενικές ευθύνες και ορθώς στις δηλώσεις του βάζει πρώτα το χρέος αυτό και όχι αυτό που η ψυχή του θ άθελε να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.

    Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΈΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΑΜΑΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πές σ' αυτόν τον ανιστόρητο τύπο του video ότι ο Βαρθολομαίος είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ και όχι Ελληνικός Πατριάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ