Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

H BΛAKEIA EINAI ANIKHTH


 ΚΑΡΑΜΗΤΡΩΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ

http://serraia.blogspot.com/2011/01/blog-post_9766.html
Κρίμα Στέφανε, δασκαλάκος ανέβηκες τα σκαλιά της Νομαρχίας , χάριν μιας ομάδας ηλιθίων και δοσίλογων Νεοδημοκρατών (τις γνωστές κοπριές της δεξιας»), δασκαλάκος έφυγες ...
Εκτός του ότι η «δωρεά» των αυτοκινήτων της Νομαρχίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών που προσπάθησες να παρουσιάσεις  ως προσωπική σου γενναιόδωρη πρωτοβουλία  ήταν υποχρέωσή σου λόγω κοινοτικής οδηγίας, έδειξες το πόσο προάσπιζες τα συμφέροντα των Σερραίων πολιτών.
Τουλάχιστον να «δώριζες» την ολοκαίνουργια BMW στην Αστυνομία και όχι την σακαράκα MERCEDES που «μπρούντηξε» ο Καρυπίδης με την ... Βούλα.

1 σχόλιο:

  1. ΛΟΙΠΟΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ. ΙΑΚΧΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥΖΑΒΙΡΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΨΥΧΗΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝΟΙ. (ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ