Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

MΗΝΥMA ENOTHTAΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ


Προσκεκλημένος στην εκπομπή της Λίας Μαυρίδου στο ΤV ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Χρυσάφης,  απηύθυνε μήνυμα ενότητας σε όλους του υποψηφίους στις προσεχείς Επιμελητηριακές Εκλογές, να κατέλθουν άπαντες με ένα κοινό ψηφοδέλτιο σε αυτές χωρίς αντιπαλότητες,  εν όψει μάλιστα της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας και των προθέσεων της Κυβέρνησης να καταργήσει τα κατά τόπους Επιμελητήρια και να μείνουν μόνο 13 , ένα σε κάθε περιφέρεια με σκοπό την απομόνωση της περιφέρειας και τον ευκολότερο έλεγχο των διοικήσεων αυτών.

Αλέκο, αδίκως προσπαθείς να τους  νουθετήσεις, διότι …

Όπως θα σου έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη «βρήκε ο γύφτος μέλι, άλειψε και τον κόλο του …»

6 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ.................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε τον κ. Χρυσάφη του επιμελητηρίου....

    Για αυτόν δεν διενεργείται προκαταρτική ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ανάκριση για σωρεία κακουργηματικών πράξεων κατά τη διάρκεια της ΔΙΚΗΣ του θητείας στο επιμελητήριο??? (2003-2007)

    Ποιο συγκεκριμένα:

    1. Στην έκδοση ψευδών βεβαιώσεων καταβολής συνδρομών σε
    μέλη
    του Επιμελητηρίου Σερρών τα οποία όφειλαν εισφορές τόσο της τρέχουσας όσο και προηγούμενων χρήσεων.

    2. Στην Επιμελητηριακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Σερρών
    ΕΠ.ΑΝ.E.ΣEP η οποία λειτουργούσε με αδιαφανείς διαδικασίες χωρίς συνελεύσεις των συλλογικών οργάνων της, χωρίς αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου και με απευθείας αναθέσεις συμβάσεων υπηρεσιών με πρόσωπα για δραστηριότητες άσχετες με τον σκοπό τόσο του Επιμελητηρίου Σερρών όσο και της ίδιας σύμφωνα με το καταστατικό της. Επιπλέον καταγγέλλεται ότι εξέδωσε εικονικά παραστατικά για καταβολές μισθών σε πρόσωπα φερόμενα ως υπάλληλοι της ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ τα οποία
    δεν εργάστηκαν ποτέ στην ανωτέρω επιμελητηριακή εταιρεία.

    3. Στην διενέργεια εικονικών συμβάσεων για την πραγματοποίηση Μελετών από την ICAP Α.Ε .. «Εταιρία παροχής Επιχειρηματικών Πληροφοριών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών».

    4. Στην Διενέργεια εικονικής προμήθειας «Τηλεοπτικού Προϊόντος για την προβολή του Νομού Σερρών» από το τοπικό κανάλι TVS.



    5. 'Έκδοση εικονικών παραστατικών για χρηματοδοτήσεις
    από Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Δωρεές με εικονικά παραστατικά στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Δένδρο της Αγάπης».

    Καμαρώστε Σερραίοι, βίο και πολιτεία, τάξις και ηθική από τους φιλοδοξούντες να γίνουν άρχοντες του τόπου σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TON XRISTARA DEN TON THELEI TO SYNAFI TOY ESYS TON LATREVETE? MIA ZOI DEYTEROS STA GEOPONIKA EIXE ELIMA AYTOEKTIMISIS . TORA XEKINISE TIN POLITIKI. OS GNOSTO YPIRXE XRONIA XRIMATODOTIS TOU ALEKOY ( POU OI KAKES GLOSSES LENE OTI DEN KATEVIKE GIA DIMARXOS GIATI TOY TIN EIXAN STIMENI ME EPIMELITIRIAKES ISTORIES.) NA TOUS XERESTE TOYS ARXIGOUS SAS. ENAN SOSTO DEN THA XEKINISOUME EMEIS OI DEXIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡ...Ι ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κου ΜΕΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ. ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. Ο ΚΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xristara rimaxes tous misous syneterismous. ladoses tous perisoterous logistades stous syneterismous. meta etrexes na kaneis katasxeseis sta ktiria. tora tha soseis to serreiko??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ