Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

κ. ΚΟΣΛΙΔΗ, ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑ … από την NOΔΕ ΣΕΡΡΩΝ



Ενδιαφέροντα στοιχεία έφερε στο φως το ρεπορτάζ του Λάζαρου Σαββαϊδη για την  «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ» που από τον Μαϊο του 2010 έγραφε συνεχώς «Ο ΙΑΚΧΟΣ».
Πρόκειται για αξιόποινες πράξεις που συνιστούν τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και ενδεχομένως της νομιμοποίησης εσόδων  από εγκληματικές  δραστηριότητες  με την παράληψη της έκδοσης φορολογικών στοιχείων για τα έξοδα και της δαπάνες της ΝΟΔΕ  ΣΕΡΡΩΝ.

Το μεμπτό όμως του θέματος είναι ότι τα πυρά στρέφονται μόνο κατά του πρώην Προέδρου Αθανασίου Καλαϊτζή, ενώ η ευθύνη για το σκάνδαλο είναι συλλογική και βαρύνει όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τον Ταμία της Οργάνωσης και τους δύο ελεγκτές των Οικονομικών της Οργάνωσης.

Λοιπόν λόγο έχουν τώρα να δώσουν , τα γνωστά "ντοράκια" ,  η Μιμή Παναγιωτάκη , ο  Δημήτρης Γκολέμης  και οι υπόλοιποι οι οποίοι ως μέλη της διοίκησης της ΝΟΔΕ ελάμβαναν  ή ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ, όλων των ανωτέρω και ουδέν έπραξαν 

Επίσης οι δύο Ελεγκτές των Οικονομικών της Οργάνωσης,  oι οποίοι είχαν κληθεί και εκτάκτως και διενήργησαν έλεγχο όταν ξέσπασε το 2008 το  γνωστό θέμα την φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας με τους ελαιοχρωματιστές και τις επιδοτήσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων , οφείλουν εξηγήσεις στο κόμμα και στον αφελή απλό Νεοδημοκράτη, που πίστεψε τις φανφάρες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , "περι επανίδρυσης του κράτους"

Μετά την δημοσιοποίηση των ανωτέρω στοιχείων, ο Προϊστάμενος της Α’ Δ.Ο.Υ. Σερρών, Βασίλης Κοσλίδης καλείται … «να σπάσει το απόστημα» για να προασπίσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου.

5 σχόλια:

  1. O ρουφιάνος στην ΝΟΔΕ ποιός είναι ;
    Αυτός που έδωσε τα στοιχεία στον Σαββαϊδη, (και μαγκιά του Λαζαράκου που τα βρήκε). Αυτη η ιστορία στο ΠΑΣΟΚ δεν θα συνέβαινε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος εδωσε τα στοιχεια ειναι το θεμα ή οτι καποιοι ετρωγαν με 10 χερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ ΙΝΦΟΣΕΡΡΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το νόημα του ρεπορτάζ είναι ότι η τωρινή διοίκηση της ΝΟΔΕ αποτελείται από πρόσωπα άχρηστα και άκρως επικίνδυνα για το κόμμα. Μυαλό κουκούτσι. Άλλος είναι ο ρόλος τους. Η διαφορά των 10 μονάδων διατηρείται από κάτι τέτοιους ΒΛΑΚΕΣ που νομίζουν με το μυαλό τους ότι κάνουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση.

    Με τέτοια ηλίθια ομάδα, ρεζιλεύουν το κόμμα, τους εαυτούς τους αλλά πάνω από όλα προσβάλλουν τους δεξιούς που τους ψήφισαν.

    Οι δεξιοί απομακρύνονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας γιατί βλέπουν αυτά τα κολοκύθια να βρίσκονται σε νευραλγικά σημεία.

    Διώξαμε τις κοπριές μας, έμειναν τα κολοκύθια.

    Να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ