Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ "ΙΕΡΕΣ" ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ...



Μετά την πανσερραϊκή κατακραυγή για την άθλια μεδόθευση να παρουσιάζουν οτι οι  ζημίες από την πυρκαγιιά στην Μονή Τιμιίου Προδρόμου  ανήλθαν στο εξωφρενικό ποσό  των 8.000.000 € , ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, άρον άρον  ανασκεύασε τις δηλώσεις του, όπως διαβάζω στο infoserres :
 «Έχει αλλάξει άρδην η καθημερινότητά μας. Ένας πνευματικός ηγέτης δεν θα έπρεπε να μιλάει έτσι, αλλά να στηρίξει με το λόγο του την αδελφότητα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες ώρες που περνάμε» σχολίασε από την πλευρά της η ηγουμένη Φεβρωνία, γεγονός που οδήγησε τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου να αναδιπλωθεί και να δηλώσει την Παρασκευή (7/1) στα τοπικά ΜΜΕ : «Προφανώς η ηγουμένη γνωρίζει περισσότερα και να έχει δίκαιο».
Δηλαδή εάν τσεπώσουν 8.000.000  από το υστέρημα ενος λαού που δοκιιμάζεται  από τους τοκογλύψους της τροϊκας του ΔΝΤ θα ανταπεξέλθουν «τις δυσκολες ώρες που περνάνε»
Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ, άλλοι περνάνε δυσκολότερες ώρες με 400 ευρώ σύνταξη και με μηνιαίο μισθό 590 ευρώ


3 σχόλια:

  1. ιακχε εχω κουιζ .που εξωμολογουντε οι καλογριες του προδρομου? ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ . ναι καλα διαβασες, εκει ζει ο πνευματικος τους . τα σχολεια δικα σου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ Σύνελθε!

    Το ξέρουμε πως είσαι εθνικός...

    Μην αναμεταδίδεις όμως Μαλ....ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΣΙΔΗΡΟΙΚΑΣΤΡΟΥ;
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ