Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΕΣ, ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ & ΑΡΧΟΝΤΙΣΕΣ", ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ






Στις 4-2-2011 και στην εκπομπή «1η Επιλογή» του τηλεοπτικού σταθμού «Τηλέ Επιλογές» στην οποία ήταν παρουσιάστρια η κ. Λία Μαυρίδου και φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερρών, κ. Στέφανος Φωτιάδης αναφέρθηκαν κατά λέξη τα κάτωθι σε σχέση με τα καύσιμα του Δήμου Σερρών:

Λ.Μ.   «Πάντως εγώ να πω όσον αφορά τα καύσιμα, που είπατε να πω αν μας βλέπουν κάποιοι από τη Δημοτική Αρχή ότι ακούμε κάποια πράγματα που γίνονται με τα πρατήρια που έχετε συνάψει εκεί συνεργασία. Κάποιοι μπαίνουν και βγαίνουν και βάζουν βενζίνη.
Σ.Φ.     Αυτό  ακούστηκε το άκουσα και εγώ δυστυχώς.
Λ.Μ.    Το ακούσατε;
Σ.Φ.     Το άκουσα και εγώ.
Λ.Μ.    Λοιπόν μην το ψάξουμε παραπάνω και βάλουμε καμιά καμερούλα μικρή και  γράφει πρωί - βράδυ, πρωί - βράδυ.
Σ.Φ.     Δυστυχώς το άκουσα και εγώ.
Λ.Μ.    Γιατί εκεί πέρα είναι για να παίρνουν πετρέλαιο για τα δημοτικά κτίρια.
Σ.Φ.     Μιλάτε για αντιδημάρχους, έτσι δεν είναι;
Λ.Μ.    Ναι για αντιδημάρχους.
Σ.Φ.     Το άκουσα και εγώ.
Λ.Μ.    Πάει αντιδήμαρχος και βάζει βενζίνη για το αυτοκίνητό του. Το ακούσατε και εσείς;
Σ.Φ.     Το άκουσα.
Λ.Μ.    Άρα δεν είναι φήμη.
Λ.Μ.    Δηλαδή είναι πιστεύω ότι.
Σ.Φ.     Τα αντιπαρέρχομαι κυρία Μαυρίδου, αυτά τα φαινόμενα πρέπει ο κύριος Δήμαρχος να τα μαζέψει αμέσως.
Λ.Μ.    Πρέπει κάποια στιγμή να συνέλθουμε σε αυτόν τον τόπο.
Σ.Φ.     Πρέπει ο κύριος Δήμαρχος να τα μαζέψει αμέσως, διότι κάποιοι μπορεί να αντιληφθήκαν ότι ο Δήμος είναι λάφυρο.
Λ.Μ.    Άμα έχει γίνει και ισχύει.
Λ.Μ.    Και δεν το άκουσα από ένα δύο άτομα.
Σ.Φ.     Πρέπει ο δήμαρχος να παρέμβει αμέσως.
Λ.Μ.    Και για να τα ακούτε και εσείς έχει διαρρεύσει ιδιαίτερα. Λοιπόν αυτά είναι πράγματα και αν συμβαίνει, ο Δήμαρχος πρέπει να βάλει μια τάξη γιατί είναι απαράδεκτα πράγματα.
Λ.Μ.    Δεν γίναμε αντιδήμαρχοι για να είμαστε να περνάμε να μην πω τώρα πως ...»

Απαιτούμε επειδή τα ανωτέρω είναι ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μας να μας ζητήσετε αμφότεροι δημόσια συγγνώμη με γραπτή ανακοίνωσή σας σε δύο εφημερίδες του ημερήσιου τοπικού τύπου του Δήμου Σερρών και από το βήμα της ίδιας τηλεοπτικής εκπομπής μέσα σε 48 ώρες από της κοινοποιήσεως της παρούσας άλλως θα προβούμε σε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψή μας.


                                                            ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
                                               
                                                1)         ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
                                                2)         ΣΟΦΙΑ ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΟΥ-ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ
                                                3)         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
                                                4)         ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ 
                                                5)         ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΑΠΑΣ
                                                6)         ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
                                                7)         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ


«Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Είναι γεγονός  ότι αυτή η φήμη κυκλοφόρησε έντονα στην πόλη , την άκουσα και εγώ για συγκεκριμένο αντιδήμαρχο, όμως αντί να απειλείτε με μηνύσεις καλό θα ήταν να λάβετε ως Δημοτική Αρχή τα κατάλληλα μέτρα για την πάταξη και την αποφυγή του φαινομένου.

Την επιστολή την υπογράφετε και οι «7 υπέροχοι Αντιδήμαρχοι».

Μπορείτε όμως ο καθένας ατομικά να βάλει το χέρι του στο ευαγγέλιο και να πει για τους υπόλοιπους έξι  ότι όντως δεν έχουν  βάλει … το δάχτυλο στο μέλι ;

Γιατί δεν διατάσσει ο Δήμαρχος μια ΕΔΕ και δεν θεσπίζεται μια διαδικασία προμήθειας καυσίμων ώστε να διασφαλίζεται η χρηστή διαχείριση και διακίνηση των καυσίμων μεταξύ των οχημάτων του Δήμου ;

Εάν δεν γνωρίζετε, ρωτήστε να μάθετε … υπάρχουν τρόποι, αρκεί να υπάρχει βούληση .

Διότι  κκ Αντιδήμαρχοι  όταν  ένας έμπορος  πληρώνει το προϊόν που αγοράζει  μετρητοίς ή σε πέντε μέρες το πολύ και το ποσοστό κέρδους είναι 4 – 5%  πως μπορεί όταν το πουλάει να πιστώνει επί 12μηνο τον Δήμο ή την ΔΕΥΑΣ με ποσά 200.000 €  και βάλε …. κάπου δεν κολλάει το πράγμα στην κοινή λογική

7 σχόλια:

  1. Ποιόν να ρωτήσουν Ίακχε , τον Χρυσανθίδη ;
    Αυτός ξέρει απο διαδικασίες προμήθειας καυσίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΧΕ ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΝΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ .ΤΙ ΕΔΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ; ΠΟΣΕΣ ΕΔΕ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ; ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΜΙΚΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΡΗΤΟΡΙΚΟ¨ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΑΡΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΚΟΗΘΩΝ , ΕΠΙΠΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ΄ΙΔΙΩΝ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ; ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ! ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ. ΙΣΩΣ ΓΙΆΥΤΟ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ) ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ, ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΛΑΥΡΑΚΙ ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΦΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...
    ΟΡΜΗΣΑΝ ΟΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ...
    ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ...
    ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΔΕ, ΕΝΝΟΩ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
    Η ΦΗΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ;
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ.
    ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΕΚ ΠΡΟΪΜΟΙΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕς ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ !!!
    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.ΑΝ ΟΜΩΣ ( ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ) ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΗΜΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ , ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ.ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΚΟΜΗ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΕΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ.
    ΕΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙΦΡΑΓΚΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΘΙΞΑΝ ?
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΔΗΚΙΓΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ, ΝΑΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΤΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΕΠΩ ΤΏΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ. ΤΙ ΕΙΠΕ ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ