Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΥΛΑΡΑ, ΓΙNΑΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ...

"Δεν έχουν δουλειά και κλείνουν τα σύνορα" λέει Βούλγαρος υπουργός για τους Σερραίους αγρότες


Σε εγρήγορση βρίσκεται η βουλγαρική κυβέρνηση, προκειμένου να αποτραπούν εξελίξεις, παρόμοιες με του 2010, όταν Σερραίοι αγρότες είχαν αποκλείσει τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Μίροσλαφ Ναϊντένοφ δήλωσε  ότι συζήτησε με τον υπουργό Εξωτερικών Νικολάι Μλαντένοφ το ενδεχόμενο : «να σταλεί επειγόντως διάβημα και προς την Ελλάδα και προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή» επισημαίνοντας πως επιθυμία της βουλγαρικής πλευράς είναι : «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ξεκινήσει διαδικασία (αναφέρεται στη διαδικασία λόγω παράβασης της Συνθήκης Ελεύθερης Διακίνησης) και όχι να κρατεί στάση αναμονής, όπως πέρυσι. Ο σκοπός είναι η Ελλάδα να εκτελεί τις υποχρεώσεις της, ως κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Ο Βούλγαρος υπουργός τόνισε, εξάλλου, ότι οι κινητοποιήσεις των Ελλήνων αγροτών είναι : «εξελίξεις που σημειώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά και την ίδια εποχή. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι οι γεωργοί δεν έχουν τι να κάνουν αυτή την εποχή και βρίσκουν αυτή την “απασχόληση”».
Στο μεταξύ, η κυκλοφορία στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα γίνεται ομαλά και ανεμπόδιστα, όπως μεταδίδουν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας

infoserres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ