Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ» , ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ



Νέο φιάσκο ! Σε μια "σύσκεψη-μαϊμού" που παρακολουθήσαμε πάλι χθες στο Επιμελητήριο Σερρών μεταξύ  των βουλευτών, του Δρογαλά και των εκπροσώπων των Σερραίων  εμπόρων μεταλλικών εφαρμογών ( κουφωμάτων, θυρών , παραθύρων κτλ.) με θέμα την διαρροή καταναλωτών στις αντίστοιχες βουλγαρικές επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ίδια προϊόντα με το 1/3 της τιμής των  εγχωρίων.

Είναι λυπηρό το φαινόμενο και οικτρό το θέαμα να βλέπει ο Σερραίος Πολίτης τους Βουλευτές του «να παίζουν τις κουμπάρες» με τον  Δρογαλά μπροστά στις κάμερες , να τον αβαντάρουν  αθελά τους στον προεκλογικό του επικοινωνιακό παιχνίδι και να προσποιούνται ότι συζητούν ένα θέμα για το θεαθείναι, αφού επί της ουσίας ΟΥΔΕΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ή ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν.

Κύριοι Βουλευτές,

Η ΣΎΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΣΤΗΜΕΝΗ

Το ζήτημα της ανταγωνιστικότητας με την Βουλγαρία έπρεπε να το σκεφτείτε όταν ψηφίζατε στην Ελληνική Βουλή για την κατάργηση των συνόρων , την κατάργηση των τελωνειακών δασμών και την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα είναι αργά. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Το μόνο που καταφέρατε με την δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα είναι να γνωστοποιήσετε την δυνατότητα των καταναλωτών να επιλέξουν τις βουλγαρικές επιχειρήσεις με  κόστος στο 1/3 της τιμής των αντίστοιχων εγχωρίων .

Σταματείστε λοιπόν να συμμετέχετε σε ανούσιες «συσκέψεις»  υπό την καθοδήγηση του κάθε πικραμένου, απαξιώνετε το θεσμικό ρόλο του Βουλευτή και ζημιώνετε τον εαυτό σας.

Μόνο ο Τάσος  Καρυπίδης ξεκίνησε να πει κάτι  επ' αυτού … αλλά τελικά δεν το συνέχισε ... καλά το άρχισε αλλά μετά το μάζεψε το θέμα της απαξίωσης των βουλευτών.

Υ.Γ. Ο Στάθης Κουτμερίδης, ο «κολλητός» του Δρογαλά , απουσίαζε από την «σύσκεψη» , ο οποίος όμως φρόντισε την προηγούμενη εβδομάδα να βγει μαζί με τον Αρη,  στα κανάλια και να ανακοινώσει με στόμφο, ότι  αναλαμβάνει πρωτοβουλία για το θέμα με την βουλγαρική πλευρά ( τώρα τι εννοούσε , θεός και η ψυχή του), οπότε εισέπραξε το όποιο επικοινωνιακό όφελος μόνος του, τι να πήγαινε να κάνει τώρα μαζί με τους υπολοίπους … γιαυτό φρόντισε να αρρωστήσει …


7 σχόλια:

  1. Ελεύθερη διακίνηση προϊόντων έχουμε στην ΕΕ. Ας μάθουν και οι εγχώριοι επιχειρηματίες να κοστολογούν σωστά την δουλειά τους και όχι με το μάτι, ειδικά στο αλουμίνιο το κέρδος κυμαίνεται έως 120%. Όποιος θέλει έχω και τεκμήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI KAIΡOΣ NA KATAΛABOYN OI BOYΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΤΑ (ΑΡΧΕΛΑΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΛΠ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ποιος εισαι εσυ ρε μαγκα που θα μας πεις τι να κανουμε;σταματα να αβανταρεις τον χρυσαφη επιτελους.βλεπουμε πιο πανω αβανταρεις τον χρυσαφη και στην επομενη αναρτηση καταρακωνεις τον δρογαλα.γι'αυτο και σχεδον ολοι οι βουλευτες ειναι μαζι του.γιατι ειναι καθαρος και δεν προσπαθει με τετοιες προβοκατορικες μεθοδους οπως εισαι εσυ να ξαναβγει στο προσκηνιο.σταματα επιτελους μας κουρασες.

    απο β.γραφειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Β. ΓΡΑΦΕΙΟ.

    "ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ, ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΟΕΜΠΕ ΤΟΝ ΔΡΟΓΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΙΥΝ

    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ , ΛΈΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙOΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙNΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΠΡΟΤΕIΝΩ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΒΑΒΑΛΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤHΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ