Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Ο ΠΑΟΚ ... ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Χάβος έδεσε… κόμπο τον Βαλβέρδε!


O Γιώργος Χελάκης γράφει για τον για την πρόκριση του ΠΑΟΚ σε βάρος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο και εξηγεί γιατί ο Μάκης Χάβος... έκλεψε την προπονητική ταυτότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Χάβος έδεσε… κόμπο τον Βαλβέρδε!


Το παιχνίδι στην Τούμπα δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Θα άντεχε αν είχαμε στο γήπεδο δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες και το μας κρινόταν στις λεπτομέρειες.
Ποιες λεπτομέρειες, όμως, όταν από την αρχή υπήρχε αφεντικό στο γήπεδο που φρόντισε να το δείξει στο δεύτερο κιόλας λεπτό με το σουτ του αέρινου Βιεϊρίνια στο δοκάρι του Νικοπολίδη.
Ο Μάκης Χάβος έδεσε κόμπο τον Βαλβέρδε. Εμπιστεύτηκε τον Σαβίνι σε θέση αριστερού μπακ, έβαλε τον Μαλεζά στο πλάι του Τσιρίλο και πέρασε τον τεχνίτη και δημιουργικό Λίνο σε θέση αριστερού χαφ.
Ο Ολυμπιακός μπλοκαρίστηκε και σε ένα ολόκληρο ημίχρονο είχε να καταγράψει στο φτωχό ενεργητικό του δύο άστοχα σουτ του Μιραλάς και ένα του Ρόμενταλ. Οι δύο τους χάθηκαν στη μετριότητα με άξιο… συμπαραστάτη τον Τζεμπούρ. Ακόμα και ο συνήθης δραστήριος Φουστέρ έμεινε αναφορά στο φύλλο αγώνα.
Μιλάμε για ένα ερυθρόλευκο συνονθύλευμα που όμοιό του είχαμε να ξαναδούμε από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι. Ακόμα και η συμπαγής κατά τα άλλα άμυνά του, ταλαιπωρήθηκε από τον ταχύτατο Σαλπιγγίδη και τον ανατροπέα Βιεϊρίνια. Ο Γκαρσία, ψύχραιμος οργάνωνε το παιχνίδι κι ο Ίβιτς που πήρε την κρίσιμη κεφαλιά στη φάση του γκολ σκορπούσε πανικό στις κάθετες εφορμήσεις του.
Ναι μεν αλλά! Ο Ολυμπιακός παίζει ωραία μπάλα κατά διαστήματα, «καθαρίζει» μέσα και έξω τους μικρούς αντιπάλους του αλλά όταν το πράγμα σκουρύνει οι «ερυθρόλευκοι» τα βάφουν μαύρα. Και ο προπονητής τους μαζί!
Αυτή η ομάδα φαίνεται να μην είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Χάνει τον προσανατολισμό της, κόβονται τα πόδια της και ξεμένει από δυνάμεις και ψυχολογία.
Έτσι όπως είναι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά στα ματς της Ευρώπης θα εκτίθεται συνεχώς.
Όσο για τον Μάκη Χάβο, παρακαλείται κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Ερνέστο Βαλβέρδε την ταυτότητα προπονητή που του αφαίρεσε στην Τούμπα.
ΠΗΓΗ: www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ