Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ


ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Με νέα τους επιστολή παραιτήθηκαν εκ νέου ( !!!) οι ήδη παραιτηθέντες Χρήστος Μέγκλας, Αλέξανδρος Χρυσάφης, Γιώργος Φαρμάκης και  Γιώργος Κουρτίδης , οι οποίοι άκουσον- άκουσον ,  ζήτησαν από τον Πρόεδρο , τον Θεοδωρίδη που ήδη είχε παραιτηθεί  να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις τους !!!

Τελικά ο Γούνας πιο σοβαρή στάση κράτησε ....

Κύριοι κρίμα,  διοικείτε και Ανώνυμες Εταιρείες, οι παραιτήσεις των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων αυτών  δεν απαιτείται να γίνουν αποδεκτές από κανέναν, ισχύουν από την στιγμή που υποβάλλονται

5 σχόλια:

  1. Τελικά είσαι προβληματικός και φυσικά κατευθυνόμενος όλο παπαριές ανεβάζεις στο τέλος θα καταλήξεις γραφικός σαν τον γεράκο της Δευτέρας που αντί να βγάζει τα εγγόνια του βόλτα, βγάζει βόλτα τις ανούσιες μπουρδολογίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΑΙΒΑΖΩ ΕΓΩ ή ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΡΟΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE.

    ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥΩ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια εγγονια, που να τα βρει ο γραφικος παππους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλεξανδρος Χρυσαφης15 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 π.μ.

    Αγαπητε ΙΑΚΧΕ, οπως ισως γνωρίζεις η παραίτηση ενος μέλους απο ενα διοικητικό συμβουλιο γινεται εγγραφως με επιστολή προς το αρμόδιο όργανο.
    Η χθεσινη λοιπον επιστολή μας ηταν η τυπικη διαδικασία που έπρεπε να γίνει για να εχει ισχυ η παραίτηση μας σε ολα οργανα του πρωταθλήματος(super league κτλπ).
    Αρα δεν υπάρχει καμμια εκ νεου παραιτηση.
    Για την ουσία τωρα της παραίτησής μας ,δεν θα ηθελα αυτές τις δυσκολες ωρες να ριξω λαδι στην φωτια αλλα θελω να ξερεις οτι η παρουσία μας στην ΠΑΕ ηταν παρουσια προσφορας οχι στον Θεοδωριδη και στον καθε Θεοδωριδη αλλα στο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.
    Οταν αυτη η προσπάθεια προσφοράς προσκρουει στον συγκεντρωτισμό και στην αδιαφάνεια στην ληψη αποφάσεων τοτε η πιο εντιμη σταση ειναι να διαχωρήσεις την θέση σου.
    Οι διαπιστωσεις γι αυτες τις συμπεριφορες σαφως δεν εγιναν πρόσφατα αλλα θελω να ξερεις οτι υπηρξε μεγαλη και διαρκης προσπαθεια για να αλλαξει αυτο το μοντέλο διοικησης.
    Κατι το οποιο δυστυχως για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΑΣ δεν επετευχθη.

    Αλεξανδρος Χρυσαφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ