Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΩΣ ΤΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ»

ΠΑΥΛΑΡΑ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΞΥΠΝΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ...

Δεν πήρες χαμπάρι ότι με το ΠΑΣΟΚ , το έργο των «αγροτοτσαμπουκάδων» EK TOY AΣΦΑΛΟΥΣ έχει τελειώσει ;  Η περίοδος των ηλιθίων της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε. Όταν σας έβγαζε το ΠΑΣΟΚ στα μπλόκα και μετά έτρεχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας , μάρτυρες στα δικαστήρια για να αθωώνεστε σκανδαλωδώς για τις βαρβαρότητες που διαπράττατε σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Πέρυσι από την Μπατζελή δεν πήρατε μια ... και σας έσερνε ανοήτως στα κανάλια «ο γυμνασίαρχος» για να λέτε ότι δεν θα πληρώνετε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να τιμωρήσετε το «ανάλγητο κράτος»  ...
 Τώρα όμως και δικαίως θα σας σακατέψουνε , διότι υπάρχει η πολιτική βούληση και θα εφαρμοστούν οι νόμοι ... και καιρός ήταν.
Γιαυτό κόψε τους λεονταρισμούς και τους τσαμπουκάδες, χαμήλωσε τους τόνους και μην παρασύρεσαι  από πολιτικάντηδες συμβούλους που σε περιτριγυρίζουν ...

6 σχόλια:

  1. bravo iakxe eisai o monos pou rezileuis auta ta tomaria .Na mas poun posa piran apo to 2007 autoi oi agropateres kato apo to trapezi<500.000> miliste re koupoukia.Bravo ston Tsotsa gia ta oraia ta xalkadakia san agrotopoules tous ekane KOUKLITSES xwris milia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ.

    ΑΛΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ...

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ , ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΠΕΝ ΑΛΙ-ΤΙ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΤΙ ΙΑΚΧΟΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΦΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ .
    ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ .
    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια έκανε και ο Σημίτης και μετά έψαχνε με τα κυάλια ψήφο στους αγρότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ