Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣΟΚ : AΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


   Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ


Ο Γιώργος από το 2009 ήθελε ΔΝΤ
Του ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ Επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς χθες η κυβέρνηση ότι ο πρωθυπουργός στις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, δύο μήνες μετά τις εκλογές, είχε ζητήσει από το ΔΝΤ να βοηθήσει οικονομικά τη χώρα σε συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή του Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν.
 Την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο Στρος-Καν σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της χθες η «Καθημερινή». Ο Στρος-Καν, όπως ο ίδιος λέει, απάντησε στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες σε καμία περίπτωση δεν θα δέχονταν «μονομερή παρέμβαση του ΔΝΤ σε χώρα της ευρωζώνης».
Η χθεσινή εξέλιξη πυροδότησε νέα ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης και Ν.Δ., με τον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Μιχελάκη, να καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει «γιατί παραπλάνησε το λαό» και «γιατί δεν αναζήτησε πρώτα λύση μέσα στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς προτού επιλέξει να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας αλλά και απαντώντας στη Ν.Δ., επιβεβαίωσε τις επαφές. «Ο κ. Παπανδρέου έπραξε το αυτονόητο πατριωτικό του καθήκον: Να συνομιλεί με όλους ώστε να γλιτώσει τη χώρα από τη βέβαιη χρεοκοπία, που μας οδήγησαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας πριν λιποτακτήσουν», είπε και τόνισε: «Αγωνιζόμασταν και επιδιώκαμε από την αρχή την ευρωπαϊκή λύση. Επρεπε όμως να είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο και για κάθε ενδεχόμενο. Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, επιβεβαιώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση έκανε κινήσεις συστηματικές, οργανωμένες, με έξυπνο τρόπο για να δημιουργηθούν συμμαχίες και να κινητοποιηθεί η Ε.Ε., η οποία τότε δεν αντιλαμβανόταν το πρόβλημα. Για να δημιουργηθεί τελικά ο μηχανισμός, με τη συμμετοχή και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».
Οι επαφές του κ. Παπανδρέου εκείνη ακριβώς την περίοδο με το ΔΝΤ δεν ήταν άγνωστες.
- Η «Ελευθεροτυπία» σε δημοσίευμά της από τις Βρυξέλλες στις 11 Δεκεμβρίου 2009 (σ.σ. βρισκόταν σε εξέλιξη σύνοδος κορυφής) και με τίτλο «Χαραμάδα προσφυγής στο ΔΝΤ ανοίγει η κυβέρνηση», έγραφε ότι ο κ. Παπανδρέου είχε συναντηθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον Ντομινίκ Στρος-Καν. Τη συνάντηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

Ωστόσο, την ίδια μέρα του δημοσιεύματος ο κ. Παπανδρέου στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της συνόδου κορυφής είχε αποκλείσει οποιαδήποτε προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ. Το ίδιο είχε επαναλάβει και τις επόμενες ημέρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 10 Ιανουαρίου σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο για τις πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησής του είχε ερωτηθεί από την «Ε» αν υπάρχει θέμα προσφυγής στο ΔΝΤ και είχε απαντήσει αρνητικά.

Ενα μήνα μετά, ο πρωθυπουργός άλλαξε τακτική όσον αφορά το ΔΝΤ. Τον Φεβρουάριο - Μάρτιο 2010 απειλούσε συνεχώς με προσφυγή στο ΔΝΤ, αν η Ε.Ε. δεν συναινούσε στο αίτημα το οποίο εν τω μεταξύ είχε υποβάλει για τη σύσταση ενός μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

- Στις 10 Φεβρουαρίου και πάλι από τις Βρυξέλλες, όπου στη σύνοδο κορυφής είχε αποφασιστεί η τριμερής επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας από την Ε.Ε., την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, ο κ. Παπανδρέου είχε επιβεβαιώσει τις επαφές με το ΔΝΤ, όχι όμως για οικονομική αλλά «για τεχνική βοήθεια». Είχε δηλώσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ε», ότι προ διμήνου (σ.σ. αρχές Δεκεμβρίου 2009) είχε ζητήσει προσωπικά ο ίδιος από τον διευθυντή του ΔΝΤ την αρωγή του Ταμείου «σε τεχνική βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά όχι οικονομική βοήθεια...» *

16 σχόλια:

  1. ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΣΥ.
    ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΕΦΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕ, ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΩΛΗΤΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ?
    ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΟΟΥΣΕ ΟΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΑΣ?
    ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MIA ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΙΟ,ΕΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ,ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΤΑΤΕ 11:03
    ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 62% ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΣΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ... ΕΝΑ BLOG
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΛΙΔΗΣ, Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ, Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ, Η ΕΠΚΑΣ ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΜΜΕ ;
    ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΤΟ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣΔ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ - ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ!

    ΙΑΚΧΕ...

    ΑΣΕ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΚΑΝΕ LOG ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΩΤΙΣΜΟ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΘΡΑΣΕΙΣ..ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αγγελίδης ειναι υποστηρικτής της κυβερνητικής πολιτικής και εφαρμόζει την πολιτική του μνημονίου στο Δήμο .
    Ένα από τα αναμενόμενα μέτρα ήταν και η αύξηση νερού , γιατί μας φαίνετε παράξενο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 11.18 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..
    ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://a-jackal.blogspot.com/2011/02/ta-aitia-toy-e.html

    EIMATΣE EDΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ.
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣ.
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΑΦΕΛΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΕΡΑΚΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.
    ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΦΑΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΔ 168/2008.
    ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΑ 1000 ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ.
    Ο ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.
    ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ(ΠΑΣΟΚ),Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΝΤΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΤV ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
    ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΝΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!!!!

    email αναγνώστη μας από Σέρρες
    http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_653.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ! ΑΛΗΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ λέω ο περήφανος πασόκος δήμαρχος που έχουμε να πουλήσει τον αιγιάννη και να το εντάξει στην αξιοποίηση ( ξεπούλημα ) της δημόσιας περιουσίας . Έτσι θα συμβάλλει και ο δήμαρχός μας στο μεγαλόπνοο σχέδιο της περήφανης κυβέρνησής μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6.57 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ .
    ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ '' ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ '' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΔΗΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ 12.39 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΥΣ.........................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ