Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΚΕΤΑ ... Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ κ. ΓΚΟΝΗ

Τι θα γίνει με τον Θοδωρή Γκόνη ;
Μάλιστα τώρα αυτό εναι το πρόβλημα της Σερραϊκής κοινωνίας και μερικοί γνωστοί  νεροκουλτουριάρηδες εκ του μπαρ "ΜΕRLIN" όρμωμενοι κατόρθωσαν και έπεισαν 300 συνδημότες μας,  μετά προσπάθεια μηνός, να υπογράψουν  υπέρ της ανανέωσης της σύμβασης του Γκόνη  στο ΔΗΠΕΘΕ. Μάλιστα στην επιστολή που δημοσιοποίησαν αναφέρουν «την πλούσια δραστηριότητα», του «σώγαμπρου μας» Θοδωρή. (έχει πέραση αυτό το είδος στο σερρέϊκο)
Τα χρήματα όμως των Σερραίων δημοτών που σπατάλησε αφειδώς ο εν λόγω κύριος και την οικτρή οικονομική κατασταση που οδήγησε το ΔΗΠΕΘΕ την αποκρύπτουν επιμελώς.

Παράλληλα υπήρξαν και ύποπτα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο , του τύπου «Στηρίζει η νέα δημοτική αρχή τον Θ. Γκόνη», προκειμένου να προκαταλάβουν καταστάσεις.
Αυτή η κατευθυνόμενη κίνηση όζει ...


ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ Ο ΓΚΟΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.


Γιαυτό και επιβάλλεται και πρέπει η σημερινή Δημοτική Αρχή να μην υποκύψει στις πιέσεις μιας μειοψηφίας με  παρεϊστικη λογική.
Το αντιφατικό της ιστορίας είναι ότι οι 300 αυτοί «φωστήρες» με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες , παραβλέπουν το γεγονός ότι η λειτουργία των ΔΗΠΕΘΕ , πριν τα κλείσει ο "Καλλικράτης" πήρε με απόφαση του Ραγκούση παράταση για ένα εξάμηνο !!!
Δηλαδή, όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη «στο χωριό δεν
μας θέλουν , εμείς ψάχνουμνε του παπά το σπίτι»

Υ.Γ.  Δημήτρη Τερτίπη, περιμένω με ενδιαφέρον την τοποθέτησή σου...

9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. Υ.Γ.ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΙΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΝΗ ΣΑΝ "ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΙΝΑΦΙΑ.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΖΕΡΙ ΠΙΝΟΥΝ ΟΥΖΟ...ΟΙ ΡΟΖ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΗΓΜΙΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.ΕΠΙ ΓΚΟΝΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ,Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΜΩΣ?ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ.ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΓΚΟΝΗΣ ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΡΩΤΑ ΚΙ ΑΥΤΗ...ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ.Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ κ. ΚΟΤΡΩΝΗ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΝΤΕ "ΟΥΣΤ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ.
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ 300 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ.
    ΠΑΡΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MEΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ.ΣΤΟ Κ..ΛΟ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ Μ..ΛΑΚΕΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΕΣ!!!!! ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ? ΟΥΣΤ ΚΑΤΙΝΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα δύο βασικά ζητούμενα είναι πόσο σπουδαίο ήταν το καλλιτεχνικό έργο που προσέφερε το ΔΗΠΕΘΕ επί διευθύνσεως Γκόνη και ποιά είναι τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής της περιόδου. Για το δεύτερο δεν έχω άποψη και θα πρέπει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ και οι δημοτικές αρχές να ενημερώσουν τους συνδημότες ποιά οικονομική κατάσταση παρέλαβε ο Γκόνης και τί παραδίδει. Για το καλλιτεχνικό έργο θα μπορούσα με λίγα λόγια να πω ότι πούλησε στην πόλη μας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες. Θα μπορούσα να αναλύσω λεπτομερώς το θέμα αλλά δεν είναι της ώρας.. Επιγραμματικά: εννιά στις δέκα παραστάσεις ήταν για προβληματικούς κομπλεξικούς θεατές (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) που το παίζουν και καλά κουλτουριάρηδες αλλά δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Οι περισσότερες παραστάσεις ήταν ψυχοβγαλτικοί μονόλογοι που ικανοποιούν τα γούστα των εν λόγω υποστηρικτών του Γκόνη. Από τις ελάχιστες παραστάσεις κανονικών σωστών έργων ήταν η "ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ" για την οποία, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει το φτύσιμο που τρώει ο Γκόνης από τον "ταχυδρόμο των ΝΕΩΝ", όταν η παράσταση παίχτηκε στην Αθήνα. και ας μην αναφερθώ στη αηδία παράσταση "ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ" όπου την Ιουλιέτα έπαιζε ΑΓΟΡΑΚΙ ηθοποιός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ