Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

MHNΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΩΤΙΑΔΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που έλαβε στην αίθουσα «Κ. Καραμανλής» του Νομαρχιακού Μεγάρου,  ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης αφού υπεραμύνθηκε της ακεραιότητας και του ήθους των 7 Αντιδημάρχων του, πέντε φορές κάλεσε τον Εισαγγελέα Σερρών  να καλέσει τον Στέφανο Φωτιάδη  προκειμένου να κατονομάσει τον Αντιδήμαρχο που «έβαλε  βενζίνη  στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο» και χρέωσε το σχετικό κονδύλιο τον Δήμο Σερρών.

H μήνυση υποβάλλεται απευθείας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και μπορεί να γίνει και προφορικά.

Εν προκειμένω δημόσια ο Πέτρος Αγγελίδης  εφόσον, απευθυνόμενος στον Εισαγγελέα,  καταγγέλλει δημοσίως  ως ψευδές το σε βάρος των Αντιδημάρχων του  γεγονός της «λαθροθηρίας» καυσίμων, επί του πρακτέου μηνύει τον Στέφανο Φωτιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Επειδή δε το γεγονός αφορά υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος είναι βέβαιο ότι θα κινηθεί η διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης

12 σχόλια:

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετε ιακχε ειναι λογικο να μην μπορεις να ερμηνευσεις τα άρθρα του Κ.Ποιν.Δ γιατι δεν εχεις τισ απαιτουμενες γνωσεις ...γι' αυτο μην βγαζει συμπερασματα χωρις να γνωριζεις γιατι αυτο λεγεται παραπληροφορηση....η συκοφαντικη δυσφημηση ειναι κατ' εγκληση διωκομενο αδίκημα και δεν μπορει ο εισαγγελεας απο μονος του να ασκησει διωξη...με τον ορο προφορικα εννοειται οχι γραπτα...μπορει να παει καποιος στον εισαγγελεα ή στην αστυνομια και προφορικα να μηνυσει καποιον...οχι απτην τηλεοραση...μονο απο αυτο μπορει νακαταλαβει κανεισ ποσο αδαης και αναξιος εμπιστοσυνης εισαι....αν δεν γνωριζεις ή ρωτα ή μην γραφεις ασυναρτησιες....οντως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απτην αμαθεια...καλα τα λες..να τα εφαρμοσεις κιολασ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ;
    ΑΠΛΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

    ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ "ΖΟΥΠΑΣ" ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι το λες ξεκαθαρα στον τιτλο σου αλλα και στην συνεχεια...καλο θα ειναι να διασταυρωνεις πρωτα πριν γραψεις....εκτιθεσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KOIΤΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΟΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ , ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ.

    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ; ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΩΦΕΙΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ .ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΟΡΚΑ Η ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ.
    ΙΑΚΧΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΟΝ -ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΝ; ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ -ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣΑΝΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕ ! ΚΑΙ ΣΥ 9.28 ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ EURO ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΑΤΑΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ!
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ???? ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΓΟ!!! ΟΜΩΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΡΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ... ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Κ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤ΄ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2:31.
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ .
    ΜΙΚΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΜΙΛΑΤΕ?
    ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΔΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΞΑΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο Κ.ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Δ.Σ.?
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΜΥΔΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ.ΦΩΤΙΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε γλυφτες του αγγελιδη(σαν τους μαρτθρες του Ιεχωβα ειστε)γιατι το αρθρο της εφημεριδας το κανετε γαργαρα?δηλαδη αν εγω διαβασω κατι στον τυπο και το σχολιασω δημοσιως ειμαι συκοφαντης?πορωμενοι..αντι να καθαρισετε την παραταξη σας απο τις κοπριες χαλατε τον κοσμο μαζι με τον αρχηγο σας..το μετανιωσα που σας ψηφισα την δευτερη κυριακη..κανετε για την εξουσια σαν τα σκυλια..για ενα κομματι κρεας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΔΕΙΧΝΕΙ.Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΄΄ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ΄΄,ΠΟΙΑ ΗΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΄΄ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΥΣ΄΄ΚΑΙ ΄΄ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ΄΄ΤΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΗΜΑ,ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ,ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ Κ.Λ.Π.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ)ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΄΄ΠΑΠΙΑ''(ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ) ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ