Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ;


ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ «Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ



Ακόμη να καταθέσουν μήνυση όπως δήλωσαν με την γνωστή επιστολή τους κατά του Στέφανου Φωτιάδη, τον οποίο καλούσαν εντος τακτής προθεσμίας να «ζητήσει δημοσίως και δια του τύπου συγνώμη» οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι που βαρύνονται με την «κατηγορία» ότι κλέβαν καύσιμα απο τον Δήμο Σερρών και φουλαριζαν τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.
Ο καταγγέλων Στέφανος Φωτιάδης κατά την συνεδρίαση της 9/2/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου δημοσίως εξαίρεσε της καταγγελίας τις δύο κυρίες Αντιοδημάρχους και τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη, οπότε απομένουν οι εξής τέσσερεις ... με την ρετσινιά του κλεφτοκοτά :
ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΧΡΑΠΑΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  που ανέχεται την σιωπή τους
Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Δικαιώνεται προς το παρόν ο Στάθης Πανταζής για την προεκλογική ατάκα του «Στον ευλογημένο τούτο  τόπο τα μαϊμουνια προεστοί ...»

13 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΕΣΤΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ CAMMEO.ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ. (ΟGGI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. filara oxi mono to cammeo OLA. alios tha kaneis afto pou ekene o ioannidis . ektos an exeis synferon na katharisei to cammeo kai oxi kai to DIKO sou magazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ.........................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Στεργίου ασε τις μαγκιές γιατί δεν σε παίρνει.
    Δεν είναι η παρεούλα του εργατικού κέντρου εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:51 & 10:21
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΡΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΥΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ.

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=8d5c7b2c9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ..
    ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσε μας ρε Σεδαρίδη. Είδαμε και τον Πανταζή την κότα. Αν είχε κάκαλα ας κατέβαινε απέναντι στον Μηλίδη. Θα πάλευε με τον Φωτιάδη για την 3η-4η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΙΑΚΧΕ,ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΝΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλε 5.38 αν κατεβαινε ο πανταζης ο φωτιαδης θα ηταν δημαρχος και θα ηταν ευχης εργο για ολους μας..το ξερεις καλα οτι θα ηταν αγγελιδης φωτιαδης στο δευτερο γυρο..εδω κοντεψε να το πετυχει με ολους απεναντι του,επιτελους λιγη τσιπα...να το ξερεις οτι η δημοτικη αρχη ετσι οπως τους βλεπω θα αποδειχθει η πρωτη απο το τελος ολων των εποχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οταν περναω....απο το καμμεο...με το κλεισιμο..του πεζοδρομειου.....ντρεπομαι.....που ειμαι...σερραιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ