Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

κ. ΤΣΟΥΚΑΛΕ, ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;


Κύριε Πρόεδρε της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» (από την οποία προήλθε ο συνδυασμός της σημερινής πλειοψηφούσας παράταξης της Δημοτικής αρχής) αν θυμάμαι καλά , μόλις εκλεχθήκατε και αναλάβατε τα καθήκοντα σας δεσμευτήκατε ότι θα ασκείτε σκληρή αλλά επικοδομητική κριτική στις πράξεις και παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής και κυρίως θα ελέγχατε την υλοποίηση των προεκλόγικών σας υποσχέσεων και εφαρμοφή του προγράμματος σας ένεκα του οποίου συγκενρώσατε ποσοστό 62 %  των σερραίων ψηφοφόρων ...
Διαβάζω όμως στο προεκλογικό σας πρόγραμμα 2011 – 2014 :       

Αξιοποίηση Αγίου Ιωάννη.
·        Ο Αγ. Ιωάννης, το πιο τουριστικό και πανελληνίως γνωστό αξιοθέατο του Δήμου Σερρών, επιβάλλεται να αξιοποιηθεί. Για την αξιοποίηση του Αγ.Ιωάννη θα προηγηθεί μελέτη, με στόχο αφενός τον εξωραϊσμό του σημερινού φυσικού χώρου του και αφετέρου τη διαμόρφωση των τριάντα στρεμμάτων δημοτικής έκτασης που υπάρχουν στην περιοχή αυτή και τα οποία θα αποτελέσουν τη συνέχεια του σημερινού φυσικού χώρου του.
·        Τα τριάντα στρέμματα της δημοτικής έκτασης στον Αγ. Ιωάννη βρίσκονται στο χώρο, που κατασκευάζεται το νέο κλειστό γυμναστήριο.
·         Ο εξωραϊσμός του σημερινού φυσικού χώρου του Αγ. Ιωάννη θα περιλαμβάνει διάφορες παρεμβάσεις, όπως π.χ. υδάτινοι πίδακες και φωτισμός στη λίμνη, πλακοστρώσεις διαδρόμων κ.λπ., ενώ στα τριάντα στρέμματα της δημοτικής έκτασης θα γίνουν διαμορφώσεις με χώρους πρασίνου, ποταμάκια, φωτισμό, καθιστικά κ.λ.π.
·        Στόχος όλων αυτών των παρεμβάσεων είναι, ο Αγ. Ιωάννης να πάρει τη μορφή που του αξίζει και να αποτελέσει πόλο έλξης πολλών επισκεπτών με ευεργετικές επιδράσεις για το Δήμο Σερρών.
* Η λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του Αγ. Ιωάννη αποτελεί μία από τις άμεσες προτεραιότητές μας.

ΔΗΛΑΔΗ κ. ΤΣΟΥΚΑΛΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ «η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» (και φυσικά και σεις ο ίδιος προσωπικά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ) ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ κάτι σαν   «SENΤRAL PARK» , ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΧΑΡΙΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΜΙΝΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
           ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ...

6 σχόλια:

  1. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ,Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΕ,Ο ΙΑΚΧΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΟ.........ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iakxe, η φαντασία σου οργιάζει, που τα βρήκες όλα αυτά, πλάκα μας κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ''ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κρίνετε τη νέα δημοτική αρχή χωρίς να δείτε τα αποτελέσματα πρώτα?Κάνει μεγάλες τομές.Μετατρέπει μια κατοικημένη και τουριστική περιοχή σε βόθρο.Ας δούμε πως θα λειτουργήσει ο βόθρος και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμαν μηηηηη!
    αφηστε του παιδουδ στην ησυχια τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ