Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : Στις 100.000 ευρώ η νοσηλεία των μεταναστών της Υπατίας




Στο ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, υπολόγισε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος το κόστος νοσηλείας στο ΕΣΥ των 300 μεταναστών απεργών πείνας που «φιλοξενήθηκαν» το προηγούμενο δίμηνο στο μέγαρο «Υπατία» της οδού Πατησίων.

Απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ και, όπως πρόσθεσε, «κανείς δεν το αναλαμβάνει».

«Όλη αυτή λοιπόν η ετήσια επιβάρυνση από τα 150 «ορφανά» εκατομμύρια ευρώ, είχε και μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση (σ.σ: από τη νοσηλεία των απεργών πείνας), για την οποία σαν υπουργός Υγείας σκέφτομαι πού θα στείλω τον λογαριασμό -και θα στείλω τις επόμενες ημέρες», συμπλήρωσε.

25 σχόλια:

  1. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σου ΙΑΚΧΕ .Δείχνεις τη χρυσή αυγή να χαιρετάει ναζιστικά . Να πάτε όλοι στη Γερμανία να ζήσετε τώρα που φτιάχει η Μέρκελ το Δ' ΡΑΙΧ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ , ΑΠΛΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ... ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΒΛΕΠΕΣ , ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΣΙΖΕ
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΦΑΣΙΣΤΑ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ...
    ΜΠΟΥΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:46 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ε ????
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο Άδωνης Γεωργιάδης ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 100.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΑΓΛΑΜΑ
    ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΔΕςΡΦΟΣ ΤΟΥ ? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....
    ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ


    ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι άσχετος ο άνθρωπος ίακχε . Καλά δεν βλέπει ο αθεόφοβος ότι στη φωτογραφία πάνω δεξιά χαιρετάνε τα παλληκάρια ένα αρχαίο θεό ? Μόνο δεν έχω καταλάβει ο Δίας , ο Αρης , ο Ποσειδώνας ή ο Χίτλερ είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι οι πίθηκοι αυτοί που χαιρετάνε ( αχαιοελληνικά κατά τον ιακχο ) το παιχνίδι της κυβέρνησης παίζουν για να περάσει όλα τα μέτρα . Είναι οι γνωστοί υπερπατριώτες που πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους , πούλησαν τη Μικρά Ασία ,πλούτησαν σαν μαυραγορίτες στην κατοχή ,συνεργάστηκαν με τους Βούλγαρους το '41 , έγιναν πράκτορες των Αμερικάνων μετά ,και τώρα που πουλιέται η ΕΛΛΑΣ και κατακρεουργήται η κοινωνία μας μυρίστηκαν αίμα και εμφανίστηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:14 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑ΄ΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕΣ - ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥ ΒΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ - ΣΑΣ.
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΤΕ?
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΝΤ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ .
    ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ 1 ΕΩΣ 10 ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 10 Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Η Ν.Δ ΕΙΧΕ 6 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 8.5. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 8 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ λέω τα φασισταριά που έχει στη φωτογραφία ο ιακχος να τα στείλουμε στο Αφγανιστάν να συνεχίσουν το έργο του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια μερα θα σε γαμησουνε και σενα.Οχι Βουλγαροι.Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό περί αρχαιοελληνικού χαιρετισμού και ναζί είναι το νέο παραμύθι που κυκλοφορούν τα φασιστόμουτρα για να καλύψουν το ποιοι πραγματικά είναι. Α ρε καθάρματα δοσίλογοι, Μιχαλολιάκοι και οι λοιποί πατριδοκάπηλοι του Χρυσού Αυγού, να σηκωθούν κάποια στιγμή από τον τάφο τους ο Περικλής, ο Κλεισθένης, και οι άλλοι γίγαντες του ελληνικού πολιτισμού, να δω που θα κρυφτείτε βρωμερά φίδια και άθλιοι βρυκόλακες που μολύνετε τον τόπο και την ιστορία του. Όσο για τη Σπάρτη που μονίμως επικαλείσθε ως ιδανική κοινωνία, ναι για τα δεδομένα της εποχής ήταν, αφού ήταν δομημένη πάνω σε μητριαρχικά και πρώιμα κομμουνιστικά πρότυπα.
    Υ.Γ. Θαυμάστε το πιθηκοειδές στη φωτογραφία που το παίζει και Άριος φύρερ τρομάρα του. Ένα κομπλεξικό, ανέραστο μαυριδερό κοντόχοντρο μυωπικό ανθρωπάριο. Αν βρισκόταν στην αρχαία Σπάρτη θα τον έριχναν στον Καιάδα ως μογγολικό, ενώ αν πήγαινε να βρει τους ξανθούς ομοϊδεάτες του σε καμιά μπυραρία του Μονάχου θα τον έκαναν σαπούνι ως εβραιόφατσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ...

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ "ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ , ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ , ΤΕΛΗ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ , ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ
    ΜΕ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ...
    Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΩ

    ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ , ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ( ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΤΙΝΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΑΚΧΑΚΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ BLOG,ΠΡΩΤΑ ΑΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ,ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ......ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΑΚΧΑΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΙΑΚΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ-ΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ .ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΝΡΘΡΩΠΑΡΙΟ;
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ-ΣΤΕ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΡΕΒΛΗ ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ !ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ίακχε ψάξε βρες πόσοι κάνουν μπίζνες και τι βγάζουν από την υπόθεση των μεταναστών, από αγρότες τσιφλικάδες έως μεγαλο-υπαλλήλους ελληνικών πρεσβειών και μετά μιλάς κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. Πάω στοίχημα ότι όλοι εσείς όλο και κάποιον παππού λατζέρη στο Αμέρικα θα είχατε, που μπορεί και να είχε περάσει λαθραίος από το Λονγκ Άιλαντ...Θυμήσου δε, ότι πάντα η πατριδοκάπηλη ακροδεξιά ήταν το δεκανίκι,ο άσσος στο μανίκι, του κατά τα άλλα σιωνιστικού παγκόσμιου κεφαλαίου. Άθλιοι προδότες υποκριτές ταγματασφαλίτες.
    Υ.Γ.Ρε φίλε 4.13, πες μας ποια είναι η καφετέρια να πάμε να "θαυμάσουμε" και να "χαιρετίσουμε" κι εμείς αυτό το γελοίο συρφετό ηλιθίων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ 8.27 ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ίακχε, από όσο γνωρίζω από την ελληνική ιστορία , που ΔΕΝ μου μάθανε στο σχολείο, ειδικά στη Β.Ελλάδα, μετά τον πόλεμο, όλα τα "βουλγαράκια" (δοσίλογοι, βουλγαρόφρονες κ.λ.π.) φόρεσαν την προβιά του δεξιού υπερεθνικόφρονα, αναβαπτιζόμενοι στην κολυμπήθρα του "πατριωτισμού" για να σώσουν τα τομάρια τους, όπως συνέβη το ίδιο στην υπόλοιπη χώρα με τους συνεργάτες των Γερμανών...Και το εξοργιστικότερο όλων είναι ότι πολλά από αυτά τα καθάρματα αφού έγιναν συνεργάτες των Άγγλων, στελέχωσαν και το μεταπολεμικό κράτος, παίρνοντας μάλιστα και αξιώματα και στέλνοντας στο απόσπασμα ή στα ξερονήσια όσους αγωνίστηκαν κατά των Ούννων εισβολέων. Τα ίδια ισχύουν και για τους ¨παπατζήδες" της...δημοκρατίας, που αφού έκαναν εκ του ασφαλούς αντίσταση από τη Μέση Ανατολή, ήρθαν να κυβερνήσουν τον τόπο, διώκοντας αυτούς που πραγματικά έβγαλαν το φίδι από την τρύπα. Αλλά και για όλους τους "κυρίους" που κυβέρνησαν στη δεκαετία του '50 φροντίζοντας (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;) να παραιτηθεί η χώρα από κάθε προσπάθεια διεκδίκησης αποζημιώσεων και επιστροφής του κατοχικού δανείου από τους Γερμανούς. Ευτυχώς για την αλήθεια και δυστυχώς για σας, οι γενιές των μανάδων και πατεράδων μας που τράβηξαν στο πετσί τους τα πάνδεινα από τους λογής Μιχαλολιάκους(το σόι του εν λόγω κυρίου ήταν από τους γνωστότερους ταγματ-αλήτες της Αθήνας στην κατοχή)βρίσκονται ακόμη στη ζωή και αποτελούν το ζωντανό κομμάτι της πρόσφατης ιστορίας μας, το "όπλο" της μνήμης ενάντια στην παραποίηση και την λήθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ: 8:27 ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣ ΟΤΑ,
    ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ,
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ,
    ΠΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΔΩΡΑ,
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΤΖΑΜΑΡΙΑ,
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ,
    Ο ΔΕ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ...ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ..ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ..ΙΑΚΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ..ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ