Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


   ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ




O αξιότιμος κ. Δούκας εκλέχθηκε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Σερρών το 2008 όταν εργαζόταν στην ιδιωτική εταιρεία ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ. Για την προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ και τον συνδικαλισμό με την με αριθμό 3912/12-11-2009 απόφαση του «πράσινου αυτοδιοικητικού» Νομάρχη Σερρών , Στέφανου Φωτιάδη, ύστερα από σχετική  προκήρυξη θέσεων ο κ. Δούκας ανταμείβεται και διορίστηκε ως Δημόσιος υπάλληλος στην Νομαρχία Σερρών. Παρά τον διορισμό του  ο δραστήριος συνδικαλιστής «μπουλτοζιέρης» ως «βολεμένος» Δημόσιος Υπάλληλος πλέον παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού  για να εκπροσωπεί υποτίθεται  τα συμφέροντα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα , αντιμαχόμενος υποτίθεται τις ληστρικές πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης των ευεργετών του.

Η συμμετοχή Δημοσίου Υπαλλήλου στην Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου είναι σαφές ότι καθιστά μη νόμιμη την συγκρότηση αυτού και φυσικά αυτοδίκαια άκυρες τις οποίες αποφάσεις του

Τον Νοέμβριο του 2010 ο Δημόσιος Υπάλληλος και συνδικαλιστής του ιδιωτικού τομέα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές , υποψήφιος με τον συνδιασμό του νυν Δημάρχου Πέτρου Αγγελλίδη, «αδειάζοντας» τον ευεργέτη του τέως Νομάρχη και υποψηφίο τότε Δήμαρχο Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, ο οποίος φυσικά «μετρούσε» τον Δούκα  στις δυνάμεις του.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασυμβίβαστο στην υποψηφιότητα Δούκα , σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου περί Καλλικράτη  (3852/2010) εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και επικυρώθηκε η εκλογή του γιατί  όπως  φημολογείται  οι Τσούλκας, Μουτάκας  πείσθηκαν να μην καταθέσουν ενστάσεις  κατά του εκλογικού αποτελέσματος.

Και φυσικά ο Πέτρος Αγγελίδης δεν στάθηκε αγνώμων  όταν ήρθε η ώρα της απόπληρωμής …   ο κ. Δούκας ορίσθηκε  Πρόεδρος  του νέου ΝΠΔΔ που θα προκύψει από την συνένωση όλων των ΝΠΔΔ των Καποδιστριακών Δήμων  του Δήμου Σερρών

21 σχόλια:

  1. Οταν γράφεις κάτι, να γράφεις το σωστό. Ο κος Δούκας, όπως και ο κος Αγγελίδης, δεν είχαν ασυμβίβαστο για την υποψηφιότητά τους, διότι το άρθρο 14 του Νόμου 3852/2010 αναφέρει το ασυμβίβαστο υπαλλήλων που εκτελούσαν καθήκοντα Διευθυντού οργανικής μονάδας. Κανένα κώλλυμα δεν υπάρχει με την συμμετοχή στις εκλογές υπαλλήλων του Δημοσίου και Νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου όπως ήταν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Να διαβάζουμε σωστά τους νόμους και να μην παραπληροφορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα πιανεσαι ασχετος και αδιαβαστος...Την προσφορα του δουκα στο Ε.Κ. δεν μπορει κανεις να την αμφισβητησει ο μονος απο τον ιδιωτικο τομεα στο συμβουλιο του ε,κ.Κανε μια αναδρομη και αν βρεις προεδρο του Ε.Κ που να προερχεται απο ιδιωτικο τομεα πες μου.Το τσαγανο και τα @@@@ του δουκα δεν τα βρισκεις πουθενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΑΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα @@@@ του δουκα δεν τα βρισκεις πουθενα...μας λέει ο αγαπητός 4:57 μ.μ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ @@@@ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΤΕΨΕΙ & ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟΝ - ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ Τ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ,ΤΟΥ 30% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 8.19: Οταν λες πως καταδεχτηκε να; γινει Δ.Υ. τι εννοεις ?Διοριστικε μεσω ασεπ με αξιοκρατικα κριτηρια και μαλιστα με κυβερνηση Ν.δ.Πιστευεις τις μ@@κιες του Ιακχου οτι τον εβαλε ο φωτιαδης ?Ο καραμητρος δεν μπορει να βαλει κανενα μονιμο και το ξερουν ολοι , αν ειχε τοση δυναμη δεν θα βγαινε τελευταιος και καταιδρωμενος στις εκλογες...Θελει μαγκια και τσαγανο να συνδικαλιζεσαι απο τον αμιγως ιδιωτικο τομεα και ο δουκας ειναι ο μονος σε επιπεδο νομου που το εχει κανει σε κορυφαιο επιπεδο τα τελευταια 20 χρονια.Οσο για το αν εχουν σιτεψει τα @@@ του να υποθεσω πως εχεις δοκιμασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν πιασουμε το γραμμα του νομου κακος παραιτηθηκε .Και κακος διοτι για να θεωρησαι Δ.Υ. θα πρεπει να συμπληρωσεις 2 χρ. στην υπηρεσια και αυτος ειναι κατι μηνες ,οποτε οτι εγινε εγινε απο καθαρη ευθιξια και για να μπουν νεα προσωπα στο ε.κ. και οχι διοτι υπηρχε καποιο νομικο προβλημα .Νομικος ειμαι και ξερω ...
    θυμα παραπληροφορησης επεσε παλι ο Ιακχος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλακα το ΦΕΚ δεν το διαβασες; Κυβέρνηση η ΝΔ αλλά την θέση την προκύρηξε ο Νομάρχης Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 10.09 , ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ @@@@ του δουκα ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ & ΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ & ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΙΤΕΜΕΝΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!!!
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΩΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ!!!
    ΚΑΛΟ @@@@@ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ , ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανως εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια...Εισαι τοσο αφελης να πιστευεις πως ο καραμητρος ειχε την δυναμη να υποδειξει ποιες θεσεις θα προκυρηχτουν ?Επιεικως εισαι ηληθιος τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς 10.09 ο φωτιαδης κερδισε τεσσερις φορες συνεχομενες εκλογες,αναμορφωσε πληρως το λευκωνα κανονυας εργα εδω και δεκα χρονια στο λευκωνα και στα αλλα χωρια του δημου ,που καποιοι τωρα ψαχνουν να τα ενταξουν,και θεωρειται απο πολλους ο καλυτερος νομαρχης των σερρων (ειναιτυχαιο αραγε που εριζουν ολοι για το κτιριο της νομαρχιας που αυτος απο ερειπιο το μεταμορφωσε σε κοσμημα),αυτην την φορα εχασε γιατι ολοι του την ειχαν στημενη και γιατι ο αλλος εταξε και της μιχαλους και αυτο φαινεται..κοντεψε να πεταξει εξω τον μηλιδη απο το δευτερο γυρω αν και κατεβαινε μονος του και ετρεχαν ολοι οι βουλευτες μαζι του...αρα κεραμητρος σιγουρα δεν ειναι,εσυ μπορεις να μου πεις ρε εμπαθεστατο καθικακι τι εκανες στη ζωη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EARTH CALLING 1.53
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ? ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΑΡΧΗΣ & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ.ΤΟΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουστ!!!Κολοπασόκια κοπρίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχουν και οι κοπριές του ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11:20 ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ.

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ - ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ - ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΄ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ"

    ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΑΚΧΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ . ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ . ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ , ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ,ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ)Κ.Λ.Π.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προ 12:09 Πες μας λοιπον νεοτερα για τις εκλογες.Πες μας για την ωμη προσπαθεια παρεβασης απο στελεχη της νδ και συγκεκριμενα αποτυχημενων στελεχων της νδ σε πρωτοβαθμιο σωματειο.Βλεπε τσιπλακη βλεπε τον προστατευοενο του ιακχου το αγροτοπαιδο τον καμπουρη.Στημενοι και οι δυο στο πεζοδρομιο ολη τη μερα εκβιαζουν εργαζομενους ,θελουν να αναβιωσουν το κρατος της δεξιας ?ας μας πει το αγροτοπαιδο και ο αλλος ο πολυλογας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ; ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ; ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ;ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ; ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ; ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΓΙΑΤΙ Ο Κ ΔΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ; ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ; ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑΡΑΧΗ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. OTAN OI ΔΕΞΙΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΦΥΡΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ