Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , TZOΥΛIA

To πορνό της Τζούλιας σε αριθμούς

23:37 4/3/2010 - Πηγή: Troktiko
Πόσα εκατομμύρια προσδοκούν να εισπράξουν οι παραγωγοί του πορνό DVD
Σαμπάνιες… ανοίγουν –εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης- οι παραγωγοί της ταινίας πορνό που πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου και κυκλοφόρησε χθες στα περίπτερα όλης της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία διανομής, αλλά και από την εταιρεία παραγωγής, η... ταινία τυπώθηκε σε 200,000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε πάνω από 17,000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Αν υπολογιστεί ότι η λιανική τιμή πώλησης φτάνει τα 20 ευρώ, τότε τα συνολικά έσοδα θα αγγίξουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.Η εταιρεία παραγωγής, θα εισπράξει καθαρά (αν η ταινία κάνει sold out), περίπου 2,600,000 ευρώ, ενώ 1.400.000 ευρώ θα εισπράξει το πρακτορείο διανομής και οι περιπτερούχοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας και του ολιγοσέλιδου περιοδικού, δεν ξεπέρασε τις 100,000 ευρώ. Άγνωστο παραμένει πόσα χρήματα δόθηκαν από την εταιρεία παραγωγής, στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τον παρτενέρ της.

5 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιαννάκη, θα τρέξουμε να το αγοράσουμε μιας και θα είναι η τελευταία της ταινία, γιατί όπως φυσικά γνωρίζεις και ο ίδιος έπαθε μόλυνση στα βυζιά και αναγκάστηκε να βγάλει τη σιλικόνη!!!!Καμιά άλλη καλή ταινία θα μας προτείνεις Γιαννάκη μερακλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος εχει τη μυγα γιαννακη...οργανοπαικτη..4 δεν σου φτανουν την μερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ