Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

MASKARA , ΛΙΑΠΗ , MASKARA

Σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωση

Ο Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ!

Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, τουλάχιστον όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το OpinionPost.gr, ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009 αναφέρει ότι εισέπραξε «καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)» 6.434,49 ευρώ. Επίσης αναφέρεται το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης για το έτος 2008: «Άθροισμα καθαρών εισοδημάτων, που φορολογούνται με το ζ’ ψήφισμα (βουλευτές – δικαστές)»: 35.308,20 ευρώ (εκείνη την περίοδο οι βουλευτές φορολογούνταν μόνο για το μισό του βουλευτικού μισθού τους!). Και δεν είναι τα μόνα εισοδήματα καθώς όπως φαίνεται δήλωσε από «μισθούς, ημερομίσθια κτλ» 13.740,96 ευρώ, ενώ από «επικουρικές συντάξεις, μερίσματα κτλ» 17.584,59 ευρώ και από εκμίσθωση κατοικιών 27.400 ευρώ! Αναφέρεται επίσης ένα ποσό 70.000 ευρώ που προέρχεται από «διάθεση περιουσιακών στοιχείων, εισαγωγή συναλλάγματος, δάνεια, δωρεές κλπ».

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΜΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 120EΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΛΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ