Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

NA ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΠΑΟΚΙΑ" ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ



Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και τον Μπαμπινιώτη τάπωσαν όταν πήγε να δικαιολογηθεί γιατί έβαλε στο λήμμα «Βούλγαροι» την ερμηνεία: «οπαδοί του ΠΑΟΚ...». «Γιατί συνηθίζουν να τους φωνάζουν έτσι στο γήπεδο, έχει καθιερωθεί στο λεξικό», είπε τότε ο πρύτανης της Γλωσσολογίας.

«ΟΚ», απάντησε στο περιοδικό «ΕΨΙΛΟΝ» ο πρόεδρος των ΠΑΟΚτζήδων σε συνέντευξη που έδωσε στον Θωμά Σιώμο, «τότε κι εμείς θα φωνάζουμε συνέχεια στο γήπεδο: "πουτ@ν@ - πουτ@ν@ του Μπαμπινιώτη η μάνα", μέχρι να καθιερωθεί, οπότε θα είναι αναγκασμένος δίπλα στο λήμμα πουτ@ν@ να βάλει τη μάνα του».

9 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ............................................................................................................................................Υ.Γ.ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επόμενη ζωή μου, από τον Γούντι Άλλεν

    Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα.
    Ξεκινάς από νεκρός. – ‘Έτσι το γλιτώνεις αυτό.
    Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο και αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα.
    Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος. Πηγαίνεις και εισπράττεις την σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στην δουλειά.
    Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις νέος και να χαρείς την ζωή.
    Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι ‘ατακτούλης’. Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο.
    Μετά πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις. Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι τη στιγμή που γεννιέσαι. Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπά με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερο χώρο κάθε μέρα και – Νάτο !!
    Τελειώνεις σαν ένας οργασμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανεξυπτο επιχειρημα. να το εφαρμοσουν. φτανουν πλεον οι παπαριες καποιων κρατικοδιαιατων της διανόησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iakxe 30 tha skasei o arabas gia tin kolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΙΑΚΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 7.47 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΛΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.Η ΑΝΝΑ ΑΛΕΥΡΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Τ.V.S.ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2010 2011 ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ.......................................................................................... Υ.Γ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ, Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΗ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια χαρά Ολυμπιακός είμαι αλλά έχουν δίκιο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το βούλγαροι...γενικά όσοι το φωνάζουν φίλε iakxe είναι τραγικοί...
    Και εγώ οπαδικά βρίζω τον παοκ αλλά λέω τον απλό σύνθημα Γ...ο Παοκ και η Θεσσαλονίκη, ούτε για Τουρκία(που φωνάζουν οι σκουλικογριές), ούτε για Βουλγαρίες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ