Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

NEA KOΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ...

ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ  ΕΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σερρών, ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ενημέρωσε τα μέλη πως από τις 5 Φεβρουαρίου (όταν είχε γνωστοποιήσει ότι πουλάει) μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.Δεν υπήρξε, δηλαδή, κάποιος που να επικοινώνησε μαζί του και να του εξέφρασε το ενδιαφέρον του.Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν άτομα (όπως πχ ο κ. Γούνας-κλικ εδώ) τα οποία πιστεύουν πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουν την επιθυμία τους να πάρουν τα ηνία της Σερρα'ι'κής ΠΑΕ.

Εξάλλου, ο κ. Θεοδωρίδης έδειξε πως ακόμα δεν ξέχασε τις βαριές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.Εχθές, για ακόμα μία φορά τόνισε πως είναι πικραμένος από όσα άκουσε από τους Σερραίους φιλάθλους.

Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε το μέλλον του Πανσερρα'ι'κού.Ο πρόεδρος τόνισε πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές του χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα για κάποιο χρονικό διάστημα.Αυτό φυσικά απαιτεί κάποιες προυποθέσεις από την πλευρά του κ. Θεοδωρίδη.Ποιές είναι αυτές;Αφ'ενός όποιος αναλάβει την ομάδα θα πρέπει να εξασφαλίσει την οικονομική ''υγεία'' της ΠΑΕ.Να μπορεί η ομάδα να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να μην έχει χρέη (όπως τώρα).Ακόμα, απαραίτητη προυπόθεση είναι και η διατήρηση της ομάδας σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΡΟΥΚΑ , ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΕΣΑΙ
ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ "ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ  ...

ΠΕΤΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ" ...


Υ.Γ. Και επειδή δεν είσαι κοροϊδο, πιστεύω τελικά να συννενοηθούμε  

2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ