Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ , ΟΕΟ ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΡΟ ...



ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... ΛΙΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Γνωρίζει κάποιος για τα 2.662.722,89 Ευρώ;;;
    Ελλιπής ήταν η εκπροσώπηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από τον απεσταλμένο του κ.Θεοδωρίδη... Παρά το ότι ζητήθηκε από τον κ. Θεοδωρίδη να εκπροσωπηθεί η Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από τον κ. Χρυσανθιδη στην εκπομπή της κ. Λ.Μαυριδου του TV EΠΙΛΟΓΕΣ, όταν έφθασε η εκπομπή στο σημείο να αναδειχθούν τα φλέγοντα θέματα της έρευνας για την Π.Α.Ε., ήρθε και η ώρα της αποχώρησης του εκπροσώπου της διοίκησης. Φυσικά και δεν έγινε καμία τηλεφωνική παρέμβαση έστω, όταν τέθηκε από τον κ.Σεδαριδη (πρώην αντιπρόεδρο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ) ,το θέμα των οικονομικών σχέσεων ΑΟΔ ΣΕΡΡΩΝ-Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και η υπόθεση με το ποσό των 2.662.722,89 Ευρώ που προκύπτει στον ισολογισμό της Π.Α.Ε. Δ11.  Χρεώστες διάφοροι.
   Σίγουρα ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. γνωρίζει άριστα τις οικονομικές σχέσεις ΑΟΔ ΣΕΡΡΩΝ -Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ γιατί προϋπήρξε υπάλληλος του ΑΟΔ ΣΕΡΡΩΝ άλλα όταν ζητήθηκε από τον κ.Σεδαρίδη, η κ. Μαυρίδου να καλέσει για να πάρει θέση ο γενικός διευθυντής του ΑΟΔ ΣΕΡΡΩΝ κ.Κουτρουβέλης και να απαντήσει στις τοποθετήσεις του κ.Χρυσανθίδη, ο τελευταίος προτίμησε την αποχώρηση!!!
   Όσο  για το οικονομικό θέμα του ισολογισμού, που πιθανόν δεν γνωρίζει ο κ. Χρυσανθιδης , ο κ. Αλέκος Xρυσάφης του οποίου η παρέμβαση ζητήθηκε από την παρουσιάστρια  κ. Λια Μαυριδου σαν οικονομολόγοςκαι σαν πρώην μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. είπε : "Δεν συμμετείχα στο συγκεκριμένο Δ.Σ. που ενέκρινε τον ισολογισμό και δεν υπέγραψα πουθενά". Παραδέχθηκε δε ότι η Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ έχει λαμβάνειν από τρίτους το ποσό των 2.662.722,89 Ευρώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή.
   Απομένει από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ να δηλώσει ποιος χρωστάει αυτό το ποσό στην Π.Α.Ε.. Για τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ τους και για το ότι ο ΑΟΔ ΣΕΡΡΩΝ πιθανόν να  χρωστάει, στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, μετά από  δήλωση του κ Χρυσανθίδη κατά την διάρκεια της εκπομπής, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για το πως...  προέκυψαν!!!
   Θα δοθεί συνέχεια μέχρι να ξεκαθαρίσει το ποιοι είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ.......
                                                      ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  http://panserraikos.net/page1.php

21 σχόλια:

  1. Κι εσυ ρε φιλε τι εισαι δηλαδη και ανακατευεσαι ? O πανσερραϊκος είναι ιδιωτικη εταιρεία και μπορει να έχει οτι ποσα θελει στον ισολογισμό της . Λογαριασμό θα σου δωσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΣ ΑΣΧΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΣ ΑΡΘΡΟΓΑΦΕΙ.
    Ε! ΡΕ ΑΜΟΙΡΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ.
    Ε! ΡΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Γ@@@@@ΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.
    ΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΣΟΦΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.
    ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ,,,,,ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.(ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δηλώσει η Π.Α.Ε. ποιος χρωσταει αυτά τα λεφτα? Τι διαβαζουν θεε μου τα ματακια μου!! Συγνώμη σε ποιον να δηλώσει και γιατι? Εσύ κ. Περδικίδη θα μας δηλώσεις ποσα λεφτα χρωστας που και γιατί , θα μας ενημερώσεις αν πληρώνεις την εφορία σου , θα μας γνωστοποιήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία . Είδατε ποτε κανέναν εκπρόσωπο ανωνυμης εταιρείας να βγαίνει στα κανάλια και να αναλύει τα εσοδα και τα έξοδα της εταιρείας του ? Nα φωναξουμε τοτε και το ΚΡΙΚΡΙ , το ΔΡΟΜΕΑ , την ALUMIL κτλ. να μας δωσουν εξηγήσεις για την οικονομική τους κατάσταση , γιατί πως να το κανουμε είμαι κοτσομπόλης και περιεργος και θελω να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTOΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ; ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΓΛΑΣΤΡΑ;
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 2,6 ΕΚ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ποιοι ειναι οι αχαριστοι και οι εξυπνακηδες είναι ολοφανερο φιλε Περδικίδη . Εσύ και ολο το σιναφη σου . Αίντε τραβα να πληρωσεις κανενα .... και μουκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μονοι που ξεφτιλιστηκαν σ΄αυτή την εκπομπη ήταν ο Αιβαζίδης , που δεν ηξερε τι του γινόταν , ο Σεδαρίδης που επίσης δεν ηξερε τι του γινόταν και η Μαυρίδου που ηταν απο ασχετη πιο ασχετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδα την εκπομπή και αναρωτιέμαι ποιοι ήταν αυτοι οι δύο κύριοι στο πάνελ κια φυσικά ποιος είναι ο Περδικίδης! Τους έχει δει κανείς στο γήπεδο ; Ξέρετε τι δουλειά κάνουν ;Και με ποια ιδιότητα έγιναν οι κατήγοροι του Πανσερραϊκού ; Αυτοί βάζουν το χέρι στην τσέπη κια ξαφνικά εμφανίστηκαν ως σωτήρες ;Εγώ ένα κατάλαβα πως είναι αδιάβαστοι, αμόρφωτοι κια πάνε να σπιλώσουν το Θεοδωρίδη και την ομάδα. Ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΡΕΣ ΟΕΟ!!!!! ΛΥΡΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΛΥΡΕΣ

    ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο ο περούκας θα μπορουσε να έχει γρα΄ψει όλα τα παραπάνω σχόλια. Αντε το πολυ πολυ ο Βάβαλης. Κανένας άλλος Σερραίος δεν μπορεί να ανέχεται τέτοια λαμογια να ξεφτυλίζουν την ομάδα του νομού. Και ο Χρυσάφης είχε μιλήσει για αδιαφάνεια και ο Μέγκλας άφησε υπονοούμενα για σκοτεινά σημεία στην Παε και ο Γούνας είπε θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι δυνατόν να αφήνουν οι Σερραίοι να αλωνίζει ο περούκας και να εκμεταλεύεται το όνομα της ομαδας και εμείς να τα βάζουμε με τον Περδικίδη και κάθε έναν που κάνει ότι μπορεί για διώξει το λαμόγιο. Δηλαδή πιο το κέρδος; Απλά κάποιοι προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ολους τους Σερραιους επιχειρηματίες και οχι μονο. Απο δω και περα ολοι σας ειτε πουλατε τις επιχειρησεις σας ειτε οχι , θα βγαινετε στα καναλια αγκαλια με τους ισολογισμους και τα βιβλια εσόδων και εξόδων σας και θα δίνετε ακριβη λογαριασμό στον κ. Σεδαρίδη , κ. Περδικίδη και Κα. Μαυρίδου για τα οικονομικα σας στοιχεια ακομη και γιαυτα των συζύγων και των τεκνων σας. Οποιοι δεν συμορφωθούν με τα ανωτερω θα εχουν κυρωσεις. Και προσεξτε αλοιμονο σας αν δεν πληρωνετε τη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΣ , σαυτη την περιπτωση δεν υπαρχει ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 3:50μμ Μήπως στη συνέλευση των μετόχων;;; λέω εγώ. Εκει δίνουν εξηγήσεις όλες οι ΑΕ, για τις ΠΑΕ δεν ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΒΑΛΑ ΤΕΛΕΙΤΣΕΣ .... ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν επιτευχθεί ο στόχος του κ. Θεοδωρίδη να σκοτωθούμε μεταξύ μας δια της μεθόδου διαίρει και βασίλευε θα σας παραδεχτώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NA ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , με προσβαλετε κυριε Περδικιδη οταν με συμπεριλαμβανεται στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . Δε θα μπορουσα ποτε να συνυπαρξω ουτε μαζί σας αλλα ουτε και με τον κυριο Σεδαρίδη διοτι δεν μου το επιτρεπει η αξιοπρέπεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.49 δεν ειστε Σερραιος ;;;;Για το αν ειστε αξοπρεπης η οχι αφηστε να το κρινουν αλλοι ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΩΣ ΜΈΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θεωρεις κακια τη λεξη ΧΡΕΟΣ και βαζεις τελιτσες αλλα δεν θεωρεις κακια το χαρακτηρισμο περουκας και λαμόγιο ? Οταν ανεβάζετε ενα κειμενο στο site κ.Περδικίδη να ξερετε να δεχεστε και την αναλογη κριτική. Εξαλου το οτι χρωστατε σ'ολο τον κοσμο είναι πασυγνωστο , γιατι βαζετε τελιστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Περδικίδης πήγαινε στο γήπεδο πρόπερσι κάνοντας χρήση του ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ διαρκείας που του είχε πασάρει το άλλο λαμόγιο ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Προφανώς επειδή ο άνθρωπος δεν έχει να πληρώσει το διαρκείας του και αποτελεί τον περίγελο της πόλης προσπαθεί να το εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ.
    Ο Σεδαρίδης χρόνια τώρα μακριά από οποιαδήποτε παραγωγική διαδικασία συνεισφέρει κι αυτός ότι μπορεί στην ηλίθια αυτή διαδικασία.
    Ο Αιβαζίδης "παρών - απών" στη συζήτηση κανείς δεν κατάλαβε γιατί ήταν εκεί.
    Ο Βάβαλης με το γνωστό στυλ που τον διακατέχει χρόνια τώρα , είναι ο άνθρωπος της απόλυτης κολοτούμπας έναντι αμοιβής , που προφανώς προσπαθεί να εξασφαλίσει.
    Δεν ξέρω ποιος άλλος συμμετέχει σε αυτή την κωμικοτραγική παρέα και ακόμη περισσότερο αν έχουν σκοπό να "δαγκώσουν" ή να εκβιάσουν κανένα με τις δήθεν αποκαλύψεις τους.
    Συμπέρασμα , αν αύριο ο ιδοκτήτης της ΠΑΕ , το τονίζω ο ιδιοκτήτης, τους πρότεινε να τους πουλήσει την ομάδα που θα έβρισκαν τα χρήματα για να πληρώσουν τις βενζίνες να πάνε στο ραντεβού.
    Κρίμα για την πόλη μας που αυτοί ακόμα συνεχίζουν να την κυλάνε στα σκ...ά και κρίμα που τους δίνεται βήμα και μάλιστα στην τηλεόραση.
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    Ένας φίλαθλος που πληρώνει πάντα το διαρκείας του.
    Υ.Γ Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τον σημερινό Πρόεδρο της ΠΑΕ αλλά ούτε και με κανένα από τα εγκάθετα μέλη του ΔΣ που σιωπούν ενοχικά και με ατάλαντες "ντρίπλες" αποφεύγουν να πάρουν θέση στα φλέγοντα ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.18 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 7.55 ανωνυμε ανωνυμα μπορεις να ισχυριζεσαι οτι θελεις ποτε δεν εγραψα χωρις το ονομα μου και βαρεθηκα να τονιζω οτι δεν εχω σχεση με την διαχειριση....οσο γι το αλλο που ισχυριζεσαι ολη την ημερα εξω ειμαι και σε κεντρικα σημεια....αν αληθευε αυτο που ισχυριζεσαι θα κρυβόμουν.....με εχεις δει ποτε στα δικαστηρια κατηγορουμενο;
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ κ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Η κ.ΠΡΟΕΔΡΕ.....ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ