Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ" , ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ;


http://serraia.blogspot.com/2011/04/blog-post_02.html

«ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ» διαβάζω στην «serraia» και αναρωτιέμαι , «στραβός είν’ ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουνε;»

ΣΟΦΙΑ , ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΜΗΝΥΣΗ;
ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ«ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ»ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ;
Ο Στέφανος Φωτιάδης , μπορεί να μην ζήτησε συγνώμη δημόσια όπως προκλητικά απαιτούσατε οι «7» , (και πολύ καλά έκανε) όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο, δήλωσε σαφώς και κατηγορηματικά, ότι δεν ανέφερεται «στις δύο κυρίες Αντιδημάρχους» και τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη.
            Από όλη δε την ομιλία του φωτογράφησε τον «ένοχο» , γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως καταλαβαίνεις Σοφία, πάλι εκτεθήκατε και τώρα κινδυνεύεις να «φας» καμιά μήνυση για ψευδή καταμήνυση από τον Στεφανο Φωτιάδη, γιατί  το προσυννενοημένο αυτό ατόπημά σας  ενέχει δόλο και πολιτική μικρότητα (ειδικά των «3» σας)

13 σχόλια:

  1. θάχει δικιο ο Φωτιαδης για την οποια αντιδραση του..
    ουτε τον ψηφησα,ουτε τον γουσταρω αλλα φευ!
    ολοι ξερετε ποια χαμουρα-λοποδυτης την εκανε την μαλακια και το παιζεται ΣΑΝ παρθενες στην συγγρου μεταμεσονυκτια και με το κυλοτακι κατεβασμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερετε φαντάζομαι ,χαριτωμένη ιακχοπαρέα οτι μήνυση μπορείτε να "φάτε" και σεις οπως και αναφορά του blog σας που παραβαίνει καθε δεοντολογία και ορους της google.Nα μην ξεχνιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε μαλακα ιακχε , ποσο καιρό εχεις να πας με γυναικα ?
    αρχισες τωρα να τα βαζεις κ με γυναικες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙΘΕΤΟ,ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τόσο λίγοι που με το παραμικρό τους πιάνει πανικός .Η Σοφία ας κοιτάξει και λίγο με τις αρμοδιότητές που γίνετε χαμός από την κυβέρνηση και αυτή σφυρίζει αδιάφορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ...
    ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ?
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.

    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .
    ΠΑΛΙ Ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ 4:06

    O ΙΑΚΧΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ "ΤΑ ΒΑΖΕΙ" ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΤΥΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ, "Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΗΡ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ"

    TA YΠΟΛΟΙΠΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιωτη ουδεις ασφαλεστερος εχθρος .....ξερεις εσυ....και να γνωριζεις οτι το πολιτικο σου αναστημα ειναι κατα πολυ μικροτερο του φυσικου σου αναστηματος..που ουτως η αλλως ειναι μικρο..καληνυχτα σας <> ....λεμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν εννοεις εμενα (1ος σχολιαστης)
    που τον αναφερω ως φωτιαδη.....
    θα εκπλαγεις-αν ηξερες!!!!!!

    ΥΓ η ουσια ειναι ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    η γενικα οι λαμογιες τετοιου ειδους....
    περι φτωχομπινεδων ο λογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ...Η ΑΛΛΗ Η ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ .... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΧΡΩΜΗ ΑΟΣΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΣ ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΤΑΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ... ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ...ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ...ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΗΔΙΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΒΡΗΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ;
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΦΩΤΙΑΔΗ , ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ 10:56 , ΓΑΛΑΝΑΚΟ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ . Ή ΜΗΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΓΙΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ