Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ENAΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ


Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της “Τρόικας” (ονομαστικά και με τις διευθύνσεις τους!) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Όσον αφορά την ίδια τη μήνυση, το κείμενο της οποίας καθώς και πλήθος στοιχείων μπορεί να δει κανείς στο blog του κ. Αντωνίου http://zoidosia.blogspot.com  γίνεται ονομαστικά κατά των ανωτέρω υπευθύνων και με τρόπο που η διαδικασία δεν περνάει από τη Βουλή.

13 σχόλια:

  1. Τι είναι φθόνος ?
    Φθόνος είναι άθλιον ψυχικόν αίσθημα έκδηλούμενον ύπό κακού άνθρώπου όστις καταβασανίζεται όταν άντιληφθή νά άποδίδωνται είς έναρέτους άνθρώπους τιμαί λόγω τών προσόντων καί τών άρετών των .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί είναι Πατρίς ?
    Ό τόπος όπου έγεννήθησαν οί πρόγονοί μας καί ήμείς, τόν άπέκτησαν δέ καί τόν έκρατήσαμεν έλεύθερον μέ αίμα καί θυσίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ:
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ.
    ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΎ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (9:53) = ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ Ο ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΗΣ ΣΑΒΑΛΑΣ?
    ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΥΛΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά Ίακχε μου φαίνεται ότι μόνον εγώ γνωρίζω πως ο κύριος Αντωνίου είναι ο ιατρός που μήνυσε τους νεοταξίτες βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο για εσχάτην προδοσίαν!
    Ιωάννης Πετράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σέβομαι 10.24 που γράφεις επώνυμα , αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου . Με μηνύσεις δεν ανατρέπεται αυτή η πολιτκή . Αυτή η πολιτική ανατρέπεται με κοινωνική δράση και δημιουργία εναλλακτικής πολιτικής πρότασης η οποία θα βρίσκεται σε ρήξη με αυτή τη πολιτική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ . ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ Ή ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΙΣΤΟΦΑΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ......................ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ,ΒΑΙΤΣΗΣ,ΑΔΩΝΙΣ,ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ........................................................................................................................................................ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ.........ΕΙΠΕ Η ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ...........ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΡΑΦΗ............................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.46 συμφωνώ μαζί σου , ίδιοι είναι μ΄αυτούς που κυβερνάνε σήμερα . Οι μεν πούλησαν την Κύπρο οι δε την Ελλάδα και τους Έλληνες . Πατριώτες είναι μόνο οι λαοί , μόνο αυτοί έχουν πατρίδα οι άλλοι είτε μισθοφόροι είναι(όπως η σημερινή κυβέρνηση) είτε κοιτάνε τα κέρδη τους . Όσο για τους δικούς μας ''πατριώτες'' να πάνε στη Φιλανδία ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΑΡΈΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΌ ( ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥΣ ) ΠΟΥ ΠΉΓΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΣ Ή ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 11.46 ?
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ 11.46 ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΓΑΠ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΤΖΕΛΕΠΗΣ , ΜΠΟΛΑΡΗΣ , ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ , ΛΟΒΕΡΔΟΣ ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΤΟΡΑ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΟΝΙΟ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΥΡΗΣ,ΨΙΨΙΝΑΚΗΣ,ΦΙΤΣΙΩΡΗΣ....ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΠΛΕΚΕΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ