Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (video)


        "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ"


 Με Προεδρικό Διάταγνα του 1978 , του "ΕΘΝΑΡΧΗ" (σας) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , οι Εβραίοι στην Ελλάδα απολαμβάνουν φορολογικής ασυλίας και πληρώνουν φόρους στο Ισραήλ !!!

9 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !
    ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !
    ΤΑ 600 δις ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ?
    ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έκανε μόνο αυτό ο Εθνάρχης δεν θα πείραζε. Έκανε δημοψήφισμα για τον Κοκό , καθιέρωσε τη δημοκρατία και δίκασε τους προδότες που πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους. Μήπως ιακχε σε πειράζει πιο πολύ το τελευταίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ! ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.33μ.μ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΕΦΕΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι ο 10.33 και έχεις απόλυτο δίκιο 11.46 , απλά ήθελα να δείξω τι πειράζει πιο πολύ τον ιακχο. Ήθελα να δείξω ότι όπως πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους οι ''πατριώτες '' της χούντας έτσι και σήμερα πουλάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες οι σημερινοί κυβερνώντες.
    Όσο για τον Εθνάρχη δεν με φτάνει ένα βιβλίο για το τι αρνητικά έχει κάνει.
    Δεν ήταν αυτός που στις εκλογές ψήφισαν και τα δέντρα ? Τα ίδια δεν κάνουν και οι σημερινοί ? Από τα λεφτά υπάρχουν προεκλογικά προέκυψε το ΔΝΤ μετεκλογικά !
    Και μικρή σημασία έχει για μένα αν οι μεν έτρωγαν στο Παρίσι και οι άλλοι στο Βερολίνο και στην Ουάσιγκτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MA KAΛΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΟΧΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 11:59 διάβασε την πολιτεία του Πλάτωνα για την αλληγορία του σπηλαίου και για το γενναίον ψεύδος. Σκέψου η θρησκεία σας από που ήρθε(εγώ είμαι άθεος)Σε βαφτίζουν ενώ είσαι μωρό και δεν έχεις κριτική ικανότητα.Η δικιά τους θρησκεία λέει ότι για τον θεό τους και την χώρα τους θα χύσουν αίμα αν χρειαστεί ενώ οι Χριστιανοί όσο πιο ταπεινοί είναι και υποφέρουν περισσότερο θα πάνε στον "παράδεισο".Μη κλέψεις,μη το ένα μη το άλλο και έχει ο Θεός,γύρισε και το άλλο μάγουλο. Εσύ νομίζεις ότι χρωστάμε λεφτά και δεν είναι φούσκες; Νομίζεις ότι δεν έχουμε χρυσό,φυσικό αέριο και πετρέλαιο; Γνωρίζεις ότι ο Καραμανλής είχε κάνει συμφωνία με τον Πούτιν για το φυσικό αέριο και πήγαν να τον δολοφονήσουν; Ποιοι άραγε; Με τα Ίμια ξέρεις τι έχει γίνει και αν ζει κανένας τούρκος κομμάντο; Όσοι σκοτώθηκαν εκεί ατύχημα νομίζεις ήταν; Μέσα σε αυτά που είπες ενώ δεν συμφωνώ είπες ένα σωστό. Νούμερα είμαστε για εκείνους. Διάβασε αυτό που σου είπα για τον Πλάτωνα και θα καταλάβεις. Δεν είναι τυχαίο που όποιος είναι εναντίον των κυβερνήσεως τον χαρακτηρίζουν συνομοσιολόγο,γνωστό άγνωστο και κατά της θρησκείας αιρετικό κτλ. Η αρχαία Ελλάδα είχε αναπτύξει επιστήμες,τέχνες,φιλοσοφία κτλ τι έγινε κατά τον Χριστιανισμό και παρήκμασαν όλα; Ήρθε ένας απόστολος πιστεύεις και αλλαξοπίστησε όλη η Ελλάδα ή μας επιβλήθηκε; Ξέρεις ότι ο θεός των Εβραίων δεν απεικονίζεται ούτε σε εικόνες ούτε σε αγάλματα και δεν λένε το ονομά του; Το θεωρούν αμαρτία. Εμείς είχαμε δωδεκάθεο,αυτοί μας επέβαλαν μονοθειστική θρησκεία και μας έλεγαν τάχα μου ειδωλολάτρες. Αργότερα έγιναν οι εικονομαχίες. Το άγαλμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο ποιον αποικονίζει; Τώρα θα μου πεις που κολλάει ο Πλάτωνας και ο ένας και ο άλλος. Η Αμερική είναι σαν χώρα νέα και έχει πάρει πράγματα από άλλες χώρες(βλέπε νόμοι,αρχιτεκτονική,ιατρικοί όροι,επιστήμες,μαθηματικά κτλ). Αυτοί μας κυβερνάνε αδερφέ μου,οι εβραίοι και οι μασόνοι. Οι μασόνοι δίνουν όρκο να προστατεύουν τους ομοίους τους,με εμάς τι γίνεται; Αν θέλουν να χρωστάμε θα χρωστάμε. Και τα χρέη δεν είναι από την φοροδιαφυγή και τους δημόσιους υπαλλήλους. Αν δεν είχαν γίνει οι γκρίζες ζώνες θα είχαμε πετρέλαιο και ουράνιο. Ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει λεφτά υπάρχουν. Μετά μπήκε στο ΔΝΤ. Τα 2/3 που χρωστάμε είναι τόκοι. Νομίζεις ότι οι πολιτικοί σκέφτονται μόνοι τους και πράτουν; Και αυτοί πιόνια των συμφερόντων των τραπεζών,των πολυεθνικών,των ισχυρών οικονομικά κρατών,κτλ. Ομπάμα,Μπους,Κλίντον εβραίοι. Jeffrey Mineico Papandreou. Ψάξου λίγο. Δες πότε θα έρθει ο αληθινός τους Μεσσίας. Στις γραφές τους γράφουν ότι ο αληθινός Μεσσίας θα βρεθεί όταν όλα τα κράτη γίνουν ένα(παγκοσμιοποίηση,νέα τάξη πραγμάτων;),υπάρξει μία γλώσσα(Αγγλικά) και μία θρησκεία(έχουν βγάλει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες,εικόνες από τα σχολεία και καλά επειδή είναι άλλα παιδιά που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες,έχουν σκεφτεί να βγάλουν το σταυρό από την σημαία). Σου έδωσα τροφή για σκέψη,αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια το internet είναι εργαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. P.G το παραμύθι της αθεϊας άστο στην άκρη. Δεν το τρώει ο κόσμος πια. Αρχαιόπληκτος είσαι και υπηρετείς τους μασόνους ηγήτορές σου (βούηξε ο τόπος απο τα καμώματά τους). Άσε τους άθεους ήσυχους και μην παραπλανάς τον κόσμο με τις αρχαιοπληξίες σου και τις λιακοπουλιές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ