Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΟΙ "ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ" ΤΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ


Δεν θα μπαίναμε καν στον κόπο να απαντήσουμε σε ανώνυμες ανακρίβειες,απλά θέλουμε να αποκαταστήσουμε κάποια πράγματα. Ο βουλευτής κ.Μ.Τζελέπης δεν βγήκε να υπερασπιστεί "τεμπελχανάδες"όπως λέτε αλλά ως πολιτικός με ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα είδε με σοβαρότητα το γενικότερο θέμα των προβλημάτων της προσχολικής αγωγής στο χώρο των Παιδικών Σταθμών.Δεν υπερασπίστηκε τεμπέληδες υπαλλήλους αλλά πάνω απ όλα το μέλλον των παιδιών αυτής της ηλικίας.Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το προσφερόμενο έργο στο παιδί και την οικογένεια και ως γονιός αλλά και από την ενασχόλησή του με τους ΠΣ κατά τη θητεία του στο Δήμο Ν.Ζίχνης.Εμείς τον ευχαριστούμε γιατί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς μας. Προφανώς δεν έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας σε ΠΣ για να δείτε από κοντά το έργο μας,αν δουλεύουμε πραγματικά,τις συνθήκες εργασίας μας και τι προσφέρουμε καθημερινά στα παιδιά. Εχετε ανοιχτή πρόσκληση όποτε θέλετε να επισκεφθείτε έναν ΠΣ και να περάσετε μια δημιουργική μέρα κοντά στα παιδιά.Στο τέλος του 6ώρου τα depon κερασμένα! Οι έννοιες επαγγελματική εξουθένωση και ψυχική κόπωση σας λένε κάτι?Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με διεθνείς έρευνες(διατίθεται βιβλιογραφία)τα παραπάνω φαινόμενα παρατηρούνται σε εργαζόμενους στο συγκεκριμένο τομέα,στην πλειοψηφία τους γυναίκες?

Μια "επαγγελματικά εξουθενωμένη"παιδαγωγός παιδιών προσχολικής ηλικίας έχει ελάχιστες πιθανότητες παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τα παιδιά και τις οικογένειες.

( Σιγά μην σας  ξεκουμπώσει η ζαρτιέρα .... χαχαχαχαχαχα)


Οι επιπλέον 2 ώρες στο ωράριό μας δεν πιστεύουμε ότι βοηθούν προς το θετικότερο τη δουλειά μας,το αντίθετο μάλιστα αν αυτό συνδυαστεί με άλλους παράγοντες που υφίστανται σήμερα στο χώρο,όπως έλλειψη πόρων(υλικών,χρηματικών,ανθρωπίνων)τότε εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς τις πιθανές συνέπειες. Και ορισμένες πληροφορίες: Οι ΠΣ κλείνουν μόνο τον Αύγουστο.Οι διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα θεσπίστηκαν όπως στην Α/βαθμια και Β/βαθμια εκπαίδευση πρωτίστως για να ξεκουράζονται τα παιδιά στο οικογενειακό περιβάλλον κι όχι ως προνόμιο των εργαζομένων. Οσο για τους 15 μισθούς ...εργαζόμενοι σε Παιδικούς Σταθμούς είμαστε κιόχι υπάλληλοι της Βουλής.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ", Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ την 14/5/2011

19 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΙΑΚΧΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΚΑΛΑ, ΟΙ "ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛ";

    ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ... ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΜΑΣΑΖ , ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ;
    ============ (ΜΗΤΣΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ:
    Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΕΥΡΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    .......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..........
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...........
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.................
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....................

    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ? Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ?
    ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ?
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.....ΤΕΛΟΣ.
    ΖΗΤΑΤΕ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΟΝΤΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΕΛΕΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ , ΘΕΛΕΤΕ.......
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΜΕ . ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ. ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΝΑ ΤΑ ΠΗΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ 6ο . ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΕ ΙΑΚΧΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΣ ΓΟΝΙΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ . ΔΥΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ 20 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΓΙΑ 8 ΟΡΕΣ .. ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΛΕΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΛΕΙΨΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 8ΩΡΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ) ΘΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ
    Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ,ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΥΓΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα , άλλο οι εργαζόμενοι που δουλεύουν και άλλο ο κάθε τζελέπης και το καθε ρουσφέτι .
    Για να είμαστε και σοβαροί εγώ 8 ώρες με το δικό μου παιδί να το προσέχω τρελαίνουμε , σκέφτομαι να είχα και καμμιά εικοσαριά . Αποθήκη παιδικών ψυχών θα γίνει και δεν θέλω σε καμμιά περίπτωση να βρίσκεται και το παιδί μου εκεί .
    Όμως ας αφήσει ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ της κουτουπονηριές γιατί αν ήταν με τους εργαζόμενους δεν θα στήριζε αυτή τη κυβέρνηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ 10,000 ΨΗΦΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠ΄ΟΤΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΚΑΙ Ο MrMKO . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ . Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ . ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ( ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δόσε θάρρος στο χωριάτη να σ΄ανέβει στο κρεβάτι . Πάει γάντι στον Μιχαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ( ΤΖΕΛΕΠΗΣ ) , ΜΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ( ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ) , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ( ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΥΤΣΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΓΙΝΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σκυλάκι του Παπανδρέου ( ΤΖΕΛΕΠΗΣ ) και ο κοινοτάρχης Ζίχνης (ΔΑΙΡΕΤΖΗΣ ) , οι δυο κολλητοί , έκλεισαν δύο γυμνάσια στη περιοχή (ΓΑΖΩΡΟΣ & ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ) .Να μην τολμήσουν να πατήσουν στα δυο χωριά γιατί το γιαούρτωμα είναι λίγο τσογλάνια και άσε τα παραμύθια ότι ασχολείσαι με τα προβλήματα των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΖΕΛΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ , ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ .
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.11 μ.μ. ΜΗ ΜΑΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για κοινοτάρχης Ν.Πέτρας καλός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για την ασφάλεια όλων ο τόπος συνάντησης θα είναι το αυτοκινητοδρόμιο , εκεί περιμένω πανέτοιμος .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ....ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ??ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ασχετο - απο την Ελευθεροτυπια
    εθελοντες σημερα καθαρισαν το ιστορικο
    λιμανακι του αχιλεα
    ουπς λαθος, της Σαλαμινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΛΠ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΖΕΛΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ Ν ΠΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χωρίς καμμιά παρεξήγηση 12.19 , εγώ αναλαμβάνω μόνο τους μνημονιακούς.
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΚΑΛΗ-ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΥΘΝΗΣ-ΜΗ ΜΑΣΑΣ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ -Ο Λ Α - ΑΝΟΙΧΤΑ!!!
    ΑΝΑΒΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΕΩΣ!!!(ΑΛΛΙΩς ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ!!)
    ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝ!!!!
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ(ΜΗ ΚΟΨΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΕΤΣΙ?)
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    Να που ναι η βουλγαρια ..αχαριστοι ε, αχαριστοι..Μια χαρα καζινο εχει!
    Καισας πηγαινουν τζαμπα τα λεωφορεια εκει
    .Να παραμεινουν παρανομα, γιατινα κονομανε οιΕλληνες?..ΝΤΡΟΠΗ!!!Τι θα πουν οι γειτονες Βουλγαροι που ναι κ στην Ε.Ε κ τους τρωνε το ψωμι της αποκλειστικοτητας?

    ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ,ΠΕΡΙΚΟΠΕς, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ κλπ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ
    Ειμαστε ΟΛΟΙ μαζι σου...(Μηπως εχεις να χασεις τιποτα?).Αλλα ετσι ειναι...Οταν βγαινεις απο σποντα ..βουλευτης...λες οτι θες...Μηπως με λεφτα ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ