Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

          30% ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ,
 ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ  ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΠΟΥΛΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

16 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!
    Ασε τις κλαψες κ τα κροκοδειλια δακρυα, για απωλεια της "εθνικης μας κυριαρχιας".Ειδικα εσυ κ οι ομοιδεατες σου δεν δικαιουστε να ομιλειτε(που ελεγε και το λαμογιο ο Κουτσογιωργας.Αν κι απ οτι φανηκε μαλλον μετανιωσε και δεν αντεξε τις Ερινυες του.Λες να πηγε Παραδεισο μερια? Ετσι δε λεν οι πονηροι παπαδες? Φαε, κλεβε, ρημαζε...αρκει να πεις "ημαρτον κι ολα καλα?)
    Οι ιδεολογικοι σου μεντορες, συνεργαστηκαν με τους Γερμανους το'41 ,που μονον πηραν απ την Ελλαδιτσα.
    Τουλαχιστον οι σημερινοι Γερμανοι "κατακτητες"....μμμμμ κατι δινουν με το αζημιωτο βεβαια.Ασε λοιπον τις εθνικοπατριωτικες κορωνες, το δαμε το εργο...Προτασεις θελουμε μεγαλε κι οχι κραυγες και διαπιστωσεις..Αμα εισαι αφραγκος κ επαιτης ...ποια εθνικη περηφανεια να "πουλησεις"?Αφηστε τις αφελεις αναλυσεις ...Προτασεις...Ρεαλιστικες...ν ακουσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ! ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ?? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ Blog ΣΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ... Α ρε τζαμπα μαγκες το παιζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιός θα πληρώνει μετά ίακχε το αφεντικό σου στον οποίο δουλεύεις μαύρα και δεν κόβει και αποδείξεις αλλά ούτε πληρώνει και το ΙΚΑ σου?εεεεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΟΥΛΗ!
    ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ.
    ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΙΑΚΧΟΥΛΗ. ΠΟΡΔΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοπρίτες είναι τα αφεντικά σας -Δεξιά και Αριστερά- κρετίνοι που κάνατε την ανάρτηση. Αυτοί ρήμαξαν τον τόπο και οι όμοιοί τους σε όλον τον πλανήτη ρημάζουν τον παγκόσμιο πλούτο. Θέλετε να επαναφέρετε την εργατική τάξη στην δουλοκτητική εποχή και ακολουθείτε την τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Θέλετε εξίσωση μισθών προς τα κάτω έτσι, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας σε διατεταγμένη υπηρεσία. Να δω ρε γελοίοι τι θα κάνετε όταν οι εργαζόμενοι θα χάσουν εντελώς την όποια αγοραστική ικανότητα τους έχει απομείνει. Υπομονή, το σάπιο, ληστρικό σύστημά σας καταρρέει παγκοσμίως και για αυτό γίνεται πιο βάρβαρο, πιο επιθετικό και πιο επικίνδυνο. Όμως, νομοτελειακά θα φάει τον ίδιο του τον εαυτό, σαν τα αυτοάνοσα νοσήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΈΤΣΙ-ΈΤΣΙ, ΠΕΣΤΑ ΊΑΚΧΕ!!!
    Να κοπεί τώρα το 30% του μισθού των ΚΟΠΡΙΤΩΝ Πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, των ΚΟΠΡΙΤΩΝ νεαρών της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ, των ΚΟΠΡΙΤΩΝ Στρατιωτικών μας που μετατίθενται κάθε 2 χρόνια, από τον Έβρο στα νησιά και τούμπαλιν, των ΚΟΠΡΙΤΩΝ Δασκάλων & Καθηγητών των παιδιών μας,των ΚΟΠΡΙΤΩΝ Ιατρών των Νοσοκομείων και όλων των υπολοίπων, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΊΑΚΧΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΙΔΕΩΝ & ΚΟΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " 30% ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ"

    Κοπρίτης είσαι εσύ ΜΑΛΑΚΑ KAI ΌΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά πίσω από το ψευδώνυμο ΙΑΚΧΟΣ, λέτε να κρύβεται ο Θόδωρας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 12.22
    Ποιος Θοδωρας? Πες μας να μαθουμε κι εμεις..Γιατι αμα ξερεις με ποιον εχεις να κανεις...αλλιως ειναι...Πες τα ρε 12.22(ειλικρινα θα μας βοηθησεις).....
    Υ.Γ Α!!!Ωστε δικηγορος σου ο..."χριστιανος" Ιακχε!!!
    Τωρα εξηγουνται ολα...Συνεχισε λοιπον να τον προστατευεις...(βρε μπας κι εισαι κρυφοαπασοκα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!!!!!χαχααχα!!!
    Ποτε ηταν η Ελλαδα εθνικα ανεξαρτητη ρε Ιακχε?
    Οταν εγω σε συντηρω με δανεικα, εγω αποφασιζω τι θα φας τι θα πιεις....τι θα φορεσεις...
    Ασε τις εκθεσεις ιδεων για παιδακια του νηπιαγωγειου..Λιονταρια εκ του ασφαλους...
    Ως μονη λυση , ενδεικνυται ,η ανακαταληψη της ...Κοκκινης Μηλιας, Αφγανισταν, μερους της Ινδιας, Αιγυπτου κλπ(ο,τι δηλ. εκανε κι ο Μεγαλεξαντρος...)Αεραααααααααααα...Ο θεος των Ελληνων θα βοηθησει εννοειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι Μάρκος , τι Στάθης , τι Μιχάλης το ίδιο είναι. Όσοι ψήφισαν το μνημόνιο και στηρίζουν την κυβέρνηση για μένα πελάτες μου είναι .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ . Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ . ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν κατάλαβα καλά προτείνεις να γίνουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι οι Ελληνες . Είναι μια ριζοσπαστική πρόταση .
    ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΙΑΚΧΕ . ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ , ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ !
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ( ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ )
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΠΡΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοπρίτες είναι αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και αυτοί που τους στηρίζουν ! Τα 1000 & 1500 που παίρνουμε κάθε μήνα δεν φτάνουν ούτε για τα πούρα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ