Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο ΣΟΥΡΔΟΣ ΟΡΑΣΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


 ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ...

Εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο  ο εκ Σουρδίας σώγαμπρος καθηγητής να μας μιλήσει για την αναγκαιότητα κατεδάφισης της Δημοτικής Αγοράς ...
Ο άνθρωπος που όταν ανέλαβε Δήμαρχος το 1999 βρήκε   600.000 ευρώ  στα ταμεία του Δήμου  που είχε λαβειδάνειο από το Ταμειο Παρακαταθηκων & Δανείων η προηγούμενη δημοτική αρχή υπό τον Γιάννη Βλαχο προκειμένου να κατασκευαστεί υπόγειο parking στην Πλαστεία Εμπορίου (στο χώρο που σταθμεύουν τα αστικά  και αντι αυτού τα διεθεσε τα χρήματα και έκανε τα κιορ-σοκάκια της πόλης πεζόδρομους  για να αναθαθμίσει  και τα προικώα του,το ακίνητο της γυναίκας του, βυθίζοντας την πόλη στην  απέραντη τσίκνα των φτηνιάρικων  σουβλατζίδικων . Μάλιστα από το Πάσχα του 1998 είχαν αρχίσει οι πρώτες εργασίες (μετρήσεις του υπεδάφους) αλλα σταμάτησαν μετά από συμβουλή του Αχιλλέα Καραμανλή προς τον Γιάννη Βλαχο ότι εαν ανασκάψει τυο κεντρο της πόλης από την ταλαιπωρία και την αναστατωση των πολιτών που θα επέχετο θα χάσει τις εκλογές, κάτι που δεν απέφυγε τελικά.
Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την οικονομική διάλυση της ΔΕΥΑΣ με τις αλόγιστες προσλήψεις των κλακαδόρων του, που ειχαν ως αποτέλεσμα η επιχείρηση να χρειάζεται για τις ανάγκες μισθοδοσίας 4.500.000 ευρώ τον χρόνο γιαυτό και  πληρώνουμε το νερό – χρυσάφι.
Ο άνθρωπος  που υποβάθμιζε το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών επειδή ήταν έργο του Γιάννη Βλαχου, που μετέφερε (είχε λυσσάξει τότε) την λαϊκή αγορά στην σημερινή της θέση, όπου διογλωθηκε, ξεχύλωσε (σε λίγο οι παράνομοι πάγκοι θα φθάσουν μέχρι την περιφερειακή) και την κατάντησε άντρο ανεξέλεκτου παραεμπορίου, εμφανίστηκε σήμερα μέσα στην γεροντική του ανία να οραματιζεται πλατείες με φοινικόδεντρα και υπόγειους αυτοκινητόδρομους στην θέση του ιστορικού κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς.
Χέσε μας ρε Νταλάρα
Υ.Γ.  Παρ όλα αυτά ο Μητλιάγκας ήταν ειλικρινής. Ανέφερε ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης της Δημοτικής Αγοράς και διάλυσης του λιανεμπορίου της πόλης προς όφελος των καταστηματων των ξενόφερτων Σουπερ Μαρκετς που ξεφλύτρωναν σαν μανιτάρια στο ιστορικό κέντρο, αφού σκοπίμως δεν ενοικίαζαν εκ νέου τα μαγαζιά  των συνταξιοδοτούμενων ενοίκων της Δημοτικής Αγοράς παρά το έντονο ενδιαφερον που υπήρχε


53 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΡΝΕΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΙΑΚΧΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ, παραληρείς!!
    Μην πιάνεις στο στόμα σου τον ΜΗΤΛΙΑΚΑ.
    Εσύ να ασχολείσαι με τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
    Μέχρι για τον κυρ-Αντώνη είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ζησης...ηταν..ο καλυτερος δημαρχος..των τελευταιων...πενηντα χρονων...στα σερρας....ειναι ντροπη..αυτα που γραφεις....!!!!!!μακαρι να εχουμε τετοιους ....δημαρχους...αλλα δεν το βλεπω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ Σ'ΑΡΕΖΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ.
    ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΣΕ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πού κι ως πού ιστορικό και διατηρητέο κτίριο, αυτό το έκτρωμα-κουρτουλούκι που αποτελεί ένα ακόμη δείγμα αποτύπωσης της αρχιτεκτονικής ασχήμιας της δεκαετίας του ’60 και ’70; Μιας εποχής που μας άφησε ως παρακαταθήκη ό,τι πιο αντιαισθητικό έχει να επιδείξει η ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία σε επίπεδο πολεοδομίας. Μιας εποχής που το κράτος των εργολάβων και της «καραμανλικής» αντιπαροχής κατόρθωσε να ρημάξει, να καταστρέψει όλη την ομορφιά και το ανθρώπινο πρόσωπο των ελληνικών πόλεων (μικρών και μεγάλων) αλλά και να βιάσει το ευρύτερο φυσικό τοπίο, στο όνομα μιας στρεβλής-δήθεν ανάπτυξης που ουσιαστικά δεν εξυπηρέτησε τίποτα άλλο παρά την κερδοφορία κάποιων οργανωμένων συμφερόντων, κάτι το οποίο βεβαίως-βεβαίως, συνεχίζεται και στις μέρες μας. Μιας εποχής που οι ανοιχτές πόρτες, η επικοινωνία και η ζεστασιά της γειτονιάς έδωσαν τη θέση τους στον παρά φύσει εγκλεισμό χιλιάδων ανθρώπων και ειδικά των μικρών παιδιών στα τσιμεντένια κλουβιά, μεγαλώνοντας έτσι γενιές αποξενωμένων, αλλοτριωμένων, νευρωτικών και δυστυχισμένων υπάρξεων. Αλήθεια, προς τι η πρεμούρα κάποιων (μάλλον κατ’όνομα) οικολόγων και κάποιων «γραφικών» παραγόντων του τόπου να διατηρηθεί αυτό το «μνημείο» ασχήμιας και να μην δώσει τη θέση του σε ένα πάρκο, που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή του κέντρου μιας πόλης που ασφυκτιά; Ο μόνος ίσως λόγος που θα άξιζε να διατηρηθεί αυτό το «κουφάρι» και κάποια άλλα παρόμοια με αυτό, θα ήταν για να το έχουν ως παράδειγμα προς αποφυγή οι επόμενες γενιές.
    Υ.Γ.: ΙΑΚΧΕ και οι ομοτράπεζοί σου: φανταστείτε να μην υπήρχε ο «Σούρδος» να φτιάξει τους πεζόδρομους που έδωσαν ένα άλλο χρώμα και πνοή στην πόλη, πώς θα ήταν σήμερα αυτή. Πνιγμένη και βυθισμένη στο μπετόν, την γκριζαμάρα και τις αναθυμιάσεις των καυσαερίων θα αποτελούσε μια θλιβερή καρικατούρα των πλέον υποβαθμισμένων συνοικιών των ελληνικών μεγαλουπόλεων. Όμως, η αγνωμοσύνη είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό αυτού του λαού που λέγεται νεοέλληνας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΣΟΥΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ:
    -ΟΤΙ Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ.....
    -ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    -ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW520 ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ
    -ΠΗΡΑΝ Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    -ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΧΙ.
    ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΙΚΑΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,
    ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,,,,,,,,,,,,
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ - ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ- ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΙΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΖΟΡΟ?
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ?
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 11.200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ?
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Κ. ΜΑΣΛΑΡΙΝΕ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ δηλ. Ιακχε απο που εισαι κ αναφερεις το "ΣΟΥΡΔΟΣ"ως μειονεκτημα...?
    Σας-μας ειδαμε κ μας τους γηγενεις(ιθαγενεις) Σερραιους ποσο προκαψαμε-τε...Βρηκατε μαγαζια και οικοπεδα και τρωτε τα ετοιμα...
    Τα αλλα κακα του Μητλ.τα συζηταμε...
    Αλλα μην ακυρωνεσαι γραφοντας για καταγωγες κ τετοια..
    δηλ."Πας Σερραιος κ ωραιος"? τσσσσσσσσ....
    Τετοια λες κ χαιρεσαι?
    Υπογρφαφη:
    Μετοικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥΡΔΟΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΙΔΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΣΚΑΖΕ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ 15 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΒΣ ΜΕ 3500 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ιακχε εμαθα οτι πηγες Αθηνα με το ελικοπτερο θα μας πεις γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ............................................................................................................................................ΠΕΤΡΟ ΚΑΝΕ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι μεταφορές δεν έχουν ξεκινήσουν ακόμη . Επαναλαμβάνω επίσης ότι πελάτες μου είναι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και στηρίζουν την κυβέρνηση . Συνεπώς είναι ανυπόστατες οι φήμες περί μεταφοράς του ΙΑΚΧΟΥ στην Αθήνα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το δελτίο εκδρομής του ΓΑΠ σήμερα προβλέπει ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ . Δηλαδή όπως λέμε : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ !
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΡΘΗ. Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΑΒΛΕΨΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ :
    1. ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ;
    2.ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ;
    3. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ ;
    4. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ ;
    5. TO ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ ;
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ.
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ;
    ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ;
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΑΠΟΣΠΑΣΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοζανιτης και οραματιστης ,δεν λεει.
    Τον κωλο να κτυπατε απο κατω ΔΕΝ λεει
    Κοζανιτης και ωφελημιστης ,λεει.
    Απο dna της σουρδιας!
    Σαν να ακουω τον ανδρεου να λεει,
    -Πειτε στο λαλιωτη ,2δις ειναι ολη κιολη η
    ιστορια,και υπογειος δρομος κλπ
    Θυμαμαι καλα????
    Λοιπον απο την αρχη να τα παρουμε.
    Αν βρεθει χρηματοδοτηση και
    γινει η πλατεια του Εμποριου,παρκο ,γινει το γηπεδο,παρκο ωλαλαλαλα!!
    Τοτε υπογειο παρκιν να γινει κατω απο το γηπεδο και το κτηνιατρειο!!!!
    Ποδηλατοδρομοι,πεζοδρομοι,ωλαλαλα!
    Μια πολη τρεις πιθαμες δρομος,3στασεις αθηνων.
    και παρκιν οχι ενα
    αλλα 1 στη νομαρχια που γινεται
    1(ενα) να γινει στην πλατεια εμποριου
    1(ενα )να γινει στην πλατεια ελευθεριας
    (γιατι ο ΤΑΣΟΝ δεν βρισκει χωρο και παρκαρει σε χωρο για αναπηρους (τυχαιο?)
    και 1 (ενα) στο κολυμβητηριο για τα καλοκαιρια.
    Ξεχασα κανενα ,μπα!!!!
    Ζωή,παρε μου μια ΠΙΠΑ!

    ΥΓ οπου ζωη ,ελενη ραντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΓ τα 2 δις ειναι σε δραχμες
    ( οσα θα τσαλακωσει το μαναστηρι,
    μπρρρ συγκριο,και θυμαμαι τον νταβατζη ,
    τον εσατζη τον μπατζοξαδερφο να μυξοκλαιει,
    το μοναστηρρρ μας,στεφανε και με το λαστιχακι
    ερανε νερο να σβησει το κακο..και μετα πηρε την μικρη λουλου και βολταρει μη ξεγελασει κανενα αγορουδ,το μοναστηρ ναν καλα..)
    αντι της τερπνης πχ η της πολης
    ή τα ναοοικοπεδα του κτηνιατρου

    6 εκατομμυρια ευρω συν ενα για την αλητεια συνολο 7 (επτα) γαμωτο ρε καραμανληδες
    γαμωτο ρε πασοκοι
    ΔΕΝ ταξιζει η πολη??? και ας το λεει
    ΙΑΚΧΕ ο σουρδος,τωρα μαρκο που ειστε στα πραγματα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν υπαρχει περιπτωση
    ΘΕΛΕΙΣ να τον κανεις δημοφιλεστερη
    αναρτηση
    αλλιως εσυ θαχες κανει καμμια 10αρια
    νεες εως τωρα αναρτησης
    ή τρεχει κατι αλλο
    φανταζομαι οταν θα ακουσεις
    βηματα ναρχονται απο ΠΙΣΩ
    θα ριξεις συρμα ετσι? Μπεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τζοχατζοπουλακια
    σας βριζω αν το καταλαβατε
    θαπω και τι λεξη που θα σας ξορκισει
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εσυ ρε σουρδε,οραματιστη,εταζες οτι θα στειλεις στον εισαγγελεα τη βλαχα για τα ιεκ κλπ και το διατυμπανιζε ποιος,ο λογιστης που ο τζαχατζοπου
    λος εκλεισε θεση μεταπτυχιακου πριν παρει πτυχιο η κορη του,ασονντουβλιν.σοσιαλισμ,αλητες ζηλωσατε τη "δοξα" των προηγουμενων αλητων που επαιρναν 2χρονων μισθους για διορισμο στη ζαχαρη και οχι μονοΕσεις τα δεξια εξαπτερυγα απο την τραπεζα της μαφιας του βατοπεδιου εχεται μετοχες ?φτωχομπιναδικα εργατακια και υπαλληλακια που παρακαλατε να γινετε λακεδες των βατοπεδινωνΠαντα ομως θα υπαρχουν και τα κολοπαιδα ε κομμουνιστακια,οι τσιλιαδοροι
    Γαμησατε την ελλαδα κοπριες.
    ΦΩΤΙΑ (χωρις τσεκουρι μην μας περασετε και
    για αυγα ναχουμε το νου μας)

    ΥΓ γαιδουρογαμηδες του χρυσοφορου ορους
    τα κοριτσακια που σας εφερναν τοτε τα
    περισοτερα πρεζονια ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκτός από τον ΙΑΚΧΟ, παραληρεί κι ένας άλλος εδώ μέσα,
    γράφοντας κάτι μπερδεμένα ακατανόητα (6.24μμ -7.14μμ -9.45πμ)!
    ΙΑΚΧΕ, Ψυχιατρείο είναι το Blog σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12.57
    μην το διαβαζεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τελικα ζηση
    σε "γαμησε"
    εγινε ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    κοντρα σε ολους και σε ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:57
    ή μικρός/η εισαι ή γυφτος,
    οποτε,παρτο αλλιως
    και την εκωφαντικη σιωπη
    των υπολοιπων,αφουγκρασου την ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 18 Μαΐου 2011 4:37 μ.μ.
    ΧΡΩΜΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΤΗΝ ΠΟΛΗ ; ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΚΚΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΙΚΙ; ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ ;

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ... AΠΛΑ Ο ΣΟΥΡΔΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΚΙΟΡ-ΣΟΚΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕΤΟΙΚΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΟΥΡΔΟΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ... ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μητλιαγκα
    σεμνα και ταπεινα,τωρα
    στα τελειωματα
    μην ....
    γιατι εδω γυρω εχει και Ανδρες-Γυναικες
    που δεν ειναι υποταχτικοι
    και δεν ειναι και δεξιοι
    ακομα περισοτερο δεν ειναι κομουνια
    ειναι ΣΕΡΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ;ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΡΕ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤV,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ.ΚΑΙ ΚΕΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2:41 ησυχασε
    δεν ειναι και εθνικος (τοπικος ευεργετης)
    οι σερραιοι τον ευεργετησαν
    και τον εκαναν ΔΗΜΑΡΧΟ 2 φορες ΝΑΙ η ΟΧΙ?
    Το τοπικο πασοκ ετρεχε γιαυτον !
    ΔΕΝ εχασε στα σερρας
    και λεφτα εβγαλε ως φροντιστης και ως δημαρχος
    και δοξα
    οποτε σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

    ΥΓ(περασε και καλα ε?}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. και νομιζω οτι
    εισαι και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ
    με τον χατζηνικολαου που ταχει
    με τον νιοπαντρο τον μπρουμελ ε?
    2:41 ΜΕ ΞΕΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και αγαμοι θυται
    τσολια με τον καθενα
    που φερνεται στην πολη
    πισω απο τον εσπερο ρεεεεεεεεεε

    κεινος ο βλαξ μην ρωτησει
    για τονεσπερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε μ@λ@κ@ 11:25μμ
    άνοιξε ένα blog βρε ηλίθιε κακογ@μημνε, να βγάζεις τα κομπλεξικά σου εσώψυχα όσες φορές θέλεις τη μέρα.
    Είσαι διαταραγμένος ρε!
    Πού κρυβόσουνα τόσο καιρό?
    Στο Δαφνί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν με ανοιγουν μπλοκι
    τι να κανω ?

    ΣΥΓΝΩΜΗΣ ,δεν θα το ξανακανω...

    ντρεπεσαι για το μαλακα
    και βαζεις @@@@@
    διαταραγμενε χριστιανε
    ασε τα ελληνικα για μας
    σε φιλω η φιλη γκιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 11:57
    πινω καφε και σε σκεφτομαιφτηνιαρικο βρισιμο.
    Κατι πιο ποιοτικο, πιο αγανακτησμενο.

    βεβαια αντι να τρεχω στο δαμασκο
    ανεξοδα την βγαζω-αφου μαφηνει αρι ο ιακχος.
    βελτιωνομαι ομως, πχ ας πουμε εσυ
    γιατι τιναχτηκες ?
    1 για το ζηση
    2για το αγαμοι θυται
    3 ?
    με λες και κακογαμημενο και
    νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ανισοροπος
    αμπε μπα μπλομ
    σοβαρο νοικοκυρη σε κοβω
    και σοβαρα τα κινητρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11:57 ΓΙΑ 2:41 ΣΕ ΚΟΒΩ
    Η ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΑΜΒΡΟ Η
    ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΛΟΚΣΕ ΣΤΗ ΔΕΥΑΣ (ΩΡΕ ΤΑΧΥΓΕΥΜΑΤΑ)
    ΔΕΝ ΜΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
    Η ΣΤΗ ΔΕΠΚΑ?
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟς?
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
    ΠΑΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ?
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕ
    κυρ ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. κοπελια μην εισαι η ΞΑΝΘΙΑ?
    ξερεις εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 11:57
    καλημερα πασα μου ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εγω ΜΑΛΑΚΑ ζηση (ΤΟ ΖΗΣΗ ειναι επιθετο)
    σε γουσταρω και την φιλη ΣΟΥ
    με το κοπροσκυλο τον αδερφο
    με τις κοκες (φΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ
    που βιασε ε?)
    σου ευχομαι τα εγγονια σου
    απο αυτον να παιρνουν ή
    απ το γιο του,

    ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΒΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παιδουδ (στο γραφω με καλη διαθεση και προδιαθεση) εσυ θα δικασεις τον τζοχατζοπουλο?
    να θυμασαι παιδουδ
    μικρος στο αμερικα τι δηλωσες
    πολυ κρυφιως
    μην φαντασιωνεσαι, επειδη ΟΙ ξεχασμενες/οι
    καβλωνουν με την εξουσια και μην ξαναπεις
    ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δεν θα σε εγκωμιασει καμμια ακομη γυφτσα,
    δεν θα δωσεις τα φωτα σου(οχι το ΦΩΤιΑ δη)
    για τη χωρα ,σωτηρα της πολης ?

    ζκαργιανι με την συμμορια της κοκας
    θα λιαζεστε, γειτονακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΠΠΟΥ,
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ???????????
    ΑΚΟΥΣ?????????????
    ΖΗΣΗ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ,ΑΚΟΥ
    ΟΥΥ ΑΧΙΛΕΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. βεβαια απο τοτε που σεβγαλε κεινο το γκαλοπ
    και καλα τον καλυτερο ντιμαρχο
    εεε αυτο ηταν
    καλυτερος? για να τα παρουμε σιγα σιγα!
    απο την βλαχα -μπαα τακιμια ειστε μια η αλλη
    απο την μπαρμπαγιαννενα -καλυτερος
    απο τον μητλιαγκα-ετσι κ ετσι (ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ?)
    τον γεωργουλα αστον επ εξω εσυ ειδικα
    τον ανδρεα χα χα χα
    ηδη εισαι στα 8 και 8 δεκα εξι
    + 4 20 συν 4 24 βαλε και τον ανδρεα
    μαλακα ο καλυτερος ντιμαρχος ,μετα η χουντα
    ρε συυυ ζησης ρε ντιμαρχος
    καθολου δεν κονομησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. να ειδες τι εκανες
    παω να βγω καιμ γυρνω πισω μη σε αδικισω
    και ΓΑΜΙΑΣ
    απ τους καλους
    σε μια πολη που
    το μουνι και το χασισι το πουλανε στα
    μπουγατσατζιδικα
    βλαχα μη χαιρεσε
    οι συγκατοικοι σου στην ιταλια
    σε γυρευουν
    τους εριξες στο μοιρασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Διάβασες την Ελευθεροτυπία σήμερα?
    Για τον ΜΕΝΤΟΡΑ σου τον ΤΣΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ντε?
    Θα κλαιει και ο δρομέας (της ομονοίας)

    τι σου λεει ο κομανταντε μαρκος,
    νταά θα τον κάνει?

    Θα αυξηθει και το ΦΠΑ στη κοκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ιακχε, πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου γιατί θα δηλητηριαστείς...τόση χολή μαζεμένη σε μία ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΦΕΙ ΕΠΙΓΡΑΜΑΤΙΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. μονο την τσικνοπεμπτη
    βγαινατε μικροι ε?
    χορτασες ομως εδω ε?
    για το νερο .θα πεις τιποτα
    ήήή α καλα ...
    καληνυκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟ

    ΠΑΡΑΛΙΚΗC Δ

    υγ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. εδινες μυαλο ζτη ντιλεορασι παλι?
    κατι σενα ΜΑΤΣΟΥΚΙ ελεγες..
    συ ,αχλαδοπουλος και ολοι οι αγωνισταραδες πασοκοι, στεργιου (κουρκοςςςςςςςς)με το ρουφιανακι το χοντρο προσκοπο (με μιζες απο εκδρομες )

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο πασοκ κανατε ΠΟΡΝΙΔΙΑ

    α και ΠΟΡΕΙΑ- αουντιι σε λεω και βοκςβαγκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. σουρδοσαπφω η αρχαιοπρεπης
    και ο καβουρογαμοσαυρος ο κοζανιτης
    σπορο απο πελιτι του χρονου

    τοκ τοκ τοκ
    φτου
    φτου
    φτου
    α και σε ψηφισα μαλακα
    οταν οι ποντιοι με τα γκαλοπ
    ειχαν ενημερωθει και την εκαναν
    κατα μωυσιαδην - 4ο σ αφκαν

    πασοκος ποντιος θλιψη σε λεω
    αμ δεξιος ποντιος
    εχει η ρουφιανια μια φινετσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ