Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΑΘ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ : "AΒΛΕΠΙ" ... Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
της βουλετή ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Προς τον

κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Αθανάσιο
Παρουσιαστή της εκπομπής «ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ»
Εκδότη της εφημερίδας «ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ»


Κύριε Αραμπατζή, κατανοώ απόλυτα το γεγονός ότι είστε ταπεινωμένος μετά από την πρόσφατη Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης η οποία, όπως γνωρίζετε, αναφέρει ότι « «το Στόχαστρο» αναμφιβόλως πρόκειται περί εκπομπής, η οποία αθέτησε την υποχρέωσή της προς το σεβασμό της προσωπικότητάς της ως άνω βουλευτού και του ιδιωτικού της βίου» όπως επίσης  και  χολωμένος για το διοικητικό πρόστιμο
 (30.000 €) που σας επιβλήθηκε μετά από τη δική μου προσφυγή.

                       διαβάστε περισσότερα :  http://www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=2043

 "έχει μάθει το αρνί να του παίρνουν το μαλλί" θα έλεγε τώρα  Αθανάσιε η Θεία μου η Ελπινίκη  ... την οποία γνώριζες πολύ καλά

7 σχόλια:

  1. ασχετο τι γινεται ρε παιδια στο τριτο λυκειο οι δικαιοι καθητητες βαθμολογησαν σχεδον σε ολα τα μαθηματα με 20 στο δευτερο τετραμηνο μαθητη της τριτης λυκειου που η μητερα του ειναι καθηγητρια στο ιδιο σχαλειο και αν αξιζε ολα καλα ειναι ομως γνωστο οτι και σχολιαζεται οτι οι δυνατοτητες του δεν ειναι αυτες.κριμα γιατι ορισμενοι εκπαιδευτικοι του τριτου θελουν να θεωρουν τους ευατους τους αντικειμενικους πως και με πια κριτηρια βαθμολογησαν το παιδι της συναδελφου αραγε .το θεμα σχολιαζεται απο μαθητες και οχι μονο.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΡΜΑΞΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΚΑΜΑΚΩΣΕΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ, ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΡ. Η ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΠΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΠΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ 8:09
    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.
    ΕΔΩ ΤΑ BLOG ΕΠΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΟΛΟΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ.
    Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Β¨ΒΑΘΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ TV ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    Η ΚΟΡΟ¨ΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ.
    ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΚΡΗΤΗΡΙΑ "ΚΟΛΗΤΟΥ".
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ.....................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ....ΑΝΤΕ ΡΕ ;;;;ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΟΦΤΟΙ...ΣΕΝΑ;;;;;....ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.....ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ