Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΖΑΧΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΗ ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ;

ασχετο τι γινεται ρε παιδια στο τριτο λυκειο οι δικαιοι καθητητες βαθμολογησαν σχεδον σε ολα τα μαθηματα με 20 στο δευτερο τετραμηνο μαθητη της τριτης λυκειου που η μητερα του ειναι καθηγητρια στο ιδιο σχαλειο και αν αξιζε ολα καλα ειναι ομως γνωστο οτι και σχολιαζεται οτι οι δυνατοτητες του δεν ειναι αυτες.κριμα γιατι ορισμενοι εκπαιδευτικοι του τριτου θελουν να θεωρουν τους ευατους τους αντικειμενικους πως και με πια κριτηρια βαθμολογησαν το παιδι της συναδελφου αραγε .το θεμα σχολιαζεται απο μαθητες και οχι μονο.ευχαριστω.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΘ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ : "AΒΛΕΠΙ" ... Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ... την 28/5/2011
 ΖΑΧΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΜΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ... ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ή ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

9 σχόλια:

  1. ΖΑΧΟ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ 89.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το θέμα που εννοείς : φήμη και μόνο φήμη.

    Όμως θέμα γενικώς υπάρχει.

    Ζάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΡΕ ΖΑΧΟ.
    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ?
    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης να μας απαντήσει ο κ. Ζάχος και για το θέμα της εκπαιδευτικού Βιολόγου, με θεσμικό πλέον ρόλο και τη φήμη (?) για τα ιδιαίτερα μαθήματα.

    Ίακχε έχω την εντύπωση ότι πολλά τα ερωτήματα για τον κ. Κατσάνη και αυτός υπεκφεύγει σφυρίζοντας αδιάφορα.
    Αφιερώνουν μία ολόκληρη μέρα και αφήνουν τα παιδιά να γυρίζουν άσκοπα για να ψηφίσουν οι καθηγητές για το ποιον θα στείλουν στο συνέδριο της ΟΛΜΕ !!! Να πει τι δηλαδή? και από ποιους πληρωμένα τα έξοδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ!!!!Καθε "παπαρια"- φημη, θα βγαινουν οι καταγγελομενοι και θα τη διαψευδουν? Ωραιος εισαι..Κι εγω ακουσα οτι εμπορευεσαι οπλα...
    Και για να το λενε κατι θα ...γινεται..Δεν μπορει...(ελα πες ..ποσο παει το Καλασνικωφ?...Μη θυμωνεις..Μαλλον δε σ αρεσε ε?)Στο λεω για να δει,ποσο ευκολο ειναι να φας τη .."λαστιχια'!!!
    Και για να καταλαβω το αποφθεγμα"Η γυναικα του Κιασαρα δεν αρκει(!!!!) να ναι τιμια , αλλα κ να φαινεται!!.Σε ποιον να φαινεται? Στον καθενα? Κι αν ο αλλος εχει γρασο στα ματια κ δε βλεπει? ή δε θελει να δει?
    Απλα βολευει καποιους κακοπιστους .Αμα εισαι εσυ καθαρος δε παει να λεω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ANAΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟ iakxos.posts@gmail.com ή ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΠΑΡΙΑ" ή ΑΛΗΘΕΣ

    by iakxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΡΔΑΛΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ;
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ !
    ΚΑΙ ΜΗ ΔΩ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΜΠΙΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,,,,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΥΣΑ,,,,ΚΛΠ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΚΟΛΟΠΙΛΑΛΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΤΕ?
    Ή ΕΙΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ Ή ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
    ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ν ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ