Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΝΟΘΕΙΑ , ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ (ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ)

Χρήστος Α. Κατσαρός


  • Νοθεία και αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό από σήμερα, τελικά ανατροπή στην πράξη την πετύχαμε από την πρώτη ώρα συγχαρητήρια http://chris-sintiki.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html
    Με διαταγή ανατροπή αποτελέσματος εις βάρος σύνεδρων (Η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας )

  • ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΕΚΛΕΧΘΕΝΤΩΝ".
    http://chris-sintiki.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html

    7 σχόλια:

    1. είσαι μάγκας εσύ που κρίνεις τους άλλους ανώνυμα ????Δηλαδή τι θες να μας δηλώσεις ότι είσαι ένας ανόητος που κρύβεται να μην το βρούνε ???Άμα είσαι τόσο μάγκας βρες ένα κανάλι και μιλα επώνυμα και τότε να δω ποιος είναι μάγκας . Με αυτό που κάνεις δείχνεις ότι δεν φόρας παντελόνια και κρύβεσαι και φοβάσαι μην σε βρούνε κότα γυναικούλα !!! ΒΓΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΒΆΘΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΥΦΛΟΠΌΝΤΙΚΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;
      ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ.

      ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. αυτή η φράντζα θα φορεθεί πολύ φέτος

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ . ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ? ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ . ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ . ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΩ ΕΓΩ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Πελάτης μου είναι και αυτή .
      elikopteras

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Όταν η ΝΔ και ο Κ. Καραμανλής ζητούσαν από τον Γιωργάκη συναίνεση στην κορύφωση της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης στις αρχές του 2009 και αντί συναίνεσης ο Γιωργάκης ζητούσε εκλογές και ανέβαινε στα τρακτέρ από την Κρήτη, σήκωνε την γροθιά του στην Πανεπιστημίου παρέα στις διαδηλώσεις με τον Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ, διατυμπάνιζε ότι θα πάρει πίσω το πακέτο του ΟΤΕ ( που η ΝΔ πούλησε στους Γερμανούς προς 27 ευρώ την μετοχή), ΤΟΤΕ η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ -ΚΟΥΒΕΛΗ ροκάνιζε την καρέκλα του Καραμανλή για να πάρει την αρχηγία του κόμματος μετά την πτώση (αλλά έφαγε την παπάρα και έκανε ένα από-κόμμα) και ΤΩΡΑ ζητάει από την ΝΔ να συναινέσει στις ηλιθιότητες του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη αντί να απαιτήσει από τον καθυστερημένο πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη αφού με τις επιλογές του οδήγησε την χώρα στο ξεπούλημα fast track με τον ΟΤΕ στα 7 ευρώ ανά μετοχή και άλλες ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΛΠ, ΟΛΘ κλπ) σε εξευτελιστικές τιμές χαμηλότερα και από την μεταγραφή ενός μέτριου ποδοσφαιριστή . Ο Γιωργάκης και η Ντόρα να ζητήσουν συγγνώμη από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και την ΝΔ που με τις συνεχείς τρικλοποδιές τους στη αδύναμη μετά τις εκλογές του 2007 κυβέρνηση με τους 151 (+Τατούλη προδότη) βουλευτές δεν επέτρεψαν τις αναγκαίες αλλαγές ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση που τότε ήταν παγκόσμια και όχι μόνον ελληνική. Βιαζόταν λοιπόν τότε ο Γιωργάκης να γίνει πρωθυπουργός και η Ντόρα αρχηγός της ΝΔ. Ας βγάλουν τώρα μόνοι τους το φίδι από την τρύπα και ας αφήσουν κατά μέρος τους εκβιασμούς για συναίνεση.
      Οι μεθοδεύσεις λοιπόν μέσα στο από-κόμμα της δεν αποτελούν έκπληξη, είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΣΩΣΤΟΣ ...Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ!!!!!!!!ΧΑΡΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΧΕΙΣ;;;;ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    * ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

    * Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

    * ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    * ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

    * ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

    e-mail : iakxos.com@gmail.com,

    ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ