Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ






Τα αποκαλυπτήρια προτομής του Σερραίου Στρατηγού Ευριπίδη Μπακιρτζή την Κυριακή  15 Μαίου  2011 ,  11.30 π.μ. Πλατεία Ερμού και Π. Τσαλδάρη


Ο Ευριπίδης Μπακιρτζής (Σέρρες, 1895Φούρνοι Ικαρίας, 9 Μαΐου 1947) ήταν έλληνας στρατιωτικός και ηγετικό στέλεχος της Εθνικής Αντίστασης και πρόεδρος («πρωθυπουργός») της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ, γνωστή και ως «Κυβέρνηση του Βουνού») κατά το διάστημα 10 Μαρτίου έως 18 Απριλίου 1944.

Ο Ε. Μπακιρτζής είχε δύο ετεροθαλείς αδελφούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν Μακεδονομάχος και ο άλλος εκτελέσθηκε από τους Βούλγαρους στις Σέρρες το 1916. Το 1908, ο Μπακιρτζής εισήχθη στην Σχολή Ευελπίδων και συμμετείχε στους Βαλκανικούς Πολέμους του 19121913 με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού. Το 1916, τάχθηκε με την Εθνική Άμυνα των Βενιζελικών και ανάλαβε διοικητής πυροβολαρχίας και διοικητής μοίρας πυροβολικού. Αργότερα πολέμησε στην Μικρά Ασία. Το 1922, ενώ είχε ήδη φτάσει στον βαθμό του ταγματάρχη, συμμετείχε στην Επαναστατική Επιτροπή του Πλαστήρα που ανέτρεψε τον βασιλιά Κωνσταντίνο Α΄ μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Το 1926, όντας αντισυνταγματάρχης, καταδικάστηκε σε θάνατο, γιατί ήταν από τους πρωτεργάτες του στρατιωτικού κινήματος Τζαβέλα–Μπακιρτζή, αλλά δεν εκτελέσθηκε. Το 1928, επανήλθε στο στράτευμα και το 1935 συνταγματάρχης πλέον, έλαβε μέρος σε νέο αποτυχημένο πραξικόπημα. Συνελήφθη και καταδικάστηκε για δεύτερη φορά σε θάνατο, για την συμμετοχή του στο «κίνημα», αλλά η ποινή του τελικά μετατράπηκε σε απόταξη από το στράτευμα και εξορία στον Άγιο Ευστράτιο.

Το 1937, η κυβέρνηση Μεταξά τον άφησε ελεύθερο υπό τον όρο να φύγει αμέσως στο εξωτερικό. Ο Μπακιρτζής έφυγε στην Ρουμανία, από όπου επέστρεψε στην Ελλάδα με την κήρυξη του Ελληνοϊταλικού Πολέμου, και παρουσιάστηκε στο Στρατολογικό γραφείο Θεσσαλονίκης για να ενταχθεί στον πόλεμο με το βαθμό του απλού στρατιώτη, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την Κυβέρνηση Μεταξά.

 Ήταν διοικητής («στρατηγός») της ομάδας μεραρχιών Μακεδονίας του ΕΛΑΣ. Όταν ιδρύθηκε η ΠΕΕΑ στις 10 Μαρτίου του 1944, ανέλαβε προσωρινός της πρόεδρος («πρωθυπουργός»). Στις 18 Απριλίου του ίδιου έτους, παραχώρησε την θέση του στον Αλέξανδρο Σβώλο και ο ίδιος ανέλαβε αντιπρόεδρος και γραμματέας επισιτισμού μέχρι την διάλυση της ΠΕΕΑ στις 2 Σεπτεμβρίου του 1944.


Μεσούντος του Εμφυλίου Πολέμου, το Σεπτέμβριο του 1946, συνελήφθη ως αριστερός και εξορίστηκε στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας και αργότερα στους Φούρνους Ικαρίας. Τον Φεβρουάριο του 1947, η ελληνική κυβέρνηση τού επέτρεψε να καταθέσει στην επιτροπή του ΟΗΕ κλιμάκιο του οποίου ερευνούσε στην Ελλάδα την κατάσταση στην εμφυλιοπολεμική περίοδο. Αμέσως μετά την επίσκεψη που εδέχθηκε βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του με μία σφαίρα στην καρδιά. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ανεξιχνίαστα. Επισήμως, ο θάνατός του καταγράφηκε ως αυτοκτονία.
Ο Μπακιρτζής ήταν γνωστός και ως «κόκκινος στρατηγός», επειδή αρθρογραφούσε στον Ριζοσπάστη μ' αυτό το ψευδώνυμο. Μελέτες, λόγοι και σημειώσεις του Μπακιρτζή δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο Ευριπίδης Μπακιρτζής, που κυκλοφόρησε το 1981 με επιμέλεια του συγκρατούμενού του στην εξορία Νίκου Μάργαρη. Οι κληρονόμοι του δώρισαν την στολή και άλλα προσωπικά του αντικείμενα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Δ. Μακεδονίας της Κοζάνης.

49 σχόλια:

  1. Αυτοκτόνησε γιατί οι σύντροφοι του θεώρησαν ότι τους πρόδωσε καταθέτοντας στην Επιτροπή του ΟΗΕ. Το ΚΚΕ εξακολουθεί να τον έχει στη μαύρη λίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΟΙ ΔΟΣΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ . Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΓΗΣΕ ΣΑΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ( ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΑΓΓΛΟΥΣ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ) Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ . Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ , Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πατριώτες στην καλύτερη περίπτωση πήγαν εξορία και στη χειρότερη στο εκτελεστικό απόσπασμα .
    Μας κυβερνούσαν από το Κάιρο ο Παπανδρέου με τους Άγγλους και οι πατριώτες το έδιναν όλα για την απελευθέρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τον αυτοκτόνησαν",δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει, ήταν δημοκρατικός αξιωματικός καρριέρας και όχι επαγγελματίας κομμουνιστής

    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοκρατικός αξιωματικός ήταν και όχι επαγγελματίας δούλος που είναι οι σημερινοί που κυβερνούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ : ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:00 O EMΦΥΛΙΟΣ ; ΠΟΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΈΜΟΣ ΗΤΑΝ.

    ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΞΕΝΟΚΙΝΜΗΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΝΤΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.
    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΘΙΓΟΜΑΙ ΕΓΩ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ.(ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ......................ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιακχούλη, μην μπερδεύεις το 1ο "Αντάρτικο" του ΕΛΑΣ με το 2ο....εδώ σε πιάνω αδιάβαστο....ο Μπακιρτζής ήταν ήδη εξορία πριν από το 2ο (Ζαχαριάδης και Σία)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΙΑΚΧΕ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΄44 ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ . ΑΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ , ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε ΙΑΚΧΕ εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι μαζί σου . Το ''νόμιμο Ελληνικό κράτος'' που λες , τότε ήταν οι δοσίλογοι και οι μαυραγορίτες της Γερμανικής κατοχής που πέρασαν στο στρατόπεδο των ΑΓΓΛΩΝ και είχαν για αρχηγό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . Μην ξεχνάς ότι οι Αγγλοι έκαναν επέμβαση στην Ελλάδα το 1944 με τον Σκόμπι . Οι τότε ''κομμουνιστές''( δεν ήταν κομμουνιστές , απλοί πατριώτες ήταν ) έκαναν το λάθος να παραδόσουν την εξουσία στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης και τότε άρχισε το προγκρόμ εναντίον τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο νόμιμος είναι ο ΓΑΠ σήμερα να κάνει αυτά που κάνει , τόσο νόμιμο ήταν και το Ελληνικό κράτος τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΟΙ ΔΕ ΘΥΣΑΥΡΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ . ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΟΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ) . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ' ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΕΚΑΝΑΝ '
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένας Ζαχαριάδης χρειαζόταν σήμερα για να μαζευτούν ορισμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΔΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ)ΤΟΤΕ , ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που ενώνει τους λαούς είναι η τάξη τους και όχι η φυλή τους . Οι εργαζόμενοι και τα λαικά στρώματα έχουν πατρίδα και όχι το κεφάλαιο . Το κεφάλαιο έχει μόνο το κέρδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ , ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΙΑΚΧΕ , ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8:16. MAΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ 1ο και 2ο ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΜΠΟΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (ΒΛΕΠΕ ΠΟΣΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ).

    Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΗΤΑΝ . ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1941, ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΟΣΟ ΙΣΧΥΕ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΜΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΛΟΥΦΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΡΜΟΖΕ.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ, ΜΕΤΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ,
    ......... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για την Ελλάδα ο Β'Παγκόσμιος δεν τέλειωσε ποτέ. Βλέπετε και σήμερα έχουμε στο κεφάλι Αμερικάνους και Γερμανούς να μας ξεφτιλίζουν. Όλοι όσοι κυβέρνησαν μεταπολεμικά ήταν πράκτορές τους. Για να μην πούμε για τον "εθνάρχη"(!!!) την Δοξούλα, τον Μακρή, τον Μέρτεν κ.λ.π. Όλα τα δοσιλογικά γερμανοφορεμένα και βουλγαρογραμμένα αποβράσματα, προφανώς ιδεολογικοί συνοδοιπόροι κάποιων νεοταξικών(του Ι.Μεταξά), που γράφουν κι εδώ μέσα, για να σώσουν τα άθλια τομάρια τους, έκαναν κολιγιές με τους Άγγλους μετά τον πόλεμο και βουτώντας στην κολυμπήθρα της εθνικοφροσύνης όχι μόνον γλύτωσαν, αλλά κατέλαβαν και υψηλές θέσεις στην ελληνική κοινωνία. Οι δε γόνοι τους(βλέπε Χριστοφοράκος κ.λ.π.) εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν ακόμη. Οτιδήποτε συνέβη και συμβαίνει σε αυτή τη χώρα είναι μια συνέχεια εκείνης της εποχής.
    Υ.Γ.Ίακχε, μήπως θες και μια λίστα με τους δοσίλογους να δούμε πόσοι ήταν τα μεταξικά φασιστόμουτρα και πόσοι ήταν οι αριστεροί; Για να δούμε ποιοι ήταν και οι κατσαπλιάδες που λες.
    Και φυσικά αυτή τη στιγμή κρίνουμε αυτούς που είχαν πάντα την εξουσία σε αυτόν τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Ο ΕΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ 43 ΖΩΑ ....Α Η ΕΛΛΗ ΠΑΠΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ «ΜΙΣΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕς ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    ..Ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Γράφει ο τότε γραμματέας του ΚΚΕ Π. Πουλιόπουλος:
    «Οι Μακεδόνες αδιακρίτως καταγωγής…ποθούνε και αγωνίζονται να ξαναενώσουν τα 3 τμήματα της διαμελισμένης πατρίδας των και να αποκτήσουν ενιαία και ανεξάρτητη κρατική ύπαρξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το θρακικό λαό, ο οποίος είναι διαμοιρασμένος από την τουρκική, βουλγαρική και ελληνική μπουζουαρζία. «Ριζοσπάστης 14-12-1924».
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12.59 υποσχεσε οτι θα βγει το κονσερβοκουτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ' ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ . ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ - ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ 'ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ' ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ( 1922 ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ , 1944 ΚΥΠΡΟΣ , 2010 ΜΝΗΜΟΝΙΟ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δικό σας παιδί είναι ο GAP ΙΑΚΧΕ , φασισταριό του κερατά , αλλά φοράει πολιτκά αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΙΑΚΧΕ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ? Ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο.Κ. παιδιά , μπορεί να διαφωνούμε για τον εμφύλιο , αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε ότι από το 1944 εως σήμερα μας κυβερνάνε κάτι τιποτένιοι τύποι που τις εντολές τις παίρνουν όχι από το λαό , αλλά από τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους . Από τους νταβατζίδες τους δηλαδή !Μου θυμίζουν τις πουτάνες που χωρίς νταβατζίδες δεν μπορούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΊΑΚΧΕ,
    Απαιτώ να κατεβάσεις ΤΩΡΑ την Ανάρτηση σου για τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ, από το κατάπτυστο τσοντομπλόγκ σου!!!
    Τα σχόλια σου είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ στη Μνήμη του!!
    Ντροπή σου, Γερμανοτσολιά!

    ΔΗΜΗΤΡΑ Κ. ΜΕΛΑ, δισέγγονη Στρατηγού Ευριπίδη Μπακιρτζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ . ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το δελτίο εκδρομής του Παπανδρέου τι λέει για σήμερα ? ΥΔΡΑ , ΠΑΡΟ , ΟΣΛΟ , ΠΑΡΙΣΙ , τι ? Σαν τον χαζό του χωριού γυρνάει και την πληρώνουμε εμείς !
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΛΟΥΦΑΖΑΝ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΟΡΓΙΑΖΑΝ. ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΙΑΚΧΕ. ΛΟΥΦΑΖΑΝ Ε ? ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΙΑΚΧΕ, κάπου άκουσα από κάποιες "κακιές" γλώσσες, ότι οι γιαγιάδες κάποιων φασιστόμουτρων στην κατοχή πήγαιναν με Βούλγαρους, Ιταλούς, Γερμανούς και γερμανοτσολιάδες για να περνάνε καλά αυτές και τα σόγια τους. Βέβαια όλες αυτές μεταπολεμικά έγιναν ευϋπόληπτες και αξιοσέβαστες κυρίες. Την ίδια στιγμή χιλιάδες άλλες οικογένειες που δεν ρουφιάνευαν και δεν προσκυνούσαν τους κατακτητές,πέθαιναν από πείνα ενώ χιλιάδες πατριώτες έβγαιναν στα βουνά ή φυλακίζονταν,βασανίζονταν κι εκτελούνταν από κάποια καθάρματα. Αυτό βέβαια συνεχίστηκε και μεταπολεμικά...
    Αλήθεια ισχύουν αυτά;;; Θα περιμένω εναγωνίως απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ .
    ΡΗΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν ορισμένοι πιστεύουν ότι η προδοσία το 1940 - 1949 από τους συνεργάτες των κατακτητών αποτελεί άλλοθι για την σημερινή προδοσία του ΓΑΠ είναι βαθυά νυχτωμένοι . Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε 8.51 μια και ξέρεις από ιστορία θα γνωρίζεις ότι και ο Βενιζέλος αλλά και οι αντιπαλοί του ΄πατριώτες΄ειχαν προτείνει τμήματα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να παραχωρηθούν στους Βούλγαρους για να πάρουμε τη Σμύρνη.Γ΄αυτό άστο καλύτερα μην ασχολείσαι με εκείνη την περίοδο γιατί βρωμάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να μάθουμε να δεχόμαστε τους ανθρώπους με τις αδυναμίες τους . Διαφωνώ στα πιο πολλά με τον φίλο ΙΑΚΧΟ αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να τον αποκαλώ και φίλο και να συζητώ μαζί του , γνωρίζοντας όμως ότι είμαστε στη απέναντι πλευρά .
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΕΩΝΙΔΑ, ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ιακχε,
    το ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ , 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ'
    και τα ιδια τα γραφομενα σου στην αναρτηση
    δεν συναδουν με την τοποθετηση σου για τον
    τιμηθεντα στρατηγο

    Η δεν διαβασες το πρωτο
    η δεν διαβασες την αναρτηση σου

    ΠΑΡΑΛΙΚΗC Δ

    ΥΓ Μην βιαστεις να μου απαντησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΗΜΗΤΡΗ,"ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ..."
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΙΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΦΙΛΕ, 8:54 , TO NOMIMO EΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ" , ΩΣ ΓΜΗΣΙΟΙ "ΡΩΣΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ"

    ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΙΑΚΧΕ . ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΛΟΦΙΛΑ , ΡΩΣΟΦΙΛΑ , ΓΑΛΛΟΦΙΛΑ κ.λ.π ΚΟΜΜΑΤΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΙΑΚΧΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΒΟΜΒΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ.
    ΡΗΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συνέλαβαν τον κολλητό του GAP στις ΗΠΑ . Αν αρχίσουν τα ίδια και στην Ελλάδα φοβάμε ότι θα μείνω χωρίς πελάτες .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ !
    ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!

    Ίακχε επιφυλάσσομαι, και μάλιστα επωνύμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ιακχε,
    ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ",
    το θεωρησα πηγη του τιτλου σου.
    Νεαρος,στους Βαλκανικους τιμηθηκε και προαχθηκε για ΑΝΔΡΑ-ΑΓΑΘΙΑ,υποχρεωνοντας την ΙΣΤΟΡΙΑ να κλεινει το γονυ!
    Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ

    ΠΑΡΑΛΙΚΗC Δ

    ΥΓ Μονο καταφατσα κρινουμε τα ιστορικα γεγονοτα
    οχι προφιλ ,προτεινω εγω ο αφελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ