Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΣΑΛΩΜΗ , Ο ΖΗΚΟΣ ;


Διαβάζω μεταξύ άλλων στο infoserres :

"Σε επικοινωνιακό μπούμερανκ για τον δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, εξελίσσεται η απόφασή του να διαγράψει τον δημοτικό σύμβουλο Άκη Αγοραστό, από την παράταξη του, εξαιτίας οφειλών του προς τη ΔΕΥΑΣ.
Η απόφαση του δημάρχου, αμφισβητείται πλέον ευθέως, αφού η οφειλή ανήκει στην εταιρεία που είναι μέτοχος ο Άκης Αγοραστός, μαζί με άλλα μέλη της οικογενείας του, και ήδη έχει δρομολογηθεί αποπληρωμή μετά από διακανονισμό."


Λοιπόν  για να τελείωνουμε αυτό το παραμύθι : 
 H οφειλή αφορά την εταιρεία "Δ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ", επειδή όμως είναι Ο.Ε. (Ομόρρυθμη Εταιρεία) για τα χρέη αυτής ευθύνονται εις ολόκληρον και τα μέλη της με την προσωπική τους περιουσία έναντι τρίτων, είτε είναι διαχειριστές είτε απλά μέλη. Συνεπώς και ο Ακης Αγοραστός προσωπικά είναι οφειλέτης έναντι της ΔΕΥΑ Σερρών και ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ και ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΑΝΟΜΙΣΕΙ μέχρι την ημέρα που ορκίστηκε Δημοτικός Συμβουλος.
Δικαίωμα διακανομισμού του χρέους εντός δύο μηνών θα είχε μόνο εάν αυτό είχε δημιουργηθεί και καταστεί απαιτητό μετά την εκλογή του ως Δημοτικού Συμβούλου.

Η Εταιρεία χρωστούσε ένα ποσό περίπου 2.600 € και ο  Αγοραστός  την 16-3-2011 και την 23-3-2011 κατέβαλε στην ΔΕΥΑ Σερρών δύο φορές καποια ποσά έναντι της οφειλής  και προφανώς τότε διενήργησε  ο Αγοραστός τον οποιο διακανονισμό, οποίος φυσικά διενεργηθηκε εκπρόθεσμα. 

  
Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΠΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ 80 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΩΠΟΙΗΣΟΥΝ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 16-3-2011 ΟΠΟΤΕ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΤΗΝ 23-3-2011 ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.000 € ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ

κ. ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)
ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΡΗΣΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΚΧΕ.

    Ο ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΝΤΑΡΝΑΚΟΠΟΥΡΟ ΤΗς TV,
    ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗ).

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΑΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ?
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 80% ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΩΣ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΣΘΟΙ?
    ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    ΠΟΣΟ ΜΙΣΘΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΤΡΗ , Η ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ , ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ . ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος δεν σηκώνει λαμογιές , είναι ακομμάτιστος και τέλος πάντων ποιον θα θέλατε? Τον γερο-Αναστασιάδη,τον Βλάχο , τον Φωτιάδη , τον Μητλιάγκα , τον Μωυσιάδη .Θυμάστε τι είχαν μαζέψει γώρω τους σαν στελέχη? Όλος ο κόσμος βλέπει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της πόλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΩΡΑΚΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ ! ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρωτιέμαι, τι λαός είμαστε; όταν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ο Ζήκος...δηλαδή "ο ορισμός του κουτοπόνηρου τίποτα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 3:57 & 4:03
    \ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΞΥΛΑΓΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΑΡΙΘΜΗΣΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ.
    ΑΪ ΤΡΑΒΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ