Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ DEAL O ΠΕΡΟΥΚΑΣ



 ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑOIL ME TIΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ
3.000.000 ευρώ ζητάει ο «Αρπάχτας» από τον Κούτλα ενώ δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για την τύχη των Ανάκογλου – Γεωργιάδη ... τους οποίους θέλει να πουλήσει ο ίδιος (γιαυτό λύσσαξε να ανακληθούν οι 3 παραιτήσεις όμως δυστυχώς μόνο  ο Νίκος Ιλανίδης "στάθηκε παλληκάρι")
Οι Σερραίοι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ποιος ευθύνεται για το ναυάγιο της μεταβίβασης ενώ οι «εγχώριες ορτινάτζες» που σήμερα στηρίζουν τον «Περούκα» πρέπει να λογοδοτήσουν σύντομα ...

6 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΟΥΤΛΑΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΛΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Σ' ΕΝΑΝ ΑΡΧ....ΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΥΧΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΤΟ, ΩΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ, ΑMERICAN BΑR ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που διαδραματίζεται η ενδεχόμενη πώληση της ΠΑΕ, που θα σήμαινε και την απομάκρυνση του νυν μεγαλομέτοχου από τα δρώμενα του Πανσερραϊκού, αναρωτιέμαι που είναι χαμένοι αυτοί που δίναν ρυθμό, όπως έλεγε και το σύνθημά τους στη κερκίδα , εννοώ του CHE. Απόλυτη σιωπή και αφάνεια. Οπότε στο μυαλό μου επεξεργάζομαι διάφορα σενάρια και λέω:
    Εκεί που φώναζαν και απαιτούσαν την απομάκρυνση του Θεοδωρίδη και ενώ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από κάποιον να πάρει την ΠΑΕ, ουδείς αντίδραση , ουδείς άσκηση πίεσης προς τον Θεοδωρίδη , αντίθετα απόλυτη σιωπή. Άρα τι σημαίνει αυτό; Απλά κάνoυν τον χαζό και τον αδιάφορο, με την κλασική αιτιολογία , την οποία επικαλούντε άλλωστε και οι σερραίοι σύμβουλοι, δήλ. για το καλό του Πανσερραϊκού και πάνω από΄όλα η ομάδα και άλλα τέτοια κουραφέξαλα,ώστε να είμαστε καλυμένοι, όποιος και να είναι το επόμενο αφεντικό, την επόμενη ημέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. IAKXE, EIΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

    ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΩΣ "ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ , ΔΉΛΑΔΗ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΧΤΗ" ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΜΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ) ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ;

    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ KΟΥΤΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΡΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΟΥΠΡ ΛΙΝΓΚ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ .... ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΤΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ