Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Financial Times: "Μέσα στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2011 η χρεωκοπία της Ελλάδας"

Επιμένουν με σημερινό τους δημοσίευμα στην πτώχευση της χώρας μας.

20/11/2010 15:27
                                          http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/41795
Μάλιστα, την προσδιορίζουν χρονικά στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2011.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της έγγυρης βρετανικής οικονομικής εφημερίδας, η ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει εκ νέου στο προσκήνιο το θέμα της αφερεγγυότητας των εθνικών οικονομιών, μετά την αντιμετώπιση του τραπεζικού προβλήματος της Ιρλανδίας, και φυσιολογικά, η προσοχή θα στραφεί και πάλι στην Ελλάδα.
Η "επερχόμενη" αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, θεωρείται πλέον πραγματικότητα σύμφωνα με το δημοσίευμα, και μόνοι διαφωνία μεταξύ τραπεζιτών και δικηγόρων, η ακριβής χρονική στιγμή εκδήλωσής της. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κάποιοι πιστεύουν ότι η «δραματική, σοκαριστική ανακοίνωση και η αλλόφρων δημόσια αντίδραση θα έπρεπε να συμβούν στο δεύτερο τρίμηνο του 2011, ενώ άλλοι θεωρούν καταλληλότερη στιγμή το τρίτο τρίμηνο».
Το τρίτο τρίμηνο θεωρείται "παραδοσιακά" πως είναι πιο "ευδόκιμο" για τις εθνικές πτωχεύσεις, ωστόσο "ενδέχεται οι εμπλεκόμενοι παράγοντες -τραπεζικοι, οικονομολόγοι, πολιτικοί- να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να αφήσουν το τρίτο τρίμηνο για ...ήσυχες καλοκαιρινές διακοπές!!" αναφέρει το δημοσίευμα!

3 σχόλια:

  1. χαρα που θα εχεις... θα επιστρέψουμε στην δραχμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολέμιοι του Ευρώ καλά κάνουν και υφαίνουν σενάρια, εμείς γιατί τα "χαφτουμε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΟΒΑΔΕΣ ΚΑΝΕΤΕ.........................................................ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.................................................ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ