Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ;


Πως είναι ποτέ δυνατόν να ξυπνήσουν οι Σερραίοι, όταν μια αυθόρμητη υποτίθεται εκδήλωση αντίδραση σκεπτόμενων πολιτών "καπελώνεται" με θρασύτητα και χειραγωγείται από τις γνωστές αριστεράντζες της θολοκουλτούρας στην πόλη μας;

Είναι τόσο ξεδιάντρωπα κομματικοεγκάθετοι ώστε ακόμη και η συλλογή υπογραφών που επιχειρούν αφορά την στήριξη επίσημης προτασης του αρχηγού του Συνασπισμού

" Οι γνωστοί μας " ανεπάγγελτοι στην πλειοψηφία τους, αλλά επαγγελματίες κομμουνιστές και κοινωνικοί αγωνιστές, με την πρακτική τους και την παρουσία τους ακύρωσαν μια εν δυνάμει λαϊκή εξέγερση

27 σχόλια:

  1. ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ! ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννάκη λες μαλακίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΡΜΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ .......
    ................ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΑΣ.
    ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΙΣΘΟΙ ΑΜΕΣΑ,...........................
    ΘΟΔΩΡΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΑΒΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΝΕ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 9.07 ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒLOGERS ΠΗΓΑΝ , ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ. "ΕΚΟΨΑΝ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παραγγελιά

    επετειος πολυτεχνειου 1978
    Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Ε Ν Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ...............................................................................................................Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΧΟΥΝ ΙΑΚΧΕ,ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΥΡΙ ! ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. την Κυπρο την Πολη την Σμυρνη τις πουλησε ο Ε Βενιζελος το 1930

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ 10.47 ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΑΤΑ . ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 220 ΕΚ. ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!ΜΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ, ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Δήμαρχος αυξάνει το νερό και κλείνει παιδικούς σταθμούς γιατί είναι πλήρως εναρμονισμένος με την κυβερνητική πολιτική . Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες . Αυτά για τους πορτοκαλί προεκλογικά και καταπράσινους μετεκλογικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιες «αριστεράντζες», ποια «θολοκουλτούρα»(από πότε η λέξη κουλτούρα έχει απαξιωτικό χαρακτήρα και ειδικά στη χώρα που κάποτε αποτέλεσε την μήτρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού;), ποιες «σκατόφατσες» ρε εγκάθετοι του ναζισμού, βουλγαρογραμμένοι , γερμανοτσολιάδες και εμετικά φασιστοζόμπι που ξαναβγήκατε από τους υπόνομους της ιστορίας και παριστάνετε τους πατριώτες. Τουλάχιστον αυτοί που βρίζετε καραγκιόζηδες που κάνατε την ανάρτηση, έχουν σώσει πολλές φορές την τιμή και την υπόληψη μιας θλιβερής πλειοψηφίας, που όπως έχω γράψει και άλλη φορά, κοιμάται τον ύπνο των …μακάρων στις αγκαλιές του Μορφέα των κομματικών και βουλευτικών γραφείων, περιμένοντας το ατομικό ψευτοβολεματάκι. Είναι αυτοί που εδώ και χρόνια συμμετέχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις για ένα καλύτερο μέλλον και στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τουλάχιστον αυτοί δεν υπήρξαν ποτέ άεργοι κουτσομπόληδες, κομματικά παράσιτα, δεν έφαγαν ή διασπάθισαν χρήμα μέσα από περίεργες διαδικασίες, μέσα από αναθέσεις , μέσα από διάφορους φορείς-οργανισμούς κ.λ.π., μέσα από επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις κ.λ.π. ούτε πλούτισαν μέσα από μεθόδους της κολομβιανής μαφίας(εκβιασμοί κ.ά.) για να κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι, ατιμώρητοι και καθώς πρέπει κύριοι μέσα σε αστραφτερές κούρσες που ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας και υποκρισίας να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων. Δεν παρουσίασαν ψεύτικα πτυχία για να αρπάξουν κάποιες θεσούλες, ούτε ξεκοκκάλισαν διάφορα ευρωπαϊκά πακέτα για να στήσουν μαϊμούδες επιχειρήσεις για την δήθεν …ανάπτυξη του τόπου. Δεν τα παίρνουν από καμιά μασονική στοά ή κανέναν όμιλο τύπου ρόταρυ ή lions κ.λ.π. για να κάθονται και να αραδιάζουν φούμαρα και αμπελοφιλοσοφίες . Και τέλος, όλοι αυτοί έχοντας ξεκάθαρες και γνωστές πολιτικές θέσεις δεν περίμεναν σαν τον λύκο μέσα στην αναμπουμπούλα, να εκμεταλλευτούν την αγανάκτηση των πολιτών για να γίνουν «χαλίφης στη θέση του χαλίφη» δημιουργώντας νέα κομματικά σχήματα. Αυτό το τελευταίο αφορά όλους αυτούς τους καιροσκόπους και αριβίστες, ηγετίσκους διαφόρων κινήσεων που ανέλαβαν εργολαβικά και με το αζημίωτο, όπως προκύπτει εκ των υστέρων, την «σωτηρία» και «εξυγίανση» του τόπου από τους «διεφθαρμένους» πολιτικούς την στιγμή που οι ίδιοι πρεσβεύουν θεωρίες περί …κοινωνικού φιλελευθερισμού(!!!) κι άλλα τέτοια «ωραία». Τελικά όλοι αυτοί αλλά και οι πάσης φύσεως επαγγελματίες πατριώτες και εθνικιστές αποτελούν τις χρυσές εφεδρείες του συστήματος, δηλαδή την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αυτού του βάρβαρου και στυγνού καπιταλισμού που εκφράζεται και επιβάλλεται από την υπερεθνική αλητοελίτ του νεοφιλελευθερισμού παράγοντας τις οικονομικές κρίσεις και διαιωνίζοντας την κοινωνική ανισότητα και εκμετάλλευση ανθρώπου από «άνθρωπο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ !
    ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑΙ . ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ .
    ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΤΟΥΖΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΙΑΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλιω επιτελους μιλησες,για το εκκαθαριστικο σου ομως.................................................μουγγα.................ωρε κοινωνικη δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ απόλυτα με τον 5.01 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ . ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ 5.01. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΑΖΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιοί ανεπάγγελτοι βρε χαραμοφάη, άχρηστε!Άντε κάνε καμιά βουτιά να συνέλθεις εις υγείαν του πεθερούλη σου!Καραγκιόζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιοι είπαν τα μεγάλα "όχι", ρε παιδιά; Γιατί θα μας τρελάνετε! Όποιος ξέρει λίγη ιστορία και το μυαλό του δεν έχει γίνει ζελέ από τους κομματικούς καθοδηγητές ξέρει ότι το μεγάλο "όχι" της ελληνικής ιστορίας, είτε το θέλουμε, είτε όχι, το είπε ο Μεταξάς (ακολουθώντας τον ελληνικό λαό - ένας δικτάτορας,, σε αντίθεση με τους σημερινούς "δημοκράτες"..). Για τους κομμουνιστές που υποννοούν κάποιοι ότι "έσωσαν την Ελλάδα", και πάλι όσοι γνωρίζουν ιστορία, ξέρουν ότι οι κομμουνιστές έλεγαν πολλά "ναι": στους Τσάμηδες Αλβανούς για αυτονομία της Τσαμουριάς, στους Βούλγαρους-Σκοπιανούς για αυτονομία της Μακεδονίας, στους Ρώσους. Πότε ακριβώς έσωσαν την Ελλάδα; Όταν έφτιαχναν συμφωνίες με τους εχθρούς της Ελλάδας, για να τους βοηθήσουν να πάρουν την εξουσία; Ή μήπως σήμερα που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τους λαθρομετανάστες που εγκληματούν εναντίον των Ελλήνων, κατηγορώντας όποιον Έλληνα θελήσει να μιλήσει ως "νεοναζί"; Κάνετε τους αριστερούς, αλλά είστε χειρότεροι φασίστες απ' τους Ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας εβαλε στην θεση σας ο 5.01 ετσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1.56, Χωρίς να έχω καμιά πρόθεση να υπερασπιστώ το σταλινικό σοβιετικό ανοσιούργημα που διέσυρε κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και αταξικής σοσιαλιστικής κοινωνίας:
    Συμφωνίες έκανε με τα εγγλεζάκια και ο αρχιπαπατζής και γενάρχης της δυναστείας Παπανδρέου, αυτός ο μακελάρης των Ελλήνων αγωνιστών προκειμένου να ανέβει στην εξουσία. Όταν ο ελληνικός λαός πέθαινε από την πείνα, αυτός και τα υπόλοιπα παράσιτα έκαναν ...αντίσταση από τη Μέση Ανατολή και τις υπερπολυτελείς σουίτες των ξενοδοχείων του Καίρου, περιμένοντας τη λήξη του πολέμου για να επιστρέψουν ως "σωτήρες"!!! Συνήθης και προσφιλής μέθοδος όλων των δειλών να την κοπανάνε στα δύσκολα και να επιστρέφουν ως "απελευθερωτές" αυτού του ευκολόπιστου χαϊβανολαού. Τα ίδια δεν έκανε μήπως και ο "εθνάρχης"...Τριανταφυλλίδης και όλες οι άλλες κότες που έκαναν αντιδικτατορικό αγώνα εκ του ασφαλούς εκ Παρισίων, Λονδίνου και Βερολίνου;;; Και μια και έχεις διαβάσει όπως φαίνεται ιστορία, θα γνωρίζεις ασφαλώς ότι τα περισσότερα δεινά από καταβολής ελληνικού κράτους τα έχουν προκαλέσει οι βρετανοί αποικιοκράτες. Εκτός κι αν οι ακροδεξιές κομματικές παρωπίδες που φοράς σου έχουν προκαλέσει επιλεκτική αμνησία και τύφλωση.
    ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ο 12-6-2011 - 5.01
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΑΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 3.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ"
    ΚΩΛΟΜΑΓΚΑ ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επ ΜΑΓΚΑ υποχρεωση εχεις
    αν ηταν με τα πασοκια κ τις εμποροι
    ζπουτσαμ
    αλλα με τις αλλοι
    να το πεις ή να την κανει
    ΟΥΣΤ
    (φραξια τερτιπιστικη -κολοπμαραδκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!
    Ηθελα να γραψω κατι "σοβαρο", ήθελα να κράξω διάφορους εδω μέσα, αλλα όταν διάβασα τον 10:31, γονατισα απο τα γελια και μου εφυγε ολη η συγχυση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σαρεζειιι,πασακαμ?
    δροσιστικο σχολιο ε?
    7:33
    τωρα γραψε το "σοβαρο"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ