Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ... "ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ" ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ


 Ο Στέφανος Μαματζής , ο ιδιοκτήτης του "FILIPPOS XENIA", φρόντισε να γίνει γκλαμουράτη η βιβλιοπαρουσίαση του φιλαράκου του Βαγγέλη Πούλιου , αφού προσκάλεσε από την Αθήνα τα κουμπαριά του, τον Νικόλα και την Τατιάνα να φιλοξενηθούν στα Σερρας και να παραστούν στην εκδήλωση. 

Βέβαια για να είμαι ακριβής "κοντά στον βασιλικό ποτίστηκε και γλάστρα" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη αφού ο Μαματζής στην ουσία προσέδωσε λάμψη του εγχείρημα του Θείου Αχιλλέα ο οποίος ήταν ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης  που αποφασισε να επενδύσει και "πολιτικά" στο πρόσωπο του πολλα υποσχόμενου νεαρού 

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.................................................................................................................ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκωσε η σαβούρα της σκουπιδοτηλεόρασης στην πόλη; Για αυτό είχε μια θολούρα η ατμόσφαιρα προχτές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΒΟΥΡΑ , ΞΕΣΑΒΟΥΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΗΔΑΝΕ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ , ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ο ΠΟΥΛΙΟΣ ? ΣΙΓΑ Ο Α.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ . ΚΟΥΤΣΟΙ , ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας έφταναν τα εντόπια ημιμαθή δημοσιοκαφροτσιράκια, τώρα "εισάγουν" και εξ ...Αθηνών, για να δώσουν φαίνεται ανώτατα μαθήματα ξερόλας, κατιναριού και δημοσιοκαφρίλας. Ας μην ανησυχούν όμως. Εκτός από κάποιους πολιτικούς, υπάρχουν πολλά ράμματα και για τις γούνες πολλών τέτοιων δημοσιοκάφρων!!!
    Υ.Γ. Δεν φτάνει που άρμεξαν, βούλιαξαν και ξεπούλησαν τη χώρα, τα διάφορα γαλαζοπράσινα πολιτικά ρετάλια που επέβαλαν ένα ιδιόμορφο φεουδαρχικό σύστημα οικογενειοκρατίας στην κοιτίδα της δημοκρατίας(έστω και αντιπροσωπευτικής στη σύγχρονη μορφή της), εξακολουθούν να έχουν λόγο, να επιβάλουν τις απόψεις τους, να κουκουλώνουν τις βρωμιές, να μιλάνε με κομπασμό στα Μέσα Μαζικής Διαστρέβλωσης, να κυκλοφορούν ανερυθρίαστα και με λουδοβίκειο ύφος στις πλατείες και στους δρόμους μας σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα, να κουμαντάρουν το μέλλον των παιδιών και των παιδιών των παιδιών μας και να σχεδιάζουν από τώρα ποιοι θα είναι οι αυριανοί δυνάστες του τόπου που θα διαιωνίσουν το καταστροφικό είδος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαμμενα κοκκινα
    να αφηνουν "δαχτυλιδια"
    τα χειλη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ