Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

GIORGOS, ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ "ΠΟΝΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ...

20 σχόλια:

  1. Dominique Strauss Kahn Says Fort Knox Gold Has Gone Missing ???

    http://2012patriot.wordpress.com/2011/06/03/dominique-strauss-kahn-says-fort-knox-gold-is-gone-missing/

    http://2012patriot.wordpress.com/2011/06/02/who-are-the-bilderbergs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτησε τη μαμά του πριν το πει αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ . ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ , ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδατε πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ και δεν έχει φτιάξει τίποτα από τη δουλειά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ? ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΝΑ ΝΕΝΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλοι γιοί επειδή είναι άχρηστοι πουλάνε την περιουσία των πατεράδων τους και άλλοι καταστρέφουν το όνομα των πατεράδων τους . Ο ΓΑΠ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και όχι στη πρώτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1958 ( 1952 ) :
    1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ .
    3. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ .

    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο GAP ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 . ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΑΝ ΔΡΟΥΤΣΟΜΠΙΡΜΠΙΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά στη διαθήκη ο Ανδρέας δεν έγραψε ότι στα παιδιά μου αφήνω μόνο το όνομά μου ? Ή κάνω λάθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ , ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ?
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΘΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ . ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ , ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΄Η ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Ο ΓΑΠ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ !
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΙΑΚΧΕ ΕΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δελτίο εκδρομής του ΓΑΠ προβλέπει εσωτερικό τουρισμό όλη τη βδομάδα. Χαίρεται την Ελλάδα καλοκαιριάτικα όσο καιρός του μένει !
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ BAZEIΣ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ .
    ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙA ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΛΕΣ KALHMERA STA AGGLIKA ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 490 ΕΥΡΩ ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ ΝΑ ΣΤΟ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΤΟΥΖΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θέλω να βάλει υποθήκη το σπιτάκι του , θέλω να φύγει από την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ !
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.................................................................................................................................................ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ...........................ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥΓΓΑ ΔΕΞΙΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Κ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ...ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΡΜΙΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ..ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΟΝΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕ..ΟΡΙΣΤΕ..ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.? Συμφωνω..Να φυγουμε απο Ε.Ε .ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ? μΑς ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ αΓΙΑ σΟΦΙΑ..Κακιστα..Να την ξαναπαρουμε..Πως? Με στραγαλια//? Μαγκες του γλυκου νερου..Προτειντε αλλο πολιτικο συστημα, δειξτε μας πολιτικους με κακαλα και μαζι παμε...Υπαρχει? Υπαρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν ηταν δικό του θα το υποθήκευε; Της Σοφίας είναι το σπίτι.....Για την ιστορία, το σπίτι στο Καστρί δεν πέρασε καν στα χέρια του πατρός Ανδρέα. Πήγε κατ’ ευθείαν από τον Γεώργιο Παπανδρέου τον πρεσβύτερο, στην εγγονή του, Σοφία.
    Για του λόγου το αληθές, προ τριετίας, η Σοφία είχε τσακωθεί πολύ σοβαρα με την μαμά Μαργαρίτα και την έδιωξε από το σπίτι! Στην κυριολεξία την έδιωξε και η Μαργαρίτα φιλοξενήθηκε σε σπίτι επιχειρηματία από τα Ιωάννινα μέχρι να κατευναστούν τα πνεύματα…
    Στην Σοφία λοιπόν ανήκει το Καστρί και όχι στον Γιώργο, που το προσημειώνει με τέτοια ευκολία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ