Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

H AΛΗΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ ...


   Εντρομοι  οι γνωστοί-αγνωστοι , χθες "κατέβασαν" το φαιδρό  blog, antiakxos.blogspot.com, το οποίο δημιούργησαν προκειμενου να πλήξουν  τον δικό σας iakxo. Στα άρρωστα μυαλουδάκια τους σφηνώθηκε η φαεινή ιδέα ότι εαν πλήξουν και εκθέσουν απροκάλυπτα όλους τους συμπολιτες μας που κατά καιρούς  κυκλοφορησαν φήμες ότι είναι οι διαχειριστες του blog oiakxos.blogspot.com θα πετύχουν την τρομοκράτησή τους και φυσικά διαυτού την φήμωσή τους. Επειδή δεν ήταν σίγουροι ποιος είναι ο πραγματικός διαχειριστής (που δεν ειναι κανεις απο αυτούς, περιττόν να τονίσω) για τον λόγο αυτό ενέπλεξαν την ... μισή πόλη ως απο κοινού διαχειριστες του blog  ...  τους οποίους αποκαλούσαν ως "ΙΑΚΧΟΣΥΜΜΟΡΙΑ".

Κρίμα όμως που μας άφησαν νωρίς και δεν πρόλαβαν "να αποκαλύψουν" τον ikaxos No3 και πόσους άλλους ακόμη είχαν πλάσει με την  νοσηρή φαντασία τους.

Τώρα όμως η "ο κύβος ερρίφθη"  ... με αυτές οι χυδαίες αναρτήσεις τους , άφησαν το στίγμα τους, εκτέθηκαν και εντοπίστηκε η ταυτότητά τους ... από τον κηπουρό της κλίκας μεχρι τον "Γιωτόπουλο" και φυσικά από σήμερα αρχίζει "το μαρτύριο της σταγόνας" γιαυτούς, η βήμα-βήμα αποδομησή τους  μέχρι την οριστική αποκάλυψή τους

Αυτό είναι υπόσχεσή μου

3 σχόλια:

  1. Επειδή θα τα διαβάσει ο Έσσετ’ ήμαρ δηλαδή 'ο Γιωτόπουλος' καιρός να θυμηθεί τα εξής;
    Οι πιο ανόητοι άνθρωποι που ξέρω είναι αυτοί που τα ξέρουν όλα
    Η γνώμη τους για τον κόσμο είναι και μια εξομολόγηση για το χαρακτήρα τους.
    και να καταλήξω στον γέροντα Παϊσιο
    Να μη μπερδεύουμε το άϋλον με το νάυλον.

    θα ρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι εκείνοι που την ώρα τη δύσκολη φυγάδευσαν τις μαύρες καταθέσεις τους. Τότε δεν θα τους σώσουν ούτε γάμοι εικονικοί, ούτε εξαπτέρυγα τυχάσπαρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πουστράκι αν νομίζει ότι επειδή κατέβασε το blog δεν θα μαθευτούν τα άλλα που έχει κάνει , είναι γελασμένο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ