Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

OIKONOMOΛΟΓΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΕ ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΑΡΧΟΜΕΝΕ ...


 ΠΕΡΑΣΕ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...

1. Ποιός ο πληρώσας και πως πληρώθηκε το εισητήριο του "κανακάρη" σου που σε συνόδευσε στην Αμερική ;
( η απόδειξη που δημοσιοποίησες είναι "ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ")

2. Ποια η δραστηριότητα της Μ.Κ.Ο. που έχεις ιδρύσει;

3.Πόσα κονδύλια έχει διαχειριστεί μέχρι σήμερα και για ποιόν σκοπό;

4. Τολμάς να δημοσιοποιήσεις τις εξαμηνιαίες αναφορές απολογισμού πεπραγμένων προς το Υπουργείο Εξωτερικών που χρηματοδοτούσε ... 

5. ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Η Μ.Κ.Ο. ?

Y.Γ. Τώρα μου θύμισες το αγαπημένο τραγούδι της θείας μου της Ελπινίκης ... "ΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ" του Πάνου Γαβαλά..."

9 σχόλια:

  1. καλύτερα να περιμένετε...λιγάκι..όχι να μάθει ρουμάνικα..πάντα έχει και ιδιαίτερα...αλλά να μας απαντήσει ως εισηγητής του προϋπολογισμού γιατί συμβαίνοηυν τα παρακάτω:
    Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2011 το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης αυξήθηκε σε 10.139 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 9.544 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010. 

Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού μειώθηκαν σε 18.784 εκατ. ευρώ, από 19.897 εκατ. ευρώ πέρυσι. 

Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυξήθηκαν σε 27.450 εκατ. ευρώ, έναντι 25.257 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2010.
    και βέβαια θα θέλαμε να μας το προσεγγίσει μέσα απο σοσιαλιστικές κατευθύνσεις.
    αν δεν μπορεί να ρωτήσει τον Μπόλαρη, αν όχι τον Τσελέπη και αν αδυνατούν να πάρουν βοήθεια όχι του κοινιού αλλά του Πολατίδη.
    τα 4 πουλάκια της ντροπής...οι δύο είναι χονδροί για να τρέξουν, ο άλλος ο ψηλός αντέχει....και ο καλογυμνασμένος ΜΚΟ να κάνει μια βόλτα στο παζάρι...άσε που σήμερα ήρθαν και τα εξώδικα..λες να προλαβαίνουν να μεταβιβάσοηυν την περιουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΗΓΕ;ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ;ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΙ ΣΕΡΡΑΙΚΕ ΛΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ 5.45 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ,ΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ................................................................................................................................................ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΣ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ............................................................................................................................................Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:50μμ -> ΠΟΙΟΣ Πούλιος?
    Γιατί ένας (ή μάλλον δύο αν βάλουμε και τον δημοσιογράφο αδελφό, του Δήμου Σερρών) υπάρχει και στο Δημαρχείο.
    Χοντρο-"μορφωμένος" στη βόλεψη είναι κι αυτός.
    Αήθεια από καλοπληρωμένος (χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε) της πάλαι ποτέ ΔΕΠΚΑ που φαλήρησε,
    πήγε τελικά στη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας?
    Ο Θεολόγος, ενέδωσε?
    Πάντως ο μικρός αδελφός (ο δημοσιογράφος ντε), συνεχίζει και επι Αγγελίδη να αρμέγει τον Δήμο Σερρών.
    Έχουμε Πούλιους μπόλικους.
    Να τους χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρητορικο το ερωτημα;
    μητσακο,γιατι συν χρωτιζεσαι
    τις κιουσπες?
    after all ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΑΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΜΡ ΜΚΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20.ΟΟΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε βρε να δουμε τωρα τον mr mko που θα ψηφιζε το συγκεκριμενο μεσοπροθεσμο με τα δυο χερια!!!οπως δηλωσε στους συνδικαλιστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O MR MKO να παει να κρυφτει! Ολος ο κοσμος ακομα και ο ιδιος ο προεδρος της δημοκρατιας ειπε ΟΧΙ στον Παπανδρεου για να το υπογραψει το μεσοπροθεσμο σαν νομοθετικο πλαισιο και ο Κουτμεριδης ως Διακεκριμενος Οικονομολογος ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ρε λεβεντοπαιδο 7:38, οι αλλοι ΠΑΣΟΚΟΒΟΥΛΕΥΤΕς που θα το ψηφισουν μ ενα χερι, σε τι διαφερουν?Ή θα μας λεν κλαιγοντας ..."να ξερεις εγω δεν ηθελα να το ψηφισω...αλλα με μαλωσε ο ΓΑΠ, σνιφ σνιφ..."
    Ή οι αλλες δεξιουλες -λιονταρια βουλευτες που δεν θα το ψηφισουν εκ του ασφαλους (αφου μαλλον θα περασει) απαλασσονται(και φυσικα ποθουν διακαως να το ψηφισουν κ λογω ιδεολογιας κυριως.Που διαφωνουν ΕΠΙ ΤΗς ΟΥΣΙΑς δηλ. ? χααχαχα).Αλλα ασε να κανουμε τους τζαμπα-μαγκες...ως αντιστασιακοι..αντιμνημονιακοι....σορρυ.
    Καλα ακομα ετσι σκεφτεστε? Καληνυχτα...Δειτε επιτελους τα πραματα ως εχουν...
    Το αγγουρι δεν το γλιτωνουμε, θα το φαμε και αλι και τρις αλι σε μας που δεν εχουμε...φραγκα..Γαιτι αυτοι που εχουν μια χαρα θα τη ..."γαζωνουν" σε χαλεπους καιρους..
    Ειπαμε .Αποκαθιστατι η (οικονομικη) ταξις.
    Δεν μπορει να χουν ολοι BMW(εστω κ με δανεικα)....Χαλασε η πιατσα. Αληθεια εκεινα τα ...GYGO (Γιουγκο) βγαινουν ακομα? Για τετοια μας εχουν..κ καλα κανουν...Ακους εκει , υπαλληλος στον....Καντζα π.χ κ Τζιπακι?(εστω και...Σουζουκι)..Που πας ρε Καραμητρο? Γιουκο...γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ