Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

TI "KAΡΚΑΤΣΟΥΛΙΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ;


ΠΟΙΟΣ ΝΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ;
Ο ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ή Η ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΒΕΡΣΑΖΕ;

Μπλε σακκάκι, άσπρο παντελόνι, καφέ κάλτσα καφέ παπούτσι

Πόσο δίκαιο είχε η θεία μου η Ελπινίκη που έλεγε
"στο γουρούνι δεν μπαίνει κουδούνι"

7 σχόλια:

  1. ελα πες το , μσς εσκασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον ειχαν οι ευρωσυμβουλοι τοσα χρονια στην ρουμανια τον συνγραφεα ( που εσπυδασε εκει ντεμεκ σαν τον κουτμαν ) και δεν ειδαν φρανγκο. τωρα θα μας σωσει εδω αφου το βυζι απο εκει κοπηκε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα αυτο ειναι πολιτικη τοποθετηση;τα μαγαζια φιλετα ομως οταν τα νοικιαζει παρολο που δεν φορα καλες καλτσες κανει πλειοδοτικο διαγωνισμο χωρις κρυφους αερηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη αν φορούσε μαυρα παπουτσια και κάλτσες αυτόματα θα λύνονταν όλα τα προβλήματα ! ρε για δες που μπορεί να φτάσει η έλλειψη των στερητικών άλφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον διαγωνισμό για το μαζαγι γωνια που το εδωσαν στην VODAFON τον εκαναν με δημοσιευσεις σε εφημερίδες που δεν πληρούσαν τις προϋποθεσεις και με πονηρες γνωματευσεις του δικηγορου του Γκλολεμη. Ακούστηκε ότι ο αερας ήταν 200.000 ευρώ και οχι 70.000 ευρώ. Μεχρι κα ο ο Σωτος ο σουβλατζης ειχε δηλώσει εδω εγινε αρπαχτη.
    Πρόεδρος τοτε ήταν ο Δρογαλας πριν τα σπασει με την ΕΑΚΜΕ του Χρυσαφη --------------------------------------- (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ??? ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΡΟΓΑΛΑ-ΠΟΛΙΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ