Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ (1)


   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : 
 ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ 

6 σχόλια:

  1. Τοσα φραγκα εχεις ρε Ιακχε κ αναμασας τις ανοησιες καθενος που θελει να πει κατι για να "σοκαρει"?
    Γιατι μονον οι φραγκατοι θα χαιρονται αφου θα εχουν τα ευρω τους οξω(Ελβετια μερια) κ με την νεα ισοτιμια 1:1500 (ΔΡΧ) θα ναι ακομα πιο ....μαγκες..Και ποιος παρουσιαζει τετοιες εκπομπες!!!
    Ο Τερενς Κουικ..!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και μονον που ναι αυτος....ζαπγκ..αλλαγη γρηγορα..Ο Τερενς Κουικ..Ουστ ρε...quickly...Κουικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΡΗΧΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ. Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ. ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ 590 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4 ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΒΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο 9.39...
    Τι ΠΑΣΟΚΟΣ κ παπαριες τσαμπουνας? Το 590>200(το > σημαινει μεγαλυτερο στα μαθηματικα).
    Τοσα θα μας δινουν με τη δραχμουλα σου μεγαλε οικονομολογε...Κι ο φιλος σου ο Τερενς(παλαντζας)δε παρουσιαζει απλα..Μιλαει κιολας κ λεει και τις αποψεις του ο ερμος..Ομοιος στον ομοιο κ κοπρια στα λαχανα...Χρονια ετρωγε ο βλαξ (Τερενς)απ ολες τις κυβερνησεις...Μ αυτον μεγαλωσες θαρρω.Πρωτη μουρη στην ΕΡΤ, καποτε.
    Φυσικα κ οι αλλοι τη δουλεια τους εκαναν..Κι οταν τον εξεμεσαν τα "μεγαλα" καναλια τσουπ στο ...επαναστατικο Κοντρα τσανελ.
    Και τωρα μονον κριτικη...Μερος του συστηματος που κατεφαγε την Ελλαδα ηταν η κοπρια.Και τωρα βγαινει πατριωτης.Πολυ ρηχες οι προσεγγισειςσου φιλε Ιακχε.Ενω ο αλλος ο Ιακχος, ο "χατζηπαπαρας ντε" με τα μαντηλακια(αλλα γοης ωστοσο της παλιας Αθηνας, δε λεω.."τσαλακωσε πολυ πραμα ο μπαγασας) εκανε βαθυστοχαστες αναλυσεις ,εκει στον Ταχυδρομο...π.χ ποις εφαγε τι, ποια φορεσε τι, ποιοι χορεψαν που κ πως..Τετοια μεγαλειωδη..
    ΥΓ:Μην ξεχνας αυτο που λεγε η θεια σου Ελπινικη."Δεν ειναι τι λεει , αλλα ποιος το λεει"..(κ οχι νευρακια παρακαλω.Αφου εισαι καλο παιδι κατα βαθος)ΚΟυλ κουλ.Κουβεντα να κανουμε ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TETOIO MENOΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δεν καταλαβαινεις για τον Τερενς?Ειπα κατι ανακριβες?Ημιμαθεστατος, τηνεποχη που "δεναν τα(δημοσιογραφικα) σκυλια με τα λουκανικα"..Αλλα μαγια του..Μια χαρα τη βολεψε..Απο δω , απο κει...τσουκου τσουκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ