Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ (μέρος 3ο)

Συνέχεια από το : http://oiakxos.blogspot.com/2011/07/2.html

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Καλογραιάκης (Κόλλια ).Υπεύθυνη γυναικών Βαδικόλλια ( το Καραμανλικό σύστημα ) χαιδεμένο παιδί του Ν.Σφελινιώτη .Την μοιρασιά ολοκλήρωσαν οι θέσεις για την ΝΟΜΕΚΕ .Κουτούζογλου (Καριπίδης ),Τσιώλης (Λεονταρίδης )Τσούκαλος ( Κόλλια ).Οι υπόλοιποι απλώς συμπληρώνουν ,το εαν κάποιες στιγμές μιλάνε οι καταγγέλουν αυτό αφήνει αδιάφορο το σύστημα ,εξάλου από τέτοιους έχουν χορτάσει εδώ και 35 χρόνια.

Ποιόν να φοβηθούν τον Τσουμαρίδη, την Πάνου, τον Πορτουλίδη.Τον Καμπούρη είναι αυτόν που δεν υπλογίζουν καθόλου.Πέρασε ένας χρόνος και δεν τον είδαμε να βγεί στην τηλεόραση να κάνε μια δήλωση , μια τοποθέτηση ρε παιδί μου , εξάλου για όλα όσα έκαναν έχουν εξασφαλίσει η την συγκαταθεσή του, η την ανοχή του.

Τι κατάφεραν μέσα στους 13 μήνες της θητείας τους; Πολλά !!!

Στις δημοτικές εκλογές .Στο δήμο των Σερρών, ετοίμασαν το έδαφος για τις επόμενες εκλογές για τον εκλέκτο τους που πιθανόν θα είναι ο Κ.Στάγκος ( καθάρισαν Βλάχο ,Μηλίδη ).

Στο δήμο Βισαλτίας υποστήριξαν με νύχια με με δόντια τον Βλαδίκα ( καλό και υπάκουο παιδί έδωσε και δουλειές στον Κουλουτπάνη ).Εξάλου να μην ξεχνάμε οτι η κ Μήκα είναι και επαγγελματικός αντίζηλος του κ Πανοζάχου, δυστυχώς την σούπα χάλασε ο Καλατζής.

Στην Νέα Ζίχνη καθάρισαν τον Μαδεμλή,αφήνοντας ανοιχτό το γήπεδο για τον Σφελινιώτη , σε 4 χρόνια ο Δαιρετζής θα είναι πιο αδύνατος.

Στην Σιντική δεν ασχολήθηκαν ,αφού δεν ξέχασαν οτι ο Σπάσης έπαιξε Κόλλια τα προηγούμενα χρόνια , ο Δομουχτσίδης ήταν νέος στο νομό και έπρεπε να πάρει το μάθημα του ( αν δεν περάσεις από τον πάγκο δεν έχεις μέλλον).

Στην Ηράκλεια δεν ξέχασαν οτι ο Ευαγγελίδης και ο Γεωργιάδης πουλήσαν τον Αχιλλέα το 2004 υποστηρίζοντας Χαιτίδη, ήταν η ώρα να πληρώσουν. Ο Γεωργιάδης για ένα λόγο παραπάνω ,αφού έχει και γαμπρό (Παρασκευιώτης ) που ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Στην Αμφίπολη ασχολήθηκαν δυνατά.Ο Μελίτος συνεργάτης του Καλογερούδη στην ΑΝΕΣΕΡ τους βόλευε όλους και πολιτικά και επαγγελματικά ( δυστυχώς όμως δεν τους βγήκε ).Επομένως στους δήμους κέρδισαν με βάση τον σχεδιασμό τους ,τους 5 και έχασαν τους 2.  

 (Σημείωση : λανθασμένη εκτίμηση του αναγνώστη. " Στους Δήμους με βαση τον σχεδιασμό τους δεν κέρδισαν κανεναν!!! Ενα  Δήμο κέρδισε η Ν.Δ. στο νομό και αυτόν χάριν Κουτμερίδη που στήριξε στην Νιγρίτα την Μήκα)

Στις εκλογές της συναιτεριστικής ήταν η ευκαιρία να μπούν ,σε ένα κομμάτι που είχαν χάσει τα ερεισματά τους .Αφού όποιους είχαν υποστηρίξει στο παρελθον ,εχουν είτε λίγο είτε περισσότερο ανεξαρτητοποιηθεί .Βρέθηκε το πρόσωπο με την έξωθεν καλή μαρτυρία και κυρίως με πολλά χρήματα (Βλάχμπεης ), ο κομματικά νομιμόφρων Σαμαρικός (Χατζηδητρίου ), ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών (Μπαλίτης ) και αναζητών στηρίγματα ενόψει των εκλογών του ΕΒΕΣ και μέσα στην αντάρα που σήκωσαν ,πέρασε και το πρόσωπο που τους ενδιέφερε (Στάγκος ).Ο Βλάχμπέης μετά από 4 χρόνια μπορεί να μην ασχοληθεί ξανά , ο Χατζηδημητρίου ηλικιακά κάνει την τελευταία του θητεία , τον Μπαλίτη δεν τον εμπιστευονταί ( ευκαιριακή η συμμαχία ).Πάνω στον Στάγκο θα χτίσουν για την επόμενη φορά . Στην πολιτική, μια οργανωμένη μειοψηφία είναι μια πολιτική πλειοψηφία.Jesse Jackson
.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑ... την 23/7/2011

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΕ...Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΒΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΣΧΕΤΟ,ΕΒΓΑΛΕ ΦΗΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ.ΠΕΣ ΡΕ ΧΡΥΣΑΦΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μουλωνουν τα δεξια ε ιακχε?
    πατροκλος ειναι στη μεση..
    αχαχαχαχα
    θειος της σβουνιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως φίλος ψηφοφόρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά όχι μέλος, είναι φυσικό να αγνοώ τα εσωτερικά του κόμματος και τις υπόγειες διαδρομές για την λειτουργία του, την ανάδειξη στην ιεραρχία και την νομή της εξουσίας. Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω μια παρουσίαση των παρασκηνιακών κινήσεων και ονομαστική αναφορά των "πρωταγωνιστών" στην ιστορική διαδρομή της παράταξης και θλίβομαι μαθαίνοντας ότι οι εξελίξεις καθορίζονταν από ένα βουλευτικό κέντρο χωρίς πολιτικές ζυμώσεις για την ανάδειξη των αξιότερων. Αποκομίζω την εντύπωση ότι τα μέλη του κόμματος συμπεριφέρονται ως αγέλη που άγονται και φέρονται από ανάξιες μειοψηφίες, κάτι που μάλλον είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Θα περίμενα από τα κομματικά μέλη και στελέχη να τοποθετηθούν με γνώση αλλά και πάθος θετικά ή αρνητικά στην παραπάνω ανάρτηση για να ακουστούν όλες οι απόψεις και να διαφωτιστούμε με πληρότητα όσοι είμαστε απλοί ψηφοφόροι ώστε να αποφασίζουμε επιτυχέστερα στις επιλογές μας. Δεν κρύβω ότι θα περίμενα ακόμη και σκληρή σύγκρουση απόψεων μέχρι τελικής πτώσεως ανάμεσα στα πρόσωπα και τις τάσεις που ονοματίζονται στην ανάρτηση αυτή, τη στιγμή που για άλλες ήσσονος σημασίας αναρτήσεις γίνονται σφοδρές υβριστικές και αγενείς επιθέσεις μεταξύ των υπερασπιστών ασήμαντων αλλά προσωπικών υποθέσεων. Τί λυπηρό λοιπόν να ενδιαφέρονται οι πολιτικοί και οι πολιτευτές μας μόνο για το τομάρι τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΑΖΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΡΙΑ Μ΄; ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΑΡΑΕΞΩ . ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ